tony montana napisał(a):niby tylko 140 metrów n.p.m. a jakie widoki
Bo nie wysokość się liczy, tylko urozmaicenie.
Pozdrawiam,
Wojtek
.png)
CROberto napisał(a):Jak przeżyłeś takie przedawkowanie lazuru i malachitu...![]()
![]()
![]()
Coooolll...
piekara114 napisał(a):Nad-ro-bi-łam.....
I w sumie to nie wiem co napisać....
Kolory bajka, temperatura bajka, plaże bajka i jeszcze, aby łatwo było się tam dostać autem, to były to RAJ.....
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):niby tylko 140 metrów n.p.m. a jakie widoki
Bo nie wysokość się liczy, tylko urozmaicenie.
Pozdrawiam,
Wojtek
kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):niby tylko 140 metrów n.p.m. a jakie widoki
... na maltańskiej lagunie przewyższenie dużo mniejsze, ale widoczki też były spoko ...... u mnie niestety chętnych na spacer nie było - sam musiałem "drałować" ...
...
Pozdrawiam.
ajdadi napisał(a):tony montana napisał(a):Obiecuję WIĘCEJ
Jestem pod WIELKIM wrażeniem...ale co to będzie za te 30 minut...
mysza73 napisał(a):Ojjjjjj Tony, czas zadbać o kondycję ...![]()
.png)
maslinka napisał(a):Pięknie, surowo, pustynnie... Z Pagiem mi się skojarzyło
kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):Mówisz teraz o której z lagun?
... no ja niestety tylko jedną w tym roku zaliczyłem ...... maltańską ...
...
Pozdrawiam.
mysza73 napisał(a):[
Ojjjj tam lazury ... tyle lazurów pokazujesz, że mi spowszedniały
ajdadi napisał(a):Takie wariactwo to ja lubię
...więc cierpliwie sobie poczekam![]()
.png)
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):Ojjjj tam lazury ... tyle lazurów pokazujesz, że mi spowszedniały
![]()
Nawt lazury się przeżrą....
Wczoraj mieliśmy dyskusję z Zoną przy liski (ja) i Kasztelanie (Żona), co w next wakacje - Sardynia powoli jednak chyba odpływa.....

.png)
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):Ojjjj tam lazury ... tyle lazurów pokazujesz, że mi spowszedniały
![]()
Nawt lazury się przeżrą....
Wczoraj mieliśmy dyskusję z Zoną przy liski (ja) i Kasztelanie (Żona), co w next wakacje - Sardynia powoli jednak chyba odpływa.....
A w jakim kierunku popłynęliście?

.png)
tony montana napisał(a):Iberyjskim, ale MOCNO niestereotypowo.... i o dziwo jest ZGODA.... na zimniejszą wodę ....
ale za to dobre wino...
tony montana napisał(a):BTW - masz juz plan na kolejne wyjazdy? (może byc na priv)