Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyspa Pag z oferty BT SKARPA z Krakowa

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mnowak355
Odkrywca
Wyspa Pag z oferty BT SKARPA z Krakowa

Nieprzeczytany postnapisał(a) mnowak355 » 13.06.2010 12:03

Witam
Chciałem zapytać czy ktoś korzystał z oferty Skarpy z Krakowa. Chodzi mi o apartamenty lub studia na wyspie Pag. W ofercie napisali że dobre miejsce na wyjazd z dzieckiem (5 lat).
Jak ktoś był proszę o krótką opinię lub jakieś apartamenty godne polecenia.
Pozdrawiam .
Jo_Anna
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jo_Anna » 13.06.2010 14:16

Podłącze się do wątku, bo też jadę ze Skarpą na Pag, w połowie sierpnia, ale do hotelu. I też z dzieckiem, tylko nieco podrośniętym (13) ;)
mnowak355
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) mnowak355 » 18.06.2010 21:46

podnoszę
CZYŻYK
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) CZYŻYK » 24.06.2010 08:30

Ja również zamierzam wykupić wczasy w Skarpa Travel. Czy macie jakieś doświadczenia dotyczące wczasów organizowanych przez to biuro?
Jo_Anna
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jo_Anna » 24.06.2010 18:27

Ja byłam ze Skarpą w Czarnogórze i byliśmy bardzo zadowoleni - wygodny autokar, sympatyczna i zaangażowana rezydentka, apartament zgodny z opisem.
Jo_Anna
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jo_Anna » 18.07.2010 20:29

Właśnie dziś wróciłam z Pagu, ze Skarpą. Byłam w hotelu, z którego jestem bardzo zadowolona - sympatyczna obsługa, schludnie, czysto, pyszne jedzenie i na tarasie basen ze słodką wodą. Odnosząc się do pytanie wątkodawcy - czy są dobre warunki dla małego dziecka? Rodacy, którzy byli w apartamentach też byli zadowoleni, brakowało im tylko klimatyzacji (a trafiliśmy na wyjątkowe upały, ok. 40st). Plaża - żwirek, trochę kamieni (buty będą potrzebne), dosyć szybko woda kryje, ale jest takie miejsce z murkiem w wodzie, gdzie łatwo upilnować malucha, a przed murkiem może sam się taplać, bo jest płytko.

pozdrawiam :)
evil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) evil » 18.07.2010 20:34

hmmm, ja byłem ze Skarpą pierwszy raz w CRO 7 lat temu na wyspie Murter . To była tragedia jeśli chodzi o przejazd, zakwaterowanie itp jednak i tak Chorawację pokochałem :D Teraz chyba ze Skarpą lepiej !

CZYŻYK napisał(a):Ja również zamierzam wykupić wczasy w Skarpa Travel. Czy macie jakieś doświadczenia dotyczące wczasów organizowanych przez to biuro?
k_r_o_p_k_a
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) k_r_o_p_k_a » 19.07.2010 22:14

ja byłam ze skarpą w grecji
spalił się nam autokar.. zero opieki, zero zainteresowania - raczej ich nie polecam :roll:

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje