szykuc napisał(a):no to komenda "prawe lusterko złóż" i Ciovo nasze - to trzeba przeżyćnavi i "wujki dobra rada" skierują Was za mostem w prawo i b. dobrze.
Oczywiście można w lewo, ale to wszystko zależy gdzie na Ciovo macie kwaterę. Zresztą macie urlop, mnóstwo czasu i do życia podchodzicie z pełnym luzem..... do jazdy też. Dobrze jednak by kierowca na tym odcinku był świadom szerokości swojego auta zwłaszcz gdzie kończy się jego prawa strona (może trening ze słupkami przed wyjazdem) bo zdarzają się "egzemplarze" próbujące jechać 40 cm od murków okalających posesje co kończy się stukaniem lewymi lusterkami pomimo że ten drugi kierowca jedzie już po bandzie. (pozdrowienia dla piccaso C4), lub pani z mesia która stała za Tommym i płakała pomimo że wszyscy inni starali się jechać i to bez większych problemów. Niestety Ego kierowców często jest większe niż ich samochody, a wtedy stają się niebezpieczni
Proszę o więcej informacji na temat poruszania się po Ciovo. Czy te uliczki rzeczywiście są takie wąskie? Wybieram się właśnie wspomnianym C4 Picasso i nie wiem czy już mam się stresować czy wpis powyżej jest z tzw. przymrużeniem oka?
Pozdrawiam, świetna relacja
Spoko tak wąsko jest jakieś 500-600 metrów. Ja lat temu 2 Xsarą picasso dałem radę bez składania lusterek

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)