Wszystko o Caminito dobrze napisane i objaśnione, więc "u mnie" będzie tylko formalność potwierdzić i napisać swoje odczucia.
Różnica w cenie biletów to chyba tylko marketingówka, bo również zwiedzaliśmy sami, mimo kupienia biletów z przewodnikiem.
.png)
te kiero napisał(a):Wszystko o Caminito dobrze napisane i objaśnione, więc "u mnie" będzie tylko formalność potwierdzić i napisać swoje odczucia.
Różnica w cenie biletów to chyba tylko marketingówka, bo również zwiedzaliśmy sami, mimo kupienia biletów z przewodnikiem.
.png)
mysza73 napisał(a):te kiero napisał(a):Wszystko o Caminito dobrze napisane i objaśnione, więc "u mnie" będzie tylko formalność potwierdzić i napisać swoje odczucia.
Tych za "dzyszkę" to nawet na marzec, 3 miesiące wcześniej już nie ma
.png)
Ewentualnie tylko 25.03 by mi pasowało ... tylko ta godzina 8.50_Piotrek_ napisał(a):mysza73 napisał(a):te kiero napisał(a):Wszystko o Caminito dobrze napisane i objaśnione, więc "u mnie" będzie tylko formalność potwierdzić i napisać swoje odczucia.
Widzę że na marzec są, na godz 8.50, w środy i czwartki, pozostałe dni tygodnia gorzej
.png)

mysza73 napisał(a):Ewentualnie tylko 25.03 by mi pasowało ... tylko ta godzina 8.50_Piotrek_ napisał(a):mysza73 napisał(a):te kiero napisał(a):...
Widzę że na marzec są, na godz 8.50, w środy i czwartki, pozostałe dni tygodnia gorzej![]()
Chyba dopłacę nieco coby mąż mógł się wyspać
.png)
tony montana napisał(a):Malaga jest bardzo uroczym miastem z fajnymi kamienicami.
Oczywiście Katedra, Zamek i gaj palmowy z papugami robią jeszcze większą robotę
W Nerja mieszkaliśmy tydzień kiedyś w lutym, miło wspominam miasteczko
Pozdrowienia z Sevilli
te kiero napisał(a):Wszystko o Caminito dobrze napisane i objaśnione, więc "u mnie" będzie tylko formalność potwierdzić i napisać swoje odczucia.
mysza73 napisał(a):...
Ewentualnie tylko 25.03 by mi pasowało ... tylko ta godzina 8.50![]()
Chyba dopłacę nieco coby mąż mógł się wyspać
Dawigs napisał(a):...
My będziemy w pierwszej połowie czerwca. Zerknąłem i np. 2 czerwca tańsze bilety są rano tylko na 8:50 i 9:00 a potem jeszcze cztery możliwości wyboru od 13:30. Z każdym kolejnym dniem jest lepiej ale i tak sporo godzin jest niedostępnych.
.png)
.png)
_Piotrek_ napisał(a):Pomiędzy przełomami jest fragment ścieżki, który nie prowadzi po platformach przymocowanych do pionowych ścian wąwozu.
_Piotrek_ napisał(a):P
Przejście samej ścieżki od wejścia, do wyjścia w okolicy mostu kolejowego zajęło nam około 2 godzin. Do tego trzeba doliczyć dojście do ścieżki i poźniej dojście do parkingu, o ile to pierwsze poszło dosyć szybko, to dojście do parkingu dłużyło mi się strasznie. Ogólnie ciekawa trasa, a za 10E to wręcz okazja, tym bardziej, że tyle samo kosztuje np Via dell'Amore w Cinque Terre, a Caminito jest bez porównania atrakcyjniejsza. Mimo, że zapłaciliśmy wyższą cenę, to nie żałuję wydanych pieniędzy.
.png)
tony montana napisał(a):Melduje się 20 minut po wyjściu z Night Tour w Mezquita w Cordobie !
Ja to mógłbym te Granady, Cordoby i inne Antequery zwiedzać nawet co tydzień
Ps. polecam Night Tour w Mezquicie z przewodnikiem i słuchawkami (1h) tylko 7 Euro więcej niż samemu a MOC HISTORII I WRAŻEŃ
!Hola!
.png)
te kiero napisał(a):_Piotrek_ napisał(a):Pomiędzy przełomami jest fragment ścieżki, który nie prowadzi po platformach przymocowanych do pionowych ścian wąwozu.
Jest tam ładnie, ale pierwsza myśl, że mogliby jeszcze urozmaicić ten odcinek._Piotrek_ napisał(a):P
Przejście samej ścieżki od wejścia, do wyjścia w okolicy mostu kolejowego zajęło nam około 2 godzin. Do tego trzeba doliczyć dojście do ścieżki i poźniej dojście do parkingu, o ile to pierwsze poszło dosyć szybko, to dojście do parkingu dłużyło mi się strasznie. Ogólnie ciekawa trasa, a za 10E to wręcz okazja, tym bardziej, że tyle samo kosztuje np Via dell'Amore w Cinque Terre, a Caminito jest bez porównania atrakcyjniejsza. Mimo, że zapłaciliśmy wyższą cenę, to nie żałuję wydanych pieniędzy.
Do-kła-dniei nawet odczucia te same
![]()
Pogoda też Wam się udała
, różnica jest jedynie w ilości wody w rzece .png)
te kiero napisał(a):Pogoda też Wam się udała
piotrf napisał(a):te kiero napisał(a):_Piotrek_ napisał(a):Pomiędzy przełomami jest fragment ścieżki, który nie prowadzi po platformach przymocowanych do pionowych ścian wąwozu.
Jest tam ładnie, ale pierwsza myśl, że mogliby jeszcze urozmaicić ten odcinek._Piotrek_ napisał(a):P
Do-kła-dniei nawet odczucia te same
![]()
Pogoda też Wam się udała
Jest nas przynajmniej trzech z takimi odczuciami, różnica jest jedynie w ilości wody w rzece
![]()
Pozdrawiam
Piotr

.png)
.png)
_Piotrek_ napisał(a):Jedziemy do Setenil de Bodegas, można jechać najszybszą i najkrótszą drogą, jaką wytycza gugl i to jest niecałe 20 km i podobna ilość minut jazdy, ale my wybraliśmy trochę dłuższą trasę
.png)
.png)
piotrf napisał(a):tony montana napisał(a):Melduje się 20 minut po wyjściu z Night Tour w Mezquita w Cordobie !
Ja to mógłbym te Granady, Cordoby i inne Antequery zwiedzać nawet co tydzień
Ps. polecam Night Tour w Mezquicie z przewodnikiem i słuchawkami (1h) tylko 7 Euro więcej niż samemu a MOC HISTORII I WRAŻEŃ
!Hola!
Tony , minęliśmy się w tam , Mezquitę zwiedzaliśmy 25 grudnia , 29 -o byliśmy już w Marbelli , wcześniej była Malaga , Grenada . . .
Pozdrawiam
Piotr