Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament na Ciovo

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ewa7770
Globtroter
Apartament na Ciovo

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa7770 » 09.07.2005 09:16

Witam!!
Czy ktos moze mieszkal w apartamencie DELIJA lub VLADO na Ciovo, w
Okrug Gornij ? Jezeli tak , to bardzo prosze napiszcie. Zarezerwowalam przez Vedrana, zachwalal ze b.sympatyczni gospodarze,klimatyzacja i wszystko o.k
Jade 22-07 ,moze ktos tez jedzie w ten rejon CRO?
Pozdrawiam!! 8) 8) 8)
tommy
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tommy » 10.07.2005 10:58

Ewa wybieramy się na Ciovo już 16-07, pojedziemy raczej w ciemno, chyba ze uda sie coś jeszcze wyszukać. Jedziemy na 2 auta (6osób), napisz jak kształtuja się ceny i czy masz info jak ogólnie z kwaterami na wyspie. pozdro

tommy
BEATA J.G
Podróżnik
Apartament Na Ciovo

Nieprzeczytany postnapisał(a) BEATA J.G » 10.07.2005 14:17

W TYM ROKU MIALAM OKAZJE POZNAC GOSPODARZA VLADO.APARTAMENTY SA OK RZECZYWISCIE JEST KLIMA.ALE CO DO GOSPODARZY TO SA SUPER NIE MIESZKALISMY TAM ALE POPILISMY DUZO RAKIJI WINA NO I BYLA PYSZNA OSMIORNICA I OLBRZYMIE RYBY.NAPEWNO NIE BEDZIECIE ZALOWAC.MOZECIE ICH POZDROWIC OD MARKA I BEATY KTORZY BYLI U NICH MA POCZTKU MAJA.OCZYWISCIE JEDZIEMY NA CIOVO W SIERPNIU PRZEZ BIURO VEDRANA NO I ODWIEDZIMY VLADO.
ewa7770
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa7770 » 10.07.2005 16:01

tommy napisał(a):Ewa wybieramy się na Ciovo już 16-07, pojedziemy raczej w ciemno, chyba ze uda sie coś jeszcze wyszukać. Jedziemy na 2 auta (6osób), napisz jak kształtuja się ceny i czy masz info jak ogólnie z kwaterami na wyspie. pozdro

tommy

Tommy-nie do konca wiem wiem jak z kwaterami "w ciemno" w lipcu.Ja preferuje rezerwacje,bo jade spokojnie. Rezerwowalam przez Vedrana [po polsku pisze i mowi b.dobrze]. 29 euro za 2 osob apartament,z klima,sporym balkonem z widokiem na morze, to chyba przyzwoita cena.Zagladnij na zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
albo napisz bezposrednio do Vedrana : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
na pewno odpowie na wszystkie Twoje pytania
Pozdrawiam
[moze spotkamy sie na Ciovo] 8) 8) 8)
ewa7770
Globtroter
Re: Apartament Na Ciovo

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa7770 » 10.07.2005 16:10

BEATA J.G napisał(a):W TYM ROKU MIALAM OKAZJE POZNAC GOSPODARZA VLADO.APARTAMENTY SA OK RZECZYWISCIE JEST KLIMA.ALE CO DO GOSPODARZY TO SA SUPER NIE MIESZKALISMY TAM ALE POPILISMY DUZO RAKIJI WINA NO I BYLA PYSZNA OSMIORNICA I OLBRZYMIE RYBY.NAPEWNO NIE BEDZIECIE ZALOWAC.MOZECIE ICH POZDROWIC OD MARKA I BEATY KTORZY BYLI U NICH MA POCZTKU MAJA.OCZYWISCIE JEDZIEMY NA CIOVO W SIERPNIU PRZEZ BIURO VEDRANA NO I ODWIEDZIMY VLADO.

BEATA-dziekuje za informacje,teraz juz spokojnie moge jechac
Vlado pozdrowie,i pozdrawiam Ciebie :) :)
BEATA J.G
Podróżnik
APARTAMENT NA CIOVOz

Nieprzeczytany postnapisał(a) BEATA J.G » 10.07.2005 17:09

Zycze udanego urlopu a napewmo bedzie :) mam prosbe jezeli spotkasz vedrana pozdrow go rowniez od nas i od calej jeleniej gory.EWA ciebie rowniez pozdrwiam :)
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 10.07.2005 17:14

Witaj Ewa-ja równiez jade na wyspe ciovo-apartament Nikola,pewnie sie spotkamy bo wyjeżdzamy 29 lipca :D Też rezerwowałam przez Vedrana,dwa lata jezdzilam w ciemno w okolice zadaru a teraz się skusiłam na rezerwację. Pozdrawiam.
ewa7770
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa7770 » 10.07.2005 19:52

madzia1981 napisał(a):Witaj Ewa-ja równiez jade na wyspe ciovo-apartament Nikola,pewnie sie spotkamy bo wyjeżdzamy 29 lipca :D Też rezerwowałam przez Vedrana,dwa lata jezdzilam w ciemno w okolice zadaru a teraz się skusiłam na rezerwację. Pozdrawiam.

Witaj MADZIU!!!
My pierwotnie tez mielismy jechac 29 -07,ale zmienilismy troche plany.Fajnie bylo by spotkac sie na Ciovo,apartament DELIJA w Okrug Gornji.Odezwij sie jeszcze.
Pozdrawiam i milej podrozy Wam zycze!!!! 8) 8) 8)
brylinx
Globtroter
Podkleję sie pod wątek

Nieprzeczytany postnapisał(a) brylinx » 10.07.2005 20:04

A może ktoż z Was był w apartamencie PERO I IVAN Na Ciovo? Rezerwowaliśmy przez Vedrana. Wyjazd 15.07.
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 10.07.2005 22:15

Mam nadzieje ze sie spotkamy :D Widzę,ze my tu wszyscy od Vedrana hihi. Już sie nie moge doczekać!!!! Pozdrawiam serdecznie!!!
Betty
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Betty » 12.07.2005 13:03

witam:)
proszę dajcie znać, czy ceny na stronie zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link na wyspie Ciovo nie zmieniły się od zeszłego lata?( jest info, ze to na sezon 2004). Jak z pozostalymi cenami np za jedzenie?Na wyspie podobno jest drozej... Czy kwitnie tam życie nocne, czy wyspa ta jest raczej dla tych, co wczesnie chodza spac;)? Bede wdzieczna za wszelkie informacje- jakie plaże np. czy zatłoczone (sierpien) i ladne ze skalami?
pozdrawiam!
Betty
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 12.07.2005 20:15

Betty napisał(a):witam:)
proszę dajcie znać, czy ceny na stronie zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link na wyspie Ciovo nie zmieniły się od zeszłego lata?( jest info, ze to na sezon 2004). Jak z pozostalymi cenami np za jedzenie?Na wyspie podobno jest drozej... Czy kwitnie tam życie nocne, czy wyspa ta jest raczej dla tych, co wczesnie chodza spac;)? Bede wdzieczna za wszelkie informacje- jakie plaże np. czy zatłoczone (sierpien) i ladne ze skalami?
pozdrawiam!
Betty

co do Ciovo pisz adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Leon to najlepszy z najlepszych na Ciovo
(Vedran może być :wink: -sprzedać całe Ciovo to sztuka!!!!)
BEATA J.G
Podróżnik
Apartament Na Ciovo

Nieprzeczytany postnapisał(a) BEATA J.G » 13.07.2005 13:36

Pod adresem zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link ceny sa podane na lato 2005.Natomiast jezeli chodzi o Vedrana to polecam jego biuro przynajmniej w Chorwacji mozna go spotkac osobiscie a Leona nikt nie widział :D
Prot
Cromaniak
Re: Apartament Na Ciovo

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prot » 13.07.2005 18:50

BEATA J.G napisał(a):Pod adresem zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link ceny sa podane na lato 2005.Natomiast jezeli chodzi o Vedrana to polecam jego biuro przynajmniej w Chorwacji mozna go spotkac osobiscie a Leona nikt nie widział :D

My Leona tu spotykamy codziennie i to jest najwazniejsze bo pisze tu i dzieli się bezinteresownie wiedzą,a jak trzeba to w Chorwacji pomoże.

A Vedran co?Tylko reklamuje się tutaj za pomocą osób co póżniej dostają zniżki za ta usługę tak jak ty BeatoJ.G.
A mógłby coś napisać od czasu do czasu osobiście.Choćby jaka pogoda w Chorwacji.To na tyle.
Betty
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Betty » 14.07.2005 10:48

Dzieki za namary. Do Ciovo troche mnie zniechecila info o korkach na moscie i że plaże sa tam niezbyt ciekawe. Znajomy jedził stamtąd na plaże aż 7 km w okolice Trogiru, ci mu zajmowało k 45 min w jedną stronę.
Także coraz bardziej skłaniam się do Podgory-szukam coś pośredniego pomiędzy miejscem zatłoczonym, atrakcyjnym i drogim a tania wioską bez rozrywek. Może Podgora będzi trafiona.
pozdrowienia!
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone