Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Vodice i Hvar - apartamenty poszukiwane pilnie!! :)

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
beatałódź
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) beatałódź » 23.07.2012 13:37

kocyk napisał(a):witam
ewentualnie mogę podać na priv numer telefonu do "naszej" rezydentki Polki- opiekuje się między innymi apartamentami które właśnie wynajmuje ... mieszka w sezonie w Vodicach i na pewno ma niezłe rozeznanie w okolicznych kwartach
Darek

Proszę też o ten namiar na priv lub na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
My chcemy jechać w ciemno ale jedziemy z 2 dzieci więc b oję się że nic nie znajdziemy w terminie 06.08.12 - 13.-8.12
Jak coś to proszę o jakieś namiary na tanie kwatery w Vodicach
inka 777
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) inka 777 » 23.07.2012 14:19

http://www.konoba-roki.com/index.html super mieszkanko w tamtym roku płaciłam 50 euro za cały apartament 4+1 dziecko polecam
Aerodrag
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aerodrag » 23.07.2012 20:31

Proszę też o ten namiar do polskiej rezydentki. mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Aerodrag
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aerodrag » 24.07.2012 18:30

Jeśli ktoś zna lub ma jakieś namiary na apartamenty blisko morza, wyjazd na początku sierpnia, to proszę o informacje. Z góry dziękuję
marcingsi
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcingsi » 24.07.2012 20:44

Witam wszystkich cro-maniaków,

Mam pytanko do inki 777 , pisałaś,że mieszkałaś w apartamencie roki w Vodicach,czy możesz udzielić mi kilku informacji ?

a mianowicie :
- czy bliskie sąsiedztwo konoby nie jest uciążliwe- chodzi mi o zapach i hałas.
- jak daleko jest do żwirkowej plaży
- jak daleko jest do promenady z knajpkami i wieczornym życiem.
- czy można grillować na posesji, czy jest się skazanym na konobę.

dzięki i pozdrawiam
marcingsi
inka 777
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) inka 777 » 24.07.2012 22:07

Witam śmiało mogę polecić ten nocleg jest super co do pytań to konoba jest bardzo małą kameralną restauracją ja też miałam takie obawy jak Ty, jest cisza i spokój nie ma się czego obawiać żaden dym ani hałas nie będą Ci przeszkadzać a pokoje są z drugiej strony tzn. od drogi. Na plażę żwirkową jest blisko trzeba przejść na drugą stronę drogi przejść przez teren hotelu dla pieszych ogólno dostępne przejście i jesteś na plaży. Do promenady jest troszkę dalej może ok. 400-500m jeśli wpiszesz sobie na mapie google adres to dokładnie będziesz wiedział jak jest położony ten apartament. Na posesji raczej nie ma gdzie grillować. Ja bardzo byłam zadowolona z tego mieszkanka i moi znajomi też, zdjęcia może Cię trochę zniechęcają ale w rzeczywistości wygląda to naprawdę lepiej. Właściciele są bardzo miłymi ludźmi. Pozdrawiam i życzę udanego urlopu.
mirka121
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirka121 » 25.07.2012 20:34

kocyk napisał(a):witam
ewentualnie mogę podać na priv numer telefonu do "naszej" rezydentki Polki- opiekuje się między innymi apartamentami które właśnie wynajmuje ... mieszka w sezonie w Vodicach i na pewno ma niezłe rozeznanie w okolicznych kwartach
Darek

Witam mogłabym dostać na priv numer telefonu, wybieramy się od 6.08 - 13.08.Będę bardzo wdzięczna. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Mirka
Monte Christo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Monte Christo » 25.07.2012 21:24

szczyt sezonu, apartament dla 2+1, 2+2, 2+2 miasto Nowalija, znaleziony po 30 minutach, Basen, do morza 30m, klima, kuchnia super miejscowka.
Po raz 3 tak duza ekipą, cena 120 E całość za wszystkich.
A we wrześniu...to przebierać można co nie miara, nie tylko na wyspach, ale i na ladzie :) Nie warto rezerwować. Jestem obecnie w Orebiciu, kwater do wyboru do koloru :) Tylko przyjechać do południa trzeba.
aidka76
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) aidka76 » 25.07.2012 23:34

Monte Christo napisał(a):szczyt sezonu, apartament dla 2+1, 2+2, 2+2 miasto Nowalija, znaleziony po 30 minutach, Basen, do morza 30m, klima, kuchnia super miejscowka.
Po raz 3 tak duza ekipą, cena 120 E całość za wszystkich.
A we wrześniu...to przebierać można co nie miara, nie tylko na wyspach, ale i na ladzie :) Nie warto rezerwować. Jestem obecnie w Orebiciu, kwater do wyboru do koloru :) Tylko przyjechać do południa trzeba.

Witam. A jaka nazwa apartamentu? Mogę prosić. Jedziemy 2+2,2+1,2 :) już w przyszłą sobotę
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Vodice i Hvar - apartamenty poszukiwane pilnie!! :) - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone