Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Willa Maja w BASKA Voda

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
andreas71
Plażowicz
Willa Maja w BASKA Voda

Nieprzeczytany postnapisał(a) andreas71 » 12.03.2010 12:20

witam mma pytanie kto był w willi Maja w Baska Voda?jakie warunki i czy tj blisko do centrum Baski?
Tomasz W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz W » 12.03.2010 12:58

andreas71 napisał(a):witam mma pytanie kto był w willi Maja w Baska Voda?jakie warunki i czy tj blisko do centrum Baski?

A może by tak zaglądnąć do Google Earth... :?:
wlodek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wlodek » 14.03.2010 16:59

andreas71 napisał(a):witam mma pytanie kto był w willi Maja w Baska Voda?jakie warunki i czy tj blisko do centrum Baski?

Zrobię to za ciebie
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
opis po polsku i link do Chorwackiej strony.
A tak do wiadomości będziesz miał spacer piękną promenada z mnóstwem knajpek , kawiarni lodziarni itd. a nad promenada równolegle ulica gdzie sklepiki i knajpki również. Tam na pewno będziesz spacerował co wieczór.
Ja byłem w ubiegłym roku i było wspaniale
andreas71
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) andreas71 » 15.03.2010 09:59

wlodek napisał(a):

Zrobię to za ciebie
opis po polsku i link do Chorwackiej strony.
A tak do wiadomości będziesz miał spacer piękną promenada z mnóstwem knajpek , kawiarni lodziarni itd. a nad promenada równolegle ulica gdzie sklepiki i knajpki również. Tam na pewno będziesz spacerował co wieczór.
Ja byłem w ubiegłym roku i było wspaniale
witam dziekuje za odpowiedz byles w tej willi maja?jakie warunki i ceny w sezonie? wiecej informacji prosze
wlodek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wlodek » 15.03.2010 22:44

Andreas71 !!!
ja nie byłem w tej Willi ale zrobiłem to co jest tu na forum gotowe wystarczy wybrac opcję "szukaj".
Byłem natomiast w "Basce" w Hotelu Zvonimir i to co wczesniej napisałem to tak tam jest. Polecam goraco. Wieczorami jest na promenadzie bardzo tłoczno ale jest ona długa tak na 4 km. Plaża obok Hotelu Zvonimir jest piaszczysta ale dojscie do morza małe kamyki, piasek jest dalej.
Troche fotek
Plaża
Uliczka nocą - tam wszyscy spacerują
Promenada noca - równoległa do uliczki na zdjęciu

To pokazy sztucznych ogni z okazji dnia Rybaka
To obowiązujący strój w dniu Rybaka koszulka w Paski

Na koniec Baska nocą
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 24.03.2010 18:41

Przepraszam że się dołączę,w czerwcu 5-6 chcemy wyjechać na dwa tygodnie do miejscowości Baska Voda w cztery osoby dorosłe 2+2+1dziecko(6 lat),w zeszłym roku byliśmy na Ciovo lecz chciałbym zobaczyć trochę czystszego morza.Przewaliłem już wyszukiwarkę lecz jak Wiecie zawsze najlepiej z polecenia,wiadomo jak najbliżej morza i koniecznie z zamykanym parkingiem(zabieram quada na przyczepie).Pomożecie?????

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Willa Maja w BASKA Voda
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone