chyba jednak masz jakiś komplekslimonka napisał(a):Nie mam tez zadnych kompleksow- jestem zgrabna i mam ladny biust a nie opalam sie topless tylko ze wzgledow zdrowotnych, wiec nie przemawia przeze mnie zazdrosc, czy nawet zawisc- co sugerujecie.
.png)
dworek napisał(a):z tymi niemkami to niestety prawda. z tym, ze trzeba jeszcze uscislic. bez staniczka, czy tez nie daj boze bez niczego opalaja sie glownie turystki i turysci!! z DDR! a tych pieknych, nagich czeszek tez jakos nie spotkalem. ale moze kiedys sie uda![]()
pozdrawiam
.png)
.png)
no to dodam tylko, że gruba kobieta ma takie same prawo do tego, żeby opalać sie jak chce bez stanika jak :mpi napisał(a):M.Smith napisał(a):chyba jednak masz jakiś kompleks
krótko, zwięzle i na temat....
ktoś to w końcu musiał powiedziećja wolałem sie nie wychylać
.png)
limonka napisał(a):Jesli chodzi o topless, to na nas najbardziej negatywne wrazenie zrobily ... Polki. Nie tym, ze byly 'nieestetyczne' (szczerze mowiac wiekszosc 'toplessowek' byla mniej zgrabna i brzydsza) ale tym, ze nie zakladaly stanika wchodzac do wody. Biegaly w pletwach po plazy (), albo plywaly na materacu. Na publicznej plazy to nie uchodzi.
.png)
.png)
limonka napisał(a):To byl moj pierwszy post. Nie neguje tam toplessu jako takiego, ale tylko pewien brak kultury.
.png)
limonka napisał(a):limonka napisał(a):Jesli chodzi o topless, to na nas najbardziej negatywne wrazenie zrobily ... Polki. Nie tym, ze byly 'nieestetyczne' (szczerze mowiac wiekszosc 'toplessowek' byla mniej zgrabna i brzydsza) ale tym, ze nie zakladaly stanika wchodzac do wody. Biegaly w pletwach po plazy (), albo plywaly na materacu. Na publicznej plazy to nie uchodzi.
... Nie neguje tam toplessu jako takiego, ale tylko pewien brak kultury....
.png)
.png)
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne