Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyspa Ciovo - namiary na apartamety

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Krzych01
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzych01 » 21.05.2007 19:56

Witam!
Mam zamiar wybrać się w drugiej połowie lipca na wakacje na Wyspę Ciovo i szukam dobrego apartamentu dla dwóch rodzin (trzy- i czteroosobowej). Jeżeli ktoś mógłby polecić apartament w fajnej miejscowości na tej wyspie, to
będę wdzięczny. Pozdrawiam!
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 22.05.2007 07:40

Krzych01 napisał(a):Witam!
Mam zamiar wybrać się w drugiej połowie lipca na wakacje na Wyspę Ciovo i szukam dobrego apartamentu dla dwóch rodzin (trzy- i czteroosobowej). Jeżeli ktoś mógłby polecić apartament w fajnej miejscowości na tej wyspie, to

Wyszukaj na forum namiarów na Vedrana, lub wejdź na stronę w w w . t r o g i r . p l (tam znajdziesz namiar na niego). To Chorwat ze Splitu, który ma "opanowane" praktycznie wszystkie kwatery na Ciovo. Ja byłem w zeszłym roku na Ciovo, załatwiałem apartament przez niego i byłem bardzo zadowolony.
Krzych01
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzych01 » 22.05.2007 09:25

Dzięki za szybką odpowiedź, ale rozumiem że jest to pośrednik w załatwianiu różnych apartamentów i bierze określoną prowizję
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 22.05.2007 11:12

Krzych01 napisał(a):Dzięki za szybką odpowiedź, ale rozumiem że jest to pośrednik w załatwianiu różnych apartamentów i bierze określoną prowizję

To oczywiste, ale wszystko w granicach zdrowego rozsądku. Oczywiście możesz jechać w ciemno i szukać czegoś na miejscu. Niemniej ja byłem z jego usług bardzo zadowolony. W zwyczaju Vedrana jest podjechanie do Klienta po paru dniach i sprawdzenie, czy wszystko gra. Jeśli coś jest nie tak, to interweniuje u gospodarzy.
Marcysia
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcysia » 22.05.2007 11:50

Jade na Ciovo z biurem da-travel. zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Vegusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vegusia » 23.05.2007 21:38

Ja polecam apartamenty Nadalina na Ciovo okrug gornyj było super ,bylismy 2 razy
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 23.05.2007 21:47

daj maila albo odezwij się do mnie to Madzia coś doradzi z oferty :wink:
Vegusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vegusia » 23.05.2007 21:49

Madzia ,a może mi coś doradzisz na makarskiej albo koło Dubrownika ?
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl kurcze byliśmy na ciovo 2 razy ,na istri a teraz jakoś nic nie mogę znależć a chcemy zmienic "teren" własnie na te okolice.
graszka37
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) graszka37 » 23.05.2007 22:17

Krzych01 napisał(a):Witam!

hej !
z ofert Vedrana w w w . t r o g i r . p l polecam Ci na 7 osob wille Jozo w Okrug Gornji .
Wprawdzie w niej nie mieszkałam ale oglądałam ją i to calkiem niedawno !
To w miarę nowa oferta - dom bardzo fajny ,czysciutki w spokojnej dzielnicy Mavarstica .
Sypialnie mają wlasne łazienki - to duży komfort ...3 łazienki na 7 osób !
no i cena 69 / dobe uwazam świetna jak na takie warunki i srodek sezonu !

pzdr.
Piots
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piots » 27.05.2007 17:31

Marcysia napisał(a):Jade na Ciovo z biurem da-travel. zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Ja też przez nich załatwiałem wszystko. Jadę w sierpniu.
Andreas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andreas » 27.05.2007 18:29

Ja też jadę w sierpniu ale z Adria trawel też na Ciovo . Przyznaję sie że pierwszy raz Ale wiele pomogła mi w wyborze madzia. na marginesie nie mogę się już doczekać . Tak długo jeszcze do sierpnia :D
Piots
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piots » 27.05.2007 18:39

Andreas napisał(a):Ja też jadę w sierpniu ale z Adria trawel też na Ciovo . Przyznaję sie że pierwszy raz Ale wiele pomogła mi w wyborze madzia. na marginesie nie mogę się już doczekać . Tak długo jeszcze do sierpnia :D

Ja do Chorwacji nie pierwszy raz ale na Ciovo jeszcze nie byłem.
Andreas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andreas » 27.05.2007 18:55

Bez urazy , a kiedy będziesz w jakim okresie . Ja 13.08 do 26.08 :D
Piots
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piots » 27.05.2007 20:02

Andreas napisał(a):Bez urazy , a kiedy będziesz w jakim okresie . Ja 13.08 do 26.08 :D

Niby czemu miała by być uraza 8O ? Od 20.08 - dwa tygodnie.
Andreas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andreas » 28.05.2007 13:30

Bo tak dziwnie odczułem,że dałeś mi do zrozumienia ,że bywasz w CRO. Ale napewno się celniemy jak będziesz miał naklejkę na pojeżdzie. Pozdrav Andreas :) :)
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone