dla 4 osób+dziecko jestem skłonna przyjąć,ale druga rodzina to 3 osoby + dziecko. i nie chcę żeby "przepłacali"
.png)
.png)
mkm napisał(a):skee napisał(a):B_Magdalenka napisał(a):to znowu ja![]()
ile jest km z Żuljany do Trstenika ? jest droga wzdłuż wybrzeża ? czy raczej na około przez Janjinę ?
Połączenie jedynie drogą asfaltową grzbietem, natomiast da się zrobić solidny spacer szutrową drogą wzdłuż brzegu, ale ta niestety z czasem przechodzi w ścieżkę (niestety, bo auto wykluczone).
Powiem tylko, że fotki, do których najchętniej wracam, pochodzą właśnie z tychże spacerów.
P.S. ktoś tu wspominał o Boraku. Nigdy tam nie nocowałem, ale widziałem i potwierdzam - dla miłośników świętego spokoju i bajecznych widoków (zwłaszcza wieczorem z trawersu powyżej) to jest to!
Niby w Boraku bajecznie... ale wieczorne spacerki na Zaglavak , to poezja
.png)
mkm napisał(a):B_Magdalenka napisał(a):dziękio taką drogę mi chodziło. aczkolwiek dziecię to chyba tylko na smyczy
edit. Ita widzę swoje grosze dodała. ta odległość bardziej mi pasuje
Najlepsze widoki są jednak na innym odcinku ... Borak - Trstenik ... polecam
.png)
mkm napisał(a):B_Magdalenka napisał(a):dziękio taką drogę mi chodziło. aczkolwiek dziecię to chyba tylko na smyczy
.png)
mkm napisał(a):B_Magdalenka napisał(a):słuchajcie podpowiedzcie mi ceny. bo mam jedną odp. i 60eur za app 2+2 (sypialnia + dzienny)
dla 4 osób+dziecko jestem skłonna przyjąć,ale druga rodzina to 3 osoby + dziecko. i nie chcę żeby "przepłacali"
Pochwal się co to takiego
.png)
B_Magdalenka napisał(a):mkm napisał(a):B_Magdalenka napisał(a):słuchajcie podpowiedzcie mi ceny. bo mam jedną odp. i 60eur za app 2+2 (sypialnia + dzienny)
Pochwal się co to takiego
to od ciebie
.png)
skee napisał(a):My trzykrotnie mieszkaliśmy u Vuletów (apartmanami zajmuje się Danijela Vuleta - ma własną stronę w j. polskim) - mają dwie lokalizacje i trzymają poziom (kultura, uczynność, języki). Nie ma mowy o najmniejszej nieuczciwości. Możemy z czystym sercem polecić.
Jedyny problem, to czasami zaparkowanie auta jeśli zamieszkalibyście w domu nad samą plażą. Lubimy oprócz plażowania wybrać się na bliższe lub dalsze wycieczki samochodowe i czasami po powrocie późnym wieczorem bywały z tym problemy (no, ale jakoś zawsze w końcu się udawało...).
.png)
B_Magdalenka napisał(a):skee napisał(a):My trzykrotnie mieszkaliśmy u Vuletów (apartmanami zajmuje się Danijela Vuleta - ma własną stronę w j. polskim) - mają dwie lokalizacje i trzymają poziom (kultura, uczynność, języki). Nie ma mowy o najmniejszej nieuczciwości. Możemy z czystym sercem polecić.
Jedyny problem, to czasami zaparkowanie auta jeśli zamieszkalibyście w domu nad samą plażą. Lubimy oprócz plażowania wybrać się na bliższe lub dalsze wycieczki samochodowe i czasami po powrocie późnym wieczorem bywały z tym problemy (no, ale jakoś zawsze w końcu się udawało...).
mogę prosić o jakieś wasze zdjęcia okolicy ?
ppppppproooooooooooszęęęęęęęęęęęęęęeadres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
.png)
mkm napisał(a):
W końcu złapałaś '' złotego rumaka ''
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje