Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Żuljana/ Trstenik szukam dwóch kwater 2+2

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
franko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) franko » 29.12.2011 14:15

Ja też Bliźniak.
PZDR
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 29.12.2011 20:08

mysza73 napisał(a):
mkm napisał(a):
Jestem pewien , ze nie tylko przeżyjesz , ale jeszcze polubisz te przymusowe zsyłki :D

Też tak myślę :P
Mam już nawet dokładnie zaplanowany prawie każdy dzień tej zsyłki, a nawet mi kilku dni brakuje :?

A tu jeszcze 200 ddw :cry:

Lepsza jest wersja radosna ... pozostało jeszcze tylko 200 pięknych snów :D
Pozdrav ...
B_Magdalenka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) B_Magdalenka » 06.02.2012 22:14

mój wąteczek można zamknąć: ZNALAZŁAM.

w końcu! w styczniu zmieniałam pracę więc musiałam poczekać z ustaleniem urlopu. pojadę do Żuljany 8) jutro wpłacam zaliczkę :lol:

edit. wymieniłam mnóstwo maili,a najwięcej z p. Z. Cakelic - milion maili, kilka propozycji i niestety nie wybrałam nic. tzn. raz byłam zdecydowana ale ostatecznie nie wypaliło. przesympatyczny człowiek. dziś nawet podesłał mi wczorajszą fotkę z białej Żuljany :P a u mnie zero śniegu :lol:
m@rek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m@rek » 07.02.2012 21:55

B_Magdalenka napisał(a):... pojadę do Żuljany 8) jutro wpłacam zaliczkę :lol: ...

w takim razie życzę udanego urlopu i liczę na kilka słów po powrocie
dla mnie każda informacja na ten temat bezcenna :)
B_Magdalenka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) B_Magdalenka » 07.02.2012 22:00

m@rek napisał(a):

OK.

jak ktoś jeszcze myśli o tym rejonie to mam namiary na dwie kwatery w fajnych (jak na ten rejon cenach): 55 i 65 eur. 350m od plaży.
m@rek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m@rek » 07.02.2012 22:46

jak dla mnie to kierunek dopiero na przyszły rok więc na razie czytam, obserwuję, zbieram informacje 8)
choć kto wie co z tego wyjdzie :?
w tym roku powiększa mi się rodzinka więc mogą być skrajności ... Živogošće lub wyspy :wink:
jaceek1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jaceek1 » 08.02.2012 21:38

B_Magdalenka napisał(a):
m@rek napisał(a):

OK.

jak ktoś jeszcze myśli o tym rejonie to mam namiary na dwie kwatery w fajnych (jak na ten rejon cenach): 55 i 65 eur. 350m od plaży.

Jak na Żuljanę 350 m od plaży to można by powiedzieć lata świetlne, zwłaszcza że do plaży przeważnie tam jest max 30m :lol:
iwik
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) iwik » 13.06.2012 14:13

B_Magdalenka napisał(a):jak ktoś jeszcze myśli o tym rejonie to mam namiary na dwie kwatery w fajnych (jak na ten rejon cenach): 55 i 65 eur. 350m od plaży.

Wybieram się tam niebawem, ale szczerze mówiąc trochę mnie zmartwiłaś uważając okolice 60 EUR za "fajną cenę" za kwaterkę 2+2...
Byłem w Orebiciu w 2009 i płaciłem 35 EUR za fajne 2+1 i to przez pośrednika. Jak rozmawiałem z właścicielką gdybym brał bezpośrednio to było by sporo poniżej 30 EUR. Za 2+2 spodziewam się ok. 40 EUR teraz w czerwcu.
ciaglejade
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ciaglejade » 13.06.2012 17:12

jadąc w ciemno pewnie jest taniej. ale piszę uczciwie,że nie dostałam ani jednej oferty poniżej 60eur za moje 4 osoby dorosłe + dziecko. a szuakałam 2+2, plus ewent. oferowałam że sama sobie łóżeczko turystyczne dla 4-latki zwiozę.

ostatecznie zapłacę 72eur. przy czym w apartamencie mam 2 oddzielne sypialnie + duże łużko living roomie. znajomi, którzy biorą poddasze zapłacą 60 eur.

ps. widzę,że mój mąż się logował na moim laptopie. to byłam ja B_Magdalenka ;)
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Żuljana/ Trstenik szukam dwóch kwater 2+2 - strona 10
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone