Rosja wygrała z Bułgarią, a więc my też musimy wygrać, aby mieć teoretycznie łatwiej
Mysza - dopinguj naszych jak najgłośniej żeby wygrali bezstresowo

.png)

.png)
rysiek_r74 napisał(a):no to zaczynamy.
Rosja wygrała z Bułgarią, a więc my też musimy wygrać, aby mieć teoretycznie łatwiej
Mysza - dopinguj naszych jak najgłośniej żeby wygrali bezstresowo

.png)
.png)
rysiek_r74 napisał(a):no i wymęczyliśmy zwycięstwo 3:1
, 
.png)
tony montana napisał(a):Przygotowana spacerkiem po zachmurzonej Gdyni (pokazalem tez miejsca smutnej kazni Meksykanow)...
..png)
Potter napisał(a):tony montana napisał(a):Przygotowana spacerkiem po zachmurzonej Gdyni (pokazalem tez miejsca smutnej kazni Meksykanow)...
Fotki bedo ?![]()
Potter napisał(a):Mysza, dobrze się wczoraj spisałaś. Co prawda jakoś nie udało mi się Ciebie wypatrzeć na trybunach, ale wyraźnie słyszałam Twój doping![]()
.
,
..png)
Potter napisał(a):tony montana napisał(a):Przygotowana spacerkiem po zachmurzonej Gdyni (pokazalem tez miejsca smutnej kazni Meksykanow)...
Fotki bedo ?![]()
Mysza, dobrze się wczoraj spisałaś. Co prawda jakoś nie udało mi się Ciebie wypatrzeć na trybunach, ale wyraźnie słyszałam Twój doping![]()
.
.png)
tony montana napisał(a):Potter napisał(a):tony montana napisał(a):Przygotowana spacerkiem po zachmurzonej Gdyni (pokazalem tez miejsca smutnej kazni Meksykanow)...
Fotki bedo ?![]()
Mysza, dobrze się wczoraj spisałaś. Co prawda jakoś nie udało mi się Ciebie wypatrzeć na trybunach, ale wyraźnie słyszałam Twój doping![]()
.
Proszę bardzoNo, sorry za OT w temacie Siatki

.png)
rysiek_r74 napisał(a):tony montana napisał(a):Potter napisał(a):tony montana napisał(a):Przygotowana spacerkiem po zachmurzonej Gdyni (pokazalem tez miejsca smutnej kazni Meksykanow)...
Fotki bedo ?![]()
.
Proszę bardzoNo, sorry za OT w temacie Siatki
no raczej do Kopenhagi tym środkiem transportu się nie udadzą![]()
mysza - czekamy na fotki
.png)
mysza73 napisał(a):Z pewną nieśmiałością,
ale stawiam dziś 3-1 dla nas.
.png)
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):Z pewną nieśmiałością,
ale stawiam dziś 3-1 dla nas.
Na pewniaka! 3:0!

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.