Łukasz Darowski napisał(a):A czy kieliszek winka przed 13 byłby nie na miejscu ? Bo ja się piszę[/i]
Wole nalezec do klubu cromaniakow , nie chce nalezec do AA
wiec pijamy po 13ej
.png)
Łukasz Darowski napisał(a):A czy kieliszek winka przed 13 byłby nie na miejscu ? Bo ja się piszę[/i]
.png)
.png)
kape napisał(a):Mam filmik z Chorwacji 1MB gdzie autor (niestety nie ja i nie wiem gdzie to było) uwidocznił topless w ruchu, jeżeli ktoś jest zainteresowany, oczywiście żeby lepiej zrozumieć problem, prosze podac mail to chetnie prześle
![]()
Nie ma w nim żadnej Niemki, dominuje przedział wiekowy 18-25 i miseczka C.
pozdr
.png)
Mamusia wie, że robisz brzydkie rzeczy ?kape napisał(a):Mam filmik z Chorwacji 1MB gdzie autor (niestety nie ja i nie wiem gdzie to było) uwidocznił topless w ruchu, jeżeli ktoś jest zainteresowany, oczywiście żeby lepiej zrozumieć problem, prosze podac mail to chetnie prześle
![]()
Nie ma w nim żadnej Niemki, dominuje przedział wiekowy 18-25 i miseczka C.
pozdr
.png)
Tomek O. napisał(a):Kape to wrzucaj na jakis serwer i dawaj linka tutaj)))) Oczywiscie w celach zrozumieniowo dydaktycznych
![]()
![]()
.png)
.png)
.png)
KAMA napisał(a):Czytajac Limonke zdrefiłam...byłam w Cro 4 razy,były toples dziewczyny,kobiety..starsze,młodsze...sama tez sie tak opalałam i nic złego w tym nie widze...nikomu to nie przeskadzało. w zatokach było pełno "golaskow" i co z tego..a toples jest tu problemem! jeszcze jedno toples były szczegolnie niemki i wegierki a Polki tylko "obserwowały" ....zdrefiłam...czy ja nie tak mysle,czy to ja zrobiłam cos nie tak! mnie z tym dobrze a reszta to rybka...kazdy ma prawo zyc jak chce..
.png)
limonka napisał(a):Jesli chodzi o topless, to na nas najbardziej negatywne wrazenie zrobily ... Polki. Nie tym, ze byly 'nieestetyczne' (szczerze mowiac wiekszosc 'toplessowek' byla mniej zgrabna i brzydsza) ale tym, ze nie zakladaly stanika wchodzac do wody. Biegaly w pletwach po plazy (), albo plywaly na materacu. Na publicznej plazy to nie uchodzi.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne