.png)
.png)
.png)
.png)
mickanovi napisał(a):Witam, w tym roku planujemy podróż z noclegiem i zwiedzaniem po drodze (Słowacja, Węgry). Planujemy zabrać lodówkę turystyczną i chcielibyśmy kupić w niedzielę przed wyjazdem na Węgrzech trochę zapasów. Głównie chodzi nam o filety drobiowe dla dzieciaków (ja tam mogę na owocach morza całe dwa tygodnie przetrwać) bo z tymi był w ubiegłym roku problem. Orientujecie się może, czy jakieś sensowne markety są na Węgrzech czynne w niedzielę?
.png)
.png)
.png)
mickanovi napisał(a):Witam, w tym roku planujemy podróż z noclegiem i zwiedzaniem po drodze (Słowacja, Węgry). Planujemy zabrać lodówkę turystyczną i chcielibyśmy kupić w niedzielę przed wyjazdem na Węgrzech trochę zapasów. Głównie chodzi nam o filety drobiowe dla dzieciaków (ja tam mogę na owocach morza całe dwa tygodnie przetrwać) bo z tymi był w ubiegłym roku problem. Orientujecie się może, czy jakieś sensowne markety są na Węgrzech czynne w niedzielę?
.png)
pam napisał(a):mickanovi napisał(a):Witam, w tym roku planujemy podróż z noclegiem i zwiedzaniem po drodze (Słowacja, Węgry). Planujemy zabrać lodówkę turystyczną i chcielibyśmy kupić w niedzielę przed wyjazdem na Węgrzech trochę zapasów. Głównie chodzi nam o filety drobiowe dla dzieciaków (ja tam mogę na owocach morza całe dwa tygodnie przetrwać) bo z tymi był w ubiegłym roku problem. Orientujecie się może, czy jakieś sensowne markety są na Węgrzech czynne w niedzielę?
Na Węgrzech jest Tesco. Możesz sprawdzić na ich stronie. Pewnie nawet czynne 24h jak u nas.
.png)
.png)
tygrys500 napisał(a):Jak masz lodówkę to co za problem kupić filety na Zębcowie w biedronce
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi