.png)
.png)
$$ napisał(a):Witam ,wybieramy się we wrześniu do Chorwacji na 2 tygodnie. Chcemy posiedzieć tydzień w Vodicach i tydzień w Hvarze. Poszukujemy w Vodicach apartament dla 6 osób (3 sypialnie najlepiej) + 3 dzieci do lat 2 od 1 do 8 września 2012. Dla jednego malucha mamy łóżeczko ,reszta śpi w łożach z rodzicami bo to kilkumiesieczne robaczkiJeśli ma ktoś namiary na apartament w okolicach ul. Blata w Vodicach to będę wdzięczny za podrzucenie
Ta sama sytuacja z Hvarem ,tyle ,że tam może być gorzej z miejscami(na pewno jest gorzej) ale jeśli ktoś ma jakiś namiar to poszukujemy apartamentów od 8 do 15 września 2012, najlepiej blisko plaży ,ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma albo weź kredyt w ojrobanku i jeź gdzie chcesz:P
.png)
.png)
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):W tym okresie ....śmiało w ciemno.
.png)
kocyk napisał(a):witam
ewentualnie mogę podać na priv numer telefonu do "naszej" rezydentki Polki- opiekuje się między innymi apartamentami które właśnie wynajmuje ... mieszka w sezonie w Vodicach i na pewno ma niezłe rozeznanie w okolicznych kwartach
Darek
.png)
$$ napisał(a):Ale czy na pewno??Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):W tym okresie ....śmiało w ciemno.
Jedziemy 3 autami i z małymi dziećmi, łącznie 9 osób (6 dużych + 3 maluchy). Rok temu jechaliśmy w ciemno i było ok ,ale wówczas tylko w 2 dorosłe osoby.
Boimy się zaryzykować ,tym bardziej że nie znamy Hvaru(pierwszy raz tam będziemy) , a chcemy się ulokować właśnie w tej miejscowości gdzieś w pobliżu morza i nie za daleko do centrumDlatego wolę z góry zaklepać noclegi.
.png)
ewentualnie mogę podać na priv numer telefonu do "naszej" rezydentki Polki- opiekuje się między innymi apartamentami które właśnie wynajmuje ... mieszka w sezonie w Vodicach i na pewno ma niezłe rozeznanie w okolicznych kwartach
Darek
.png)
magrys napisał(a):kocyk napisał(a):witam
Darek
To moja pierwsza przygoda z Chorwacją jedziemy jutro, boję się, że będzie problem z kwaterą, nerwy mnie już ponoszą, bardzo proszę o nr tel w Vodice do polskiej rezydentki
.png)
.png)
Darek
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne