Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

wróciłem z Cro :D :D :D - Igrane

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
M.Smith
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) M.Smith » 30.08.2005 14:27

limonka napisał(a):Nie mam tez zadnych kompleksow- jestem zgrabna i mam ladny biust a nie opalam sie topless tylko ze wzgledow zdrowotnych, wiec nie przemawia przeze mnie zazdrosc, czy nawet zawisc- co sugerujecie.
chyba jednak masz jakiś kompleks
Finestra
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Finestra » 30.08.2005 14:32

dworek napisał(a):z tymi niemkami to niestety prawda. z tym, ze trzeba jeszcze uscislic. bez staniczka, czy tez nie daj boze bez niczego opalaja sie glownie turystki i turysci!! z DDR! a tych pieknych, nagich czeszek tez jakos nie spotkalem. ale moze kiedys sie uda :D
pozdrawiam

A jak odróżniasz grubą turystkę z DDR od tej z RFN?
Szczególnie, że obie mogą mieć co najwyżej naklejkę D na d.

?
mpi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mpi » 30.08.2005 14:33

M.Smith napisał(a):chyba jednak masz jakiś kompleks

krótko, zwięzle i na temat....

ktoś to w końcu musiał powiedzieć :) ja wolałem sie nie wychylać :wink:
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 30.08.2005 14:44

Dobra ...... chlopaki ......
bo limonka nie przyjedzie na zlot :)))
to tolerancyjne forum ....

A limonko .... wyluzuj bo "luzackie fajne babki " lubia faceci ( nawet Ci forumowi) ...... czemu ja u Ciebie straszne spiecie jakies wyczuwam ? :)))) Choc na kawke na babski watek ... tam sa fajne kobiety , mozna gadac o wszystkim ...o seksie wlasnie gadamy ... :))))))
Ostatnio edytowano 30.08.2005 17:33 przez aneta_jacek, łącznie edytowano 1 raz
M.Smith
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) M.Smith » 30.08.2005 14:45

mpi napisał(a):
M.Smith napisał(a):chyba jednak masz jakiś kompleks

krótko, zwięzle i na temat....

ktoś to w końcu musiał powiedzieć :) ja wolałem sie nie wychylać :wink:
no to dodam tylko, że gruba kobieta ma takie same prawo do tego, żeby opalać sie jak chce bez stanika jak : :arrow: quote="limonka"]- jestem zgrabna i mam ladny biust [/quote]
limonka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) limonka » 30.08.2005 15:35

limonka napisał(a):Jesli chodzi o topless, to na nas najbardziej negatywne wrazenie zrobily ... Polki. Nie tym, ze byly 'nieestetyczne' (szczerze mowiac wiekszosc 'toplessowek' byla mniej zgrabna i brzydsza) ale tym, ze nie zakladaly stanika wchodzac do wody. Biegaly w pletwach po plazy ( :roll: ), albo plywaly na materacu. Na publicznej plazy to nie uchodzi.

To byl moj pierwszy post. Nie neguje tam toplessu jako takiego, ale tylko pewien brak kultury. Szkoda, ze zamiast sie ze mna nie zgodzic- tak po prostu- zostalam wysmiana.

Nie pochlebiajcie sobie-nie jestescie ani tolerancyjni (udowodniliscie to swoimi postami), ani inteligentni (skoro macie problemy ze zrozumieniem tego, co czytacie).
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 30.08.2005 17:28

Dostało się Limonce bo napisała to co myślała, jej się to nie podobało i wyraziła swoją prywatną opinię . A że większość wyraża inną to nie powód aby sugerować, że ona jest ciemna i zacofana.

Pozdrawiam
Finestra
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Finestra » 30.08.2005 17:35

Witaj Krakusie!

Zmieniłeś się nieco pod moją nieobecność, jakby odmłodzony...
pewnie inni Cię już o to pytali, ale gdzie się one podziały?
Będziesz na zlocie?

Marcin
Tomek O.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomek O. » 30.08.2005 17:57

limonka napisał(a):To byl moj pierwszy post. Nie neguje tam toplessu jako takiego, ale tylko pewien brak kultury.

No własnie rzecz w tym ze ja nadal nie rozumiem w czym uwidacznia sie ten brak kultury...... w chodzeniu bez stanika, ale....leżeć już można???? Oczywiscie zakładamy że te kobiety nie zachowują się wulgarnie, wyzywająco itd bo może tamte Polki tak się zachowywały i to Cię tak uraziło - po prostu sobie chodzą i się kąpią.... A no i sądze ze porównanie do sikania do zlewu jest ociupinke za daleko idące.....
Pozdrawiam.
mpi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mpi » 30.08.2005 20:47

limonka napisał(a):
limonka napisał(a):Jesli chodzi o topless, to na nas najbardziej negatywne wrazenie zrobily ... Polki. Nie tym, ze byly 'nieestetyczne' (szczerze mowiac wiekszosc 'toplessowek' byla mniej zgrabna i brzydsza) ale tym, ze nie zakladaly stanika wchodzac do wody. Biegaly w pletwach po plazy ( :roll: ), albo plywaly na materacu. Na publicznej plazy to nie uchodzi.

... Nie neguje tam toplessu jako takiego, ale tylko pewien brak kultury....

teraz to i ja się pogubiłem bo myślałem że o toples chodzi. więc w końcu o co chodzi? :? ... o bieganie w płetwach? hmmmmm

a tak poważnie to nie mam problemów ze zrozumieniem tekstu i raczej nikt z osób krytykujących Twoją postawę również ich nie ma.
Po prostu ciężko zrozumieć dlaczego tak bardzo krytykujesz coś co na przykład nie przeszkadza innym. Zrozumiałbym gdybyś miała dzieci które musiałyby na to patrzeć a Ty byś nie miała takiego życzenia... może innym rodzcom to nie przeszkadza? Jeśli to przeszkadza bezpośrednio Tobie to po co na nie patrzyłaś? Jak czekałem na prom na Visie to obok mnie na murku (nie na plaży) siedziała starsza kobieta i to o takich gabarytach że tylna część jej ciała zwisała po obu stronach tego murka. Czekając również w kolejce opalała się oczywiście toples. Nawet nie pomyślałem o niej źle - po prostu się odwróciłem w drugą stronę i tyle. Skoro jej dobrze....
Czy te dwie Polki stawały przed Tobą, tańczyły sambę wymachując swoimi warunkami i zmuszały Cię do patrzenia???
Nie denerwuj się krytyką ale tego typu wypowiedzi kojarzą się jedynie z jakimiś kompleksami albo zazdrością, bo w Twoim poście nic mądrego nie było - zbulwersowanie że biegały w płetwach - czyli jakby biegały bez płetw to ok? albo że pływały na materacu - co za róznica czy leży na plaży czy pływa na materacu? tym bardziej że pewnie na tym materacu leżały na brzuchu....
limonka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) limonka » 30.08.2005 22:34

Zgadles- biegaly kolo nas. "Uczepilam sie" tych pletw, poniewaz biega sie w nich w specyficzny sposob i dodajac do tego b. duzy, skaczacy biust ...hmmm... wygladalo to nawet komicznie.
Na materacu plywaly oczywiscie lezac na plecach 8)

Powtarzam raz jeszcze- nie mam nic przeciwko opalaniu topless. Ale na plazach publicznych obowiazuja jakies zasady i- po obserwacji zachowan innych pan na wielu plazach- myslalam, ze zakladanie stanika przed wstaniem z legowiska jest jedna z nich. Byc moze sie mylilam, ale... skad w takim razie pewne zniesmaczenie kilku innych obserwujacych to osob? Zreszta- dziewczyny pojawily sie na tej plazy tylko raz, wiec albo zauwazyly dziwne spojrzenia wspolplazowiczow, albo uznaly, ze nie beda lezaly wsrod ciemnogrodu i pan z kolka rozancowego :twisted:

Koncze ten temat, bo powtarzam w kolko to samo. Staralam sie wytlumaczyc swoja reakcje, wyrazic swoja opinie, do czego mialam prawo. Przykro mi, ze zostalam przez to wysmiana i ponizona.

PS.Krakuscity- dzieki :)
mpi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mpi » 30.08.2005 23:00

no z tym ponizeniem to nie przesadzaj
art 7
Odkrywca
wróciłem

Nieprzeczytany postnapisał(a) art 7 » 31.08.2005 07:42

dajcie spokój limonce to jej problem a nie wasz.limonce nie podobalo sie zachowanie polek biegajacych w płetwach i toples po publicznej plazy.jak ciebie to drażnilo trzeba był zwrócic uwage moze młode dziewczyny nie znaja niepisanych zasad zachowania.ja zreszta tez nie znam,bo jak do tej pory w czasie trzech pobytów w chorwacji. opalanie i pływanie pan toples w wodzie i na materacach było na porzadku dziennym.a w basce vodzie tuz obok tekstylnych rozłozyla sie grupka naturystów i nikt nie robił sobie problemów.w końcu wakacje i troche luzu nikomu nie zaszkodzi.limonko nikt nie zmusza cię do opalania toples wszyscy to akceptuja ze opalasz sie w pelnym stroju,zakceptuj to ze dwie polki plywaly toples i po problemnie.trzeba ułatwiac sobie rozwiazywanie problemów a zwłaszcza takich problemów

art
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 31.08.2005 08:13

Tak wiec end of story ..... tylko limonko nastepnym razem zastanow sie zanim komus zarzucisz brak zrozumienia tego co piszesz i jeszcze pare lekko zlosliwych rzeczy , ktorych dokladnie cytowac mi sie nie chce ...bo jak uderzasz w stol to nożyce sie odzywaja zazwyczaj na tym forum wiec sama bylas sobie winna. Sama wysmialam nie Ciebie ale to co napisalas zeby byc konkretnym juz ..... i uwazam ze sama sie o to prosilas :))))))
Po prostu wiecej luzu i wiecej myslenia czy nie przesadzasz.
koniec trucia, zapraszam wszystkich na kawke ;) .... albo nie ....na kieliszek rakiji lepiej ale to po 13ej :)))
Łukasz.D
Croentuzjasta
a przed 13 ?

Nieprzeczytany postnapisał(a) Łukasz.D » 31.08.2005 08:28

A czy kieliszek winka przed 13 byłby nie na miejscu ? Bo ja się piszę[/i]
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

wróciłem z Cro :D :D :D - Igrane - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone