agata26061 napisał(a):słoma79 napisał(a):
właśnie...miała być Grecja, najlepiej jakaś wyspa...jest Korčula![]()
![]()
... też wyspa
Jak się z Wami nie zgodzić???? Nie da rady
Będą wyspy ale jakie? Któż to wie
Odwiedzimy może jedną, może dwie

.png)
agata26061 napisał(a):słoma79 napisał(a):
![]()
... też wyspa

.png)
beatabm napisał(a):agata26061 napisał(a):słoma79 napisał(a):
![]()
... też wyspa
Jak się z Wami nie zgodzić???? Nie da rady![]()
Będą wyspy ale jakie? Któż to wie![]()
Odwiedzimy może jedną, może dwie
.png)
słoma79 napisał(a):
albo pięć![]()
Sućuraj, gdyby nie te promy i kolejki do nich brałbym w ciemno...bardzo mi pasuje ta miejscowośći widok z portu

.png)
beatabm napisał(a):słoma79 napisał(a):
albo pięć![]()
Sućuraj, gdyby nie te promy i kolejki do nich brałbym w ciemno...bardzo mi pasuje ta miejscowośći widok z portu
W 2017 byłam na siedmiu wyspach to w 2018 przez trzy tygodnie to może być podobna ilość![]()
![]()
Co Ci promy przeszkadzają? Dużo ludzi, ruch, cały czas coś się dzieje w tym końcu świata, wróć, Hvaru
.png)
beatabm napisał(a):słoma79 napisał(a):gusia-s napisał(a):Oooo Felun ...to własnie on mnie dostarczył do Sucuraja ale w znacznie lepszą pogodę
.
Groźnie się robi jakoś
to który Felun cię w końcu dostarczył? Bo niby stałaś za sterem mojego, a ja tym nie płynąłem...ten za oknem Kapitańskiej to Felun Jedan...mój to Felun...dwie różne krypy
Gusia się nacycała i Feluny pomieszała![]()
.png)
słoma79 napisał(a):właśnie tych ludzi tak się nie czuje...wszyscy gnają dalej, zostają tylko żeglarze i pasażerowie fishów![]()
a prom mi przeszkadza...zasłania ten mniamniuśny napis![]()
![]()
![]()

.png)
gusia-s napisał(a):Gusia się nacycała i Feluny pomieszała![]()
![]()
Chyba macie rację, nacycana straciłam pełną kontrolację
![]()
Płynęłam Felunem ... bez dopisku Jedan ... nie wiedziałam, ze ich jest dwóch jak kilerów
.png)
beatabm napisał(a):gusia-s napisał(a):Gusia się nacycała i Feluny pomieszała![]()
![]()
![]()
Płynęłam Felunem ... bez dopisku Jedan ... nie wiedziałam, ze ich jest dwóch jak kilerów
Jedan czy dwóch, ważne że felun![]()
Gusia tylko Ty z Queen nie idź na jakiś inny jacht przez pomyłkę![]()
![]()
.png)
.png)
.png)
słoma79 napisał(a):
nie, no tego nie musisz mi tłumaczyć tymi wielkimi fioletowymi literami w stylu disco
.png)
beatabm napisał(a):słoma79 napisał(a):
nie, no tego nie musisz mi tłumaczyć tymi wielkimi fioletowymi literami w stylu disco
Jeszcze trochę w tym Sucuraju postoimy to i disco będzie. Tylko Doktora trzeba obudzić. Będzie...będzie zabawa...będzie się działo......
.png)
beatabm napisał(a):Katerina napisał(a):Biedny Doktor...musiał bardzo się bać![]()
Ale czarno na niebieAż strach się bać, bo w tym strachu człowiek się nacyca i będzie zdany na łaskę i niełaskę żywiołów
![]()
![]()
Pozdrowienia dla Kapitana i całej Załogi.Trzymam kciuki za pogodę
Takiego bohatera zgrywa a padł ze strachu![]()
Pozdrawiamy

.png)
O i weź tu zrozum kobietęsłoma79 napisał(a):beatabm napisał(a):gusia-s napisał(a):Gusia się nacycała i Feluny pomieszała![]()
![]()
![]()
Jedan czy dwóch, ważne że felun![]()
Gusia tylko Ty z Queen nie idź na jakiś inny jacht przez pomyłkę![]()
![]()
przed chwilą sama namawiałaś do cycania u spragnionych żeglarzy z sąsiedztwa
Powrót do Nasze relacje z podróży