Jadąc na Pag, przy dużym upale odpuściliśmy sobie tę przyjemność. Jednak, tak samo jak w przypadku
Sv. Vid, tutaj mogę zobaczyć co straciliśmy. Fajnie tam na górze
P.S.
Wszystko na ostatni gwizdek, skąd ja to znam

.png)
wiolek_lp napisał(a):Możliwe, że Filino, jak szukałam na szybko to nie znalazłam oznaczenia... potem już nie wnikałam( pewnie Mikromir by wiedziała).
.png)
lotnikwsk napisał(a):Parę miejsc na oku mamale na razie bez rezerwacji.
Habanero napisał(a):No niezła wspinaczka na wzgórze MarjanMacie powera
.
Jadąc na Pag, przy dużym upale odpuściliśmy sobie tę przyjemność. Jednak, tak samo jak w przypadku
Sv. Vid, tutaj mogę zobaczyć co straciliśmy. Fajnie tam na górze(odnotowuję - do zaliczenia)
P.S.
Wszystko na ostatni gwizdek, skąd ja to znam
Mikromir napisał(a):
Filino jest dość długie, bo mniej więcej odtąd aż prawie po camp Sv. Duh. Rzeczywiście jest mocno zróżnicowane - miejscami kamienie różnej wielkości, żwirek, nawet całkiem niezły piasek albo skały - jak się trafi.Jak tam plażowaliśmy, to najlepsze miejsca też były już zajęte przez miłośników FKK.
Ale i tak można było znaleźć fajny kawał plaży na wyłączność.
![]()
Nigdy nie udało mi się wejść na wzgórze Marjan...Widoki świetne.
Za to sprint do promu na Brač przeżyłam podobny.
![]()
Czyli Povlja tuż tuż...
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
wiolek_lp napisał(a):W przerwie mojej relacji chciałam pokazać Wam jak próbujemy doświetlaś się po tych wstrętnych, pochmurnych dniach
11 listopadowa Bezmiechowa
.png)
.png)
.png)
Abakus68 napisał(a):Tak sobie myślałem, że poczekam aż do Braču i wtedy będę komentował. W końcu co ja wiem o Pagu. Nic. Ale przeczytałem, spojrzałem i powiem tyle. Mimo, że jakiś taki nieco księżycowy to ładny. Mimo, że nie w moim guście te plaże, ale co tam gust. Ważne że mają w sobie coś bardzo urokliwego. Może jednak skuszą mnie kiedyś, bo co mówić wiele gdy się nie doświadczyło...
Czekam na więcej Braču. Popatrzę, porównam, wspomnę i westchnę pewnie..
lotnikwsk napisał(a):Pewnie nie byłaś u nas na górce jawornickiej( czasem Tatry widać)
![]()
niedługo będą dni z inwersją powietrza to będzie okazja![]()
A przy okazji zapraszam na kawkę, bo to pod nosem
gusia-s napisał(a):Pag i Brac spenetrowane aczkolwiek własnie na Vidzie nie byłamczego bardzo żałuję.
Gdybyście kiedyś jednak chcieli wrócić na Pag i szukali LPGa to jest tu przy głównej drodze tuż przed zjazdem na Zrce .
piekara114 napisał(a):Wracajmy w mniej białe klimaty....
Abakus68 napisał(a):A swoją drogą czy to aby na pewno była uvala sv. rock... Mnie się też wydawało, że to tam, ale mi wypomniano w moje relacji, że jednak nie. Jakoś tego Sumatrinu nie ogarnąłem dobrze.
.png)
.png)
wiolek_lp napisał(a):Faktycznie nie byłam muszę kiedyś zawitać a może i na kawkę się wproszę
Powrót do Nasze relacje z podróży