Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Żuljana/ Trstenik szukam dwóch kwater 2+2

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
B_Magdalenka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) B_Magdalenka » 26.12.2011 22:06

słuchajcie podpowiedzcie mi ceny. bo mam jedną odp. i 60eur za app 2+2 (sypialnia + dzienny)
dla 4 osób+dziecko jestem skłonna przyjąć,ale druga rodzina to 3 osoby + dziecko. i nie chcę żeby "przepłacali" :roll:
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 26.12.2011 22:07

niestety ale ta asfaltówka taka urokliwa już nie jest. Teraz jeżdżą tam samochody więc na spacer mniej przyjemnie. A już z dzieckiem to na prawdę na smyczy. Fajnie bo skróciła drogę do Orebicza na lody ;)
Widoki nadal takie piekne! :)
skee
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) skee » 26.12.2011 22:07

mkm napisał(a):
skee napisał(a):
B_Magdalenka napisał(a):to znowu ja 8)

ile jest km z Żuljany do Trstenika ? jest droga wzdłuż wybrzeża ? czy raczej na około przez Janjinę ?

Połączenie jedynie drogą asfaltową grzbietem, natomiast da się zrobić solidny spacer szutrową drogą wzdłuż brzegu, ale ta niestety z czasem przechodzi w ścieżkę (niestety, bo auto wykluczone).
Powiem tylko, że fotki, do których najchętniej wracam, pochodzą właśnie z tychże spacerów.
P.S. ktoś tu wspominał o Boraku. Nigdy tam nie nocowałem, ale widziałem i potwierdzam - dla miłośników świętego spokoju i bajecznych widoków (zwłaszcza wieczorem z trawersu powyżej) to jest to!

Niby w Boraku bajecznie... ale wieczorne spacerki na Zaglavak , to poezja :wink:

Nawet mi nie mów! A propos, muszę Ci podziękować, bo to właśnie Ty nam podrzuciłeś przed paroma laty wskazówki na Zaglavak.
Pozdrawiamy!
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 26.12.2011 22:08

B_Magdalenka napisał(a):dzięki :D o taką drogę mi chodziło. aczkolwiek dziecię to chyba tylko na smyczy :lol:

edit. Ita widzę swoje grosze dodała. ta odległość bardziej mi pasuje :twisted:

Najlepsze widoki są jednak na innym odcinku ... Borak - Trstenik ... polecam :D
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 26.12.2011 22:09

mkm napisał(a):
B_Magdalenka napisał(a):dzięki :D o taką drogę mi chodziło. aczkolwiek dziecię to chyba tylko na smyczy :lol:

o tak! tez polecam :)
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 26.12.2011 22:10

skee napisał(a):Nawet mi nie mów! A propos, muszę Ci podziękować, bo to właśnie Ty nam podrzuciłeś przed paroma laty wskazówki na Zaglavak.
Pozdrawiamy!

Pamiętam , pamiętam i dziękuję :D
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 26.12.2011 22:12

B_Magdalenka napisał(a):słuchajcie podpowiedzcie mi ceny. bo mam jedną odp. i 60eur za app 2+2 (sypialnia + dzienny)
dla 4 osób+dziecko jestem skłonna przyjąć,ale druga rodzina to 3 osoby + dziecko. i nie chcę żeby "przepłacali" :roll:

Pochwal się co to takiego :)
skee
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) skee » 26.12.2011 22:12

mkm napisał(a):

Latem na trawersie ponad Borakiem o wschodzie i zachodzie słońca można usłyszeć piękne jazzowo-soulowe dźwięki (sax) - pewna Niemka wykupiła mieszkanko w Trsteniku i spędza tam cyklicznie lato. Rano i wieczorem pakuje instrument i psa, rozkłada sprzęt na górze i zaczyna się... Jak dla mnie absolutna bomba!
B_Magdalenka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) B_Magdalenka » 26.12.2011 22:14

mkm napisał(a):
B_Magdalenka napisał(a):słuchajcie podpowiedzcie mi ceny. bo mam jedną odp. i 60eur za app 2+2 (sypialnia + dzienny)

to od ciebie :wink:
skee
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) skee » 26.12.2011 22:28

B_Magdalenka napisał(a):
mkm napisał(a):

My trzykrotnie mieszkaliśmy u Vuletów (apartmanami zajmuje się Danijela Vuleta - ma własną stronę w j. polskim) - mają dwie lokalizacje i trzymają poziom (kultura, uczynność, języki). Nie ma mowy o najmniejszej nieuczciwości. Możemy z czystym sercem polecić.
Jedyny problem, to czasami zaparkowanie auta jeśli zamieszkalibyście w domu nad samą plażą. Lubimy oprócz plażowania wybrać się na bliższe lub dalsze wycieczki samochodowe i czasami po powrocie późnym wieczorem bywały z tym problemy (no, ale jakoś zawsze w końcu się udawało...).
B_Magdalenka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) B_Magdalenka » 26.12.2011 22:30

skee napisał(a):My trzykrotnie mieszkaliśmy u Vuletów (apartmanami zajmuje się Danijela Vuleta - ma własną stronę w j. polskim) - mają dwie lokalizacje i trzymają poziom (kultura, uczynność, języki). Nie ma mowy o najmniejszej nieuczciwości. Możemy z czystym sercem polecić.
Jedyny problem, to czasami zaparkowanie auta jeśli zamieszkalibyście w domu nad samą plażą. Lubimy oprócz plażowania wybrać się na bliższe lub dalsze wycieczki samochodowe i czasami po powrocie późnym wieczorem bywały z tym problemy (no, ale jakoś zawsze w końcu się udawało...).

mogę prosić o jakieś wasze zdjęcia okolicy ?
ppppppproooooooooooszęęęęęęęęęęęęęęe :arrow: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 26.12.2011 22:33

B_Magdalenka napisał(a):

zasłużyłaś na prezent ... na dobranoc :wink:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 26.12.2011 22:39

B_Magdalenka napisał(a):
skee napisał(a):My trzykrotnie mieszkaliśmy u Vuletów (apartmanami zajmuje się Danijela Vuleta - ma własną stronę w j. polskim) - mają dwie lokalizacje i trzymają poziom (kultura, uczynność, języki). Nie ma mowy o najmniejszej nieuczciwości. Możemy z czystym sercem polecić.

mogę prosić o jakieś wasze zdjęcia okolicy ?
ppppppproooooooooooszęęęęęęęęęęęęęęe :arrow: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

W końcu złapałaś '' złotego rumaka '' :D
B_Magdalenka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) B_Magdalenka » 26.12.2011 22:44

mkm napisał(a):
W końcu złapałaś '' złotego rumaka '' :D

oby, oby :wink:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 26.12.2011 22:47

mkm napisał(a):

Szczególnie z tej wyższej drogi :) Z tym, że tam teraz na pewnym odcinku budowa vinograda...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Żuljana/ Trstenik szukam dwóch kwater 2+2 - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone