Jak ktoś ma samochód, którym nie boi się dalekich wyjazdów, to z pociągu nie skorzysta.
Jak ktoś nie ma czym pojechać albo nie lubi dalekich wypadów jako kierowca, rozważy pociąg lub samolot.
.png)
.png)
empire13 napisał(a):A dalej promem, wypożyczonym samochodem lub pociągiem/busem
Jak ktoś ma samochód, którym nie boi się dalekich wyjazdów, to z pociągu nie skorzysta.
Jak ktoś nie ma czym pojechać albo nie lubi dalekich wypadów jako kierowca, rozważy pociąg lub samolot.
.png)
piekara114 napisał(a):Osobiście zamiast pociągu wybrałabym coś w stylu flixbus.
.png)
yanek37 napisał(a):empire13 napisał(a):A dalej promem, wypożyczonym samochodem lub pociągiem/busem
Ja skorzystam mino że jazdy autem się nie boję, bo już dawno nie jechałem w wagonie sypialnym.. Może być fajna przygoda
.png)
.png)
yanek37 napisał(a):empire13 napisał(a):A dalej promem, wypożyczonym samochodem lub pociągiem/busem
Ja skorzystam mino że jazdy autem się nie boję, bo już dawno nie jechałem w wagonie sypialnym.. Może być fajna przygoda
Tyle tylko, że w składzie nie ma wagonu sypialnego.yanek37 napisał(a):Ja skorzystam mino że jazdy autem się nie boję, bo już dawno nie jechałem w wagonie sypialnym.. Może być fajna przygoda
.png)
Bravik napisał(a):Tyle tylko, że w składzie nie ma wagonu sypialnego.yanek37 napisał(a):Ja skorzystam mino że jazdy autem się nie boję, bo już dawno nie jechałem w wagonie sypialnym.. Może być fajna przygoda
.png)
.png)
ziemniak napisał(a):https://www.fly4free.pl/jak-dojechac-do-chorwacji/
.png)
marekkowalak napisał(a):67,50 zł za walizkę do luku - w której linii lotniczej są takie ceny bagażu rejestrowanego![]()
.png)
piekara114 napisał(a): Dużo zależy kiedy i kupujesz walizkę (czy z biletem czy później, przez komp czy apkę) i jak wcześnie dokonujesz zakupu.
.png)
.png)
piekara114 napisał(a):...
Powrót do Alternatywne środki lokomocji