B_Magdalenka napisał(a):mkm napisał(a):
W końcu złapałaś '' złotego rumaka ''
oby, oby
Na takie prrrrrrrrooooooooooosssssssszzzzzzzzęęęęęęęęę nie można nie odpowiedzieć
A rumak z obrazka to młoda klaczka - kochanie nasze...
Pozdrawiam i idę spać.
.png)
skee napisał(a):Latem na trawersie ponad Borakiem o wschodzie i zachodzie słońca można usłyszeć piękne jazzowo-soulowe dźwięki (sax) - pewna Niemka wykupiła mieszkanko w Trsteniku i spędza tam cyklicznie lato. Rano i wieczorem pakuje instrument i psa, rozkłada sprzęt na górze i zaczyna się...
.png)
mysza73 napisał(a):Patrzę co mkm poleca i zachwala![]()
i chyba zaraz się popłaczę, że ja w tym roku tych widoków nie zobaczę
.png)
armar napisał(a):skee napisał(a):Latem na trawersie ponad Borakiem o wschodzie i zachodzie słońca można usłyszeć piękne jazzowo-soulowe dźwięki (sax) - pewna Niemka wykupiła mieszkanko w Trsteniku i spędza tam cyklicznie lato. Rano i wieczorem pakuje instrument i psa, rozkłada sprzęt na górze i zaczyna się...
.png)
B_Magdalenka napisał(a):mysza73 napisał(a):Patrzę co mkm poleca i zachwala![]()
no żyje sobie mój temat własnym życiem a ja wciąż z niczym![]()
czemu nie zobaczysz ??wakacje gdzie indziej ?
ja nie byłam w Cro w 2011, to nie był dobry roki dobrze,że się kończy
.png)
mysza73 napisał(a):Nie zobaczę w tym roku tych widoków, bo mnie mkm na Brać wysłał![]()
.png)
B_Magdalenka napisał(a):mysza73 napisał(a):Nie zobaczę w tym roku tych widoków, bo mnie mkm na Brać wysłał![]()
skoro mkm to na pewno nie będziesz żałowała
.png)
mysza73 napisał(a):Zaglądam sobie tu na bieżąco, bo mnie na ten Peljesac cały czas ciągnie![]()
Patrzę co mkm poleca i zachwala![]()
.png)
mkm napisał(a):mysza73 napisał(a):Zaglądam sobie tu na bieżąco, bo mnie na ten Peljesac cały czas ciągnie![]()
Patrzę co mkm poleca i zachwala![]()
... Ojjj , widoków Ci u nas na Bracu dostatek![]()
Wstrzymaj się na razie z tym płaczem... Popłaczesz sobie dopiero na Vidovej ... ze szczęścia![]()
... a potem jak każdy mój zesłaniec, zaśpiewasz : ''... vratim cu se mome Bracu, tamo zivi i umri ...''![]()
Pozdrav ...
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje