Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Z psem do Cro

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
SDI
Croentuzjasta
Z psem do Cro

Nieprzeczytany postnapisał(a) SDI » 05.06.2011 19:14

moi drodzy szukałem tego tematu bez skutku(wpisywałem ..pies..pies w cro ..z psem do chorwacji) i 0 postów.może tu ktoś się zlituje..pytania zabrać czy nie zabrać(na miejscu mam pozwolenie)jak on to zniesie a co jak bede chciał ruszyć do Bośni albo Czarnogóry--żal go zostawiać ma 12 miesięcy zresztą jak ktoś ma psa to wie o co chodzi jade w sierpniu do Splitu[/list]
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 05.06.2011 19:30

Pies mile widziany - namiary na obiekty przyjazne zwierzakom

W wielu relacjach również występuje pies, ale bardziej jako dodatek do wakacji, niż jako wakacje dla psa :D

Poszukaj relacji Pocztówki, o ile mnie pamięć nie myli, z 2010 roku.
pocztówka28
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pocztówka28 » 05.06.2011 19:41

To Ty powinienieś znać swojego psa najlepiej :) Jeśli psiak lubi jeździć samochodem, upały mu nie straszne, masz apart gdzie z psiakami można to czemu nie :) My byliśmy z nasza sunią i nie żałujemy, mało tego za 5 dni jedziemy poraz drugi :D i jestem pewna że znowu nie będziemy żałować :)

Co do Bośni i Czarnogóry...jaki problem psiak jedzie z Wami ;)

Pozdrawiam Ania :)
SDI
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) SDI » 06.06.2011 17:07

....DZIĘKUJE za odzew mój piesek to buldog francuski,najdłuższa z nim trasa to do Chałup i było ok.Generalnie jak sprawdzi że wszyscy z domowników są w komplecie to śpi,podejrzewam że Chorwacki klimat jest przyjażniejszy niż nasze lato-lepsza wilgotność powietrza.A co do Bośni i Czarnogóry to chodziło mi raczej o ich wewnętrzne przepisy odnośnie czworonogów ..może jest podobnie jak w Cro
PysiaPysio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PysiaPysio » 06.06.2011 17:52

Jak nasz kot dał radę to tym bardziej wasz pies wystarczy tylko paszport mu wyrobić...
co ciekawsze na granicy Chorwackiej nasze paszporty oglądano baaaardzo pobierznie za to paszport kota studiowano chyba ze 2min :lol:
SDI
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) SDI » 30.08.2011 08:08

.rzeczywiście mój piesek zniósł podróż i pobyt w Cro doskonale ,ba dzięki niemu nawiązałem kilka znajomości -a mam buldoga francuskiego

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone