Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Własna flaga

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
butibuma
Odkrywca
Własna flaga

Nieprzeczytany postnapisał(a) butibuma » 06.07.2014 22:45

Witam.

Czy ktos z forumowiczow posiada wlasną " rodzinną" flagę? Nie chodzi o flagi państwowe ale zaprojektowane przez siebie i z ktorymi jeździcìe na wakacje i robicie sobie pamiątkowe zdjęcia.

Gdzie wykonywaliście takie flagi i jaki był koszt?
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 07.07.2014 07:09

butibuma napisał(a):Witam.

Czy ktos z forumowiczow posiada wlasną " rodzinną" flagę? Nie chodzi o flagi państwowe ale zaprojektowane przez siebie i z ktorymi jeździcìe na wakacje i robicie sobie pamiątkowe zdjęcia.

Gdzie wykonywaliście takie flagi i jaki był koszt?

Są flagi zlotowe i koncertowe oraz flagi cro.pl
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 07.07.2014 08:53

Mam taką. To banderka pewnego forum żeglarskiego. Po wejściu na pokład wieszam tę swoją banderkę co jest sygnałem dla załogi, że obejmuję jacht i i od tego momentu jestem na pokładzie pierwszym po Bogu. Wywieszenie tej banderki symboliczne oznacza też dla wszystkich, że właśnie od tego momentu zaczyna się wielka wakacyjna przygoda.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.07.2014 17:07

Bocian napisał(a):...

Na moim avatarze jest jedna z nich :wink: :lol:...a kiedyś w Borku widziałem cały dom oflagowany :wink:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 07.07.2014 17:13

slapol napisał(a):

Na moim avatarze jest jedna z nich :wink: :lol:...a kiedyś w Borku widziałem cały dom oflagowany :wink:

Strajk jakiś był? :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.07.2014 17:51

Bocian napisał(a):
slapol napisał(a):

Strajk jakiś był? :)

Nieee...crowariaci na holidej przyjechali :lol: :lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 07.07.2014 18:23

Gópki jakieś :)
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 07.07.2014 18:32

butibuma napisał(a):Gdzie wykonywaliście takie flagi i jaki był koszt?

Zlotowa (VIII zlot) i cropl była robiona w tej firmie.http://www.maxtom.com.pl/pl/strona/flagi
Wszystko załatwisz przez internet a flagę przyślą Ci kurierem.
Ta na zdjęciach z krakowskiego spotkania post1302689.html#p1302689 kosztowała poniżej 80zł (rozmiar mniej więcej 120x75, bardzo dobry materiał , obszyta tasiemką z dziurkami lub tasiemkami do zawieszana- na życzenie)
butibuma
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) butibuma » 07.07.2014 21:32

Zastanawiam sie nad wykonaniem takiej flagi przez firmę na Allegro. Koszt flagi 120X75 cm to 40 zl z przesylka. Flaga obszyta i mozna wybrac czy ma byc na drzewcu, oczka czy karabinczyki.

Flagę którą chce ma nawiazywać do aktualnie zamieszkalego regionu i miec napisy związane z moją rodziną.

Jutro wrzucę link do strony z allegro jeśli można.
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 07.07.2014 21:42

No to masz tam taniej, moja flaga uszyta jest z dość grubego materiału , wykonawca znajduje się w Krakowie ,więc może dlatego taka cena.
butibuma
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) butibuma » 08.07.2014 02:00

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone