rufus295 zdjęcia są piękne!
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
RadamiaN napisał(a):JurekM73 napisał(a):O dziękuję, faktycznie bezproblemowo.
Widzę , że stacjonowałeś blisko Porto Palermo - faktycznie ta plaża PP jest taka ładna jak na większości zdjęć w necie?
.png)
JurekM73 napisał(a):skojola W samej tej miejscowości to za bardzo nie ma co robić i gdzie wyjść. Jak nastawiacie się na siedzenie wieczorami tylko w domu do OK. Chyba, że dojazd do Petrovac samochodem.
rufus295 pokazał ładne fotki plaży z zaznaczeniem, że jest to na końcu i chwała mu za to. W centralnej części już jednak jest tłoczno (nie tak jak w Petrovac) ale o wiele więcej ludzi i woda tez nie taka
Tu masz mój filmik z 2012 roku (przepraszam za amatorką jakość, ale to były moje początki z kamerą)
i na dodatek bardzo ładne palże tylko trochę drogie
Generalnie Czarnogóra jest piękna https://goo.gl/photos/etAx3dLa2RNbQFNWA
.png)
JurekM73 napisał(a):W samej tej miejscowości to za bardzo nie ma co robić i gdzie wyjść.
.png)
.png)
skojola napisał(a):Dziękuję! Już sobie notuję. Potem takie informacje są "jak znalazł".
.png)
Z napisał(a):W Petrovac nie jest tłoczno?,to ja chyba jeździłem do innego Petrovac,na zdjęciu plaża boczna w Petrovac tzw.Lucice,trzeci tydzień czerwca 2015![]()
.png)
JurekM73 napisał(a):RadamiaN napisał(a):JurekM73 napisał(a):O dziękuję, faktycznie bezproblemowo.
Widzę , że stacjonowałeś blisko Porto Palermo - faktycznie ta plaża PP jest taka ładna jak na większości zdjęć w necie?
Ona nie jest ładna, jest BOSKA !!!. Najlepsza plaża na jakiej byłem (w porównaniu do BG, MN, Cro a nawet Teneryfy i Lanzarotte)
Moje fotki są bez żadnego retuszu !!!. Widać to też na filmie od 10 min. Sympatyczny gość przynosi drinki w śmiesznych cenach na miejsce
Ja w tym roku miałem jechać 4 raz do AL ale rodzina się zbuntowała i chyba będzie Grecja (tylko cały czas szukam takich magicznych miejsc)
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe