.png)

.png)
.png)
Kir napisał(a):15 wyjazd z Gdybni pociągiem a 16 już w Rovij -chyba nie ma u nas takich pociągów
Kir napisał(a):Co z tym Rabem - jest już zafiksowany?
Kir napisał(a):z Hvaru do Splitu lub Dubrovnika
.png)
piotrekjunior napisał(a):Zapomniałem dodać jednej rzeczy. Ja i moja dziewczyna zabieramy oboje po 500 ojro na głowę. Wystarczy biorąc pod uwagę że trochę żarcia zabieramy z Polski (puszki głównie) i nie zamierzamy jakoś super szalećDamy radę
.png)
.png)
johnyaig napisał(a):piotrekjunior napisał(a):Zmodyfikowałem trochę plan. Co sądzicie?
proponuje jechac do Berlina a stamtadm jest pociag do samej Rijeki..a potem z górki:)
.png)
.png)
.png)
.png)
piotrekjunior napisał(a):Wyjazd jest powiedzmy 15 września i trwa aż do 2 października z którego najpóźniej muszę wyjechać pociągiem do Polski. Podróż tam i z powrotem pociągami. Gdynia-Warszawa-Wiedeń-Zagrzeb-Wiedeń-Warszawa-Gdynia. Data wyjazdu może ulec zmianie żeby wydłużyć pobyt ale powrotu musi pozostać taka jaka jest.
A teraz pokrótce plan wyjazdu:
środa15
wyjazd z Gdyni
czwartek16
dojazd do PAZIN (tam planuje noclegi żeby było wszedzie blisko z dojazdami: Porec, Rovinj...)
piątek17
wycieczka do POREC-miasto
....
niedziela26
KRKA - wodospady !!!!!!!!!!!
poniedział27
ZADAR
wtorek28
SZYBENIKśroda
29
TROGIR
czwartek30
SPLIT
piątek1
dojazd do Zagrzebia na pociąg do domu - krótkie zwiedzanie Zagrzebia
.png)
Fatamorgana napisał(a):...Trochę dziwnie zaplanowana trasa.... najpierw w dół CRO do Krki, potem z powrotem do Zadaru, żeby za chwilę znowu w dół - do Śibenika, czyli w okolice Krki???![]()
![]()
...
Nie widzę nic o tym, czym będziecie podróżować na terenie CRO pomiędzy miastami.
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne