Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Vodice i Hvar - apartamenty poszukiwane pilnie!! :)

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
$$
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) $$ » 16.07.2012 18:37

Witam ,wybieramy się we wrześniu do Chorwacji na 2 tygodnie. Chcemy posiedzieć tydzień w Vodicach i tydzień w Hvarze. Poszukujemy w Vodicach apartament dla 6 osób (3 sypialnie najlepiej) + 3 dzieci do lat 2 od 1 do 8 września 2012. Dla jednego malucha mamy łóżeczko ,reszta śpi w łożach z rodzicami bo to kilkumiesieczne robaczki :) Jeśli ma ktoś namiary na apartament w okolicach ul. Blata w Vodicach to będę wdzięczny za podrzucenie :) Ta sama sytuacja z Hvarem ,tyle ,że tam może być gorzej z miejscami(na pewno jest gorzej) ale jeśli ktoś ma jakiś namiar to poszukujemy apartamentów od 8 do 15 września 2012, najlepiej blisko plaży ,ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma albo weź kredyt w ojrobanku i jeź gdzie chcesz:P
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 16.07.2012 22:50

W tym okresie ....śmiało w ciemno.
kocyk
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kocyk » 17.07.2012 06:13

$$ napisał(a):Witam ,wybieramy się we wrześniu do Chorwacji na 2 tygodnie. Chcemy posiedzieć tydzień w Vodicach i tydzień w Hvarze. Poszukujemy w Vodicach apartament dla 6 osób (3 sypialnie najlepiej) + 3 dzieci do lat 2 od 1 do 8 września 2012. Dla jednego malucha mamy łóżeczko ,reszta śpi w łożach z rodzicami bo to kilkumiesieczne robaczki :) Jeśli ma ktoś namiary na apartament w okolicach ul. Blata w Vodicach to będę wdzięczny za podrzucenie :) Ta sama sytuacja z Hvarem ,tyle ,że tam może być gorzej z miejscami(na pewno jest gorzej) ale jeśli ktoś ma jakiś namiar to poszukujemy apartamentów od 8 do 15 września 2012, najlepiej blisko plaży ,ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma albo weź kredyt w ojrobanku i jeź gdzie chcesz:P

Witam
akurat jest w Vodicach -w okolicach tej ulicy - idąc na plaże widziałem 2 fajne apartamenty - jeden z basem (http://www.apartment-tihi.com/english/appartement.htm)
-drugiego nie pamiętam -ale wieczorem moge podac nazwę - ten jest najbliżej plaży
Pozdrawiam
Darek
będe tutaj do 27.07 tak więc mogę w razie czego pomóc :)
$$
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) $$ » 17.07.2012 15:26

Dzięki wielkie ,będę dźwięczny :P
A może ktoś zna ten obiekt w Vodicach i ma do właściciela namiar:

https://www.casamundo.pl/cm_object/?obj ... &persons=2

To jest obiekt nr 494689 ze strony Casamundo ,czy może miał ktoś styczność z tym pośrednikiem, czy warto i czy nie będzie z nimi żadnych problemów??
$$
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) $$ » 17.07.2012 15:32

Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):W tym okresie ....śmiało w ciemno.

Ale czy na pewno??
Jedziemy 3 autami i z małymi dziećmi, łącznie 9 osób (6 dużych + 3 maluchy). Rok temu jechaliśmy w ciemno i było ok ,ale wówczas tylko w 2 dorosłe osoby.
Boimy się zaryzykować ,tym bardziej że nie znamy Hvaru(pierwszy raz tam będziemy) , a chcemy się ulokować właśnie w tej miejscowości gdzieś w pobliżu morza i nie za daleko do centrum :) Dlatego wolę z góry zaklepać noclegi.
kocyk
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kocyk » 17.07.2012 18:29

witam
ewentualnie mogę podać na priv numer telefonu do "naszej" rezydentki Polki- opiekuje się między innymi apartamentami które właśnie wynajmuje ... mieszka w sezonie w Vodicach i na pewno ma niezłe rozeznanie w okolicznych kwartach
Darek
$$
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) $$ » 17.07.2012 19:58

kocyk napisał(a):witam
ewentualnie mogę podać na priv numer telefonu do "naszej" rezydentki Polki- opiekuje się między innymi apartamentami które właśnie wynajmuje ... mieszka w sezonie w Vodicach i na pewno ma niezłe rozeznanie w okolicznych kwartach
Darek

Super ,jeśli można to poproszę na priv :) Będę dzwięczny :)
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 17.07.2012 21:10

$$ napisał(a):
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):W tym okresie ....śmiało w ciemno.
Ale czy na pewno??
Jedziemy 3 autami i z małymi dziećmi, łącznie 9 osób (6 dużych + 3 maluchy). Rok temu jechaliśmy w ciemno i było ok ,ale wówczas tylko w 2 dorosłe osoby.
Boimy się zaryzykować ,tym bardziej że nie znamy Hvaru(pierwszy raz tam będziemy) , a chcemy się ulokować właśnie w tej miejscowości gdzieś w pobliżu morza i nie za daleko do centrum :) Dlatego wolę z góry zaklepać noclegi.

Ok. 10 września na Hvarze możesz przebierać w kwaterach... Choć sam Hvar.. cóż... na plaże i tak będziecie musieli jeździć.. w miasteczku nie bardzo jest się gdzie kąpać - ogólna zasada (chyba, że lubicie, kiedy wam nad głowami spacerują przechodnie po deptaku). Dlatego sugeruję ulokować się gdzieś indziej. Plażowanie to i tak pewnie będzie w Milnej, na archipelagu Pakleni otoci itp...warto każdego dnia zobaczyć inną plażę... na wyspie jest cała masa pięknych miejsc do kąpieli dogodnych dla dzieciakow.
Pozdrawiam
magrys
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) magrys » 18.07.2012 15:03

Darek

To moja pierwsza przygoda z Chorwacją jedziemy jutro, boję się, że będzie problem z kwaterą, nerwy mnie już ponoszą, bardzo proszę o nr tel w Vodice do polskiej rezydentki
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 18.07.2012 22:56

magrys napisał(a):
Darek

To moja pierwsza przygoda z Chorwacją jedziemy jutro, boję się, że będzie problem z kwaterą, nerwy mnie już ponoszą, bardzo proszę o nr tel w Vodice do polskiej rezydentki

A po Ci pośrednik, któremu trzeba będzie zapłacić?
magrys
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) magrys » 19.07.2012 15:46

Masz rację, chciałam sie tylko zabezpieczyć, gdyby była bryndza z kwaterami, już wyjeżdżamy
$$
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) $$ » 20.07.2012 09:44

No i tak zrobimy, siedzimy pierwszy tydzień września w Vodicach ,a potem w ciemno na Hvar. Mam nadzieję,że coś znajdziemy ,bo dla 6 dorosłych i 3 dzieci nie tak łatwo znaleźć apartament, takie mam wrażenie. Podobno plaża w Milnej jest super, może w tej okolicy coś uda nam się znaleźć, jeśli mówisz że w samym Hvarze tak kiepsko z plażowaniem :)
alfa466
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) alfa466 » 20.07.2012 18:08

Mogę prosic o namiar do tej polskiej rezydentki? adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl My chcemy jechac już za tydzien.
anek73
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) anek73 » 22.07.2012 11:56

Darek

Możesz wysłac do adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl numer telefonu do "waszej" rezydentki. Z góry dziękuje
malgoga
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) malgoga » 22.07.2012 20:33

Witam ja polecam miejscowość Jelsa , i apartament TAMAR , byłam tam 2 lata temu , był to mój 5 pobyt w Chorwacji , zdecydowanie najlepszy , właściwie bez wad. Miasteczko ładne , kilkanaście restauracji i kawiarni , sklepy i targ , apartament bardzo ładny , czysty , do morza kilkadziesiąt metrów , do centrum kilkaset( cisza i spokój) spacerkiem na kolacje
W tym roku też niespodziewanie jadę do Chorwacji i trudno znaleźć mi coś równie fajnego
Następna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone