Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tucepi-czy na cały urlop warto?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
egi
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) egi » 26.07.2008 11:25

Witam wszystkich jak myslicie o Tucepi-czy na cały urlop warto?,czy moze 5-6 dni i reszte gdzie indziej?Pozdrawiam i czekam na szczere opinie
carnivalka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) carnivalka » 26.07.2008 11:42

Plaża w Tucepi jest bardzo ładna,blisko do innych tez pięknych miejsc.Nie zastanawiaj się tylko jedż póki możesz.Zawsze można pozwiedzać okolice.To dobre miejsce na krótkie wycieczki.
Pozdrawiam
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 26.07.2008 11:46

Musisz zakladac ciagle nowe tematy odnosnie jednej miescowosci? Uszanuj prace innych, ktorzy robia wszystko zeby forum bylo uporzadkowane i pomocne innym. Zapytaj na tych watkach, sa na nim ludzie, ktorzy napewno Ci doradza.
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=204 ... ght=tucepi
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=202 ... ght=tucepi
egi
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) egi » 26.07.2008 11:52

dziekuje karnivalka!!
a teraz do Pana "Lubuszanin"-tak pytam bo poprostu kazda szczera odpowiedz ludzi bedacych w TEJ PIEKNEJ CHORWACJI JEST DLA MNIE CENNA.ODNOSNIE LINKOW TE KTORE PAN MI WYSŁAŁ to juz je czytalam i dzieki dwom wypowiedzia osob tam własnie sie zdecydowalam jechac P.S--BARDZO SZANUJE CZYJAS PRACE I WYSIŁEK
Jezeli ja sama wroce tez bede słuzyła rada innym.Pozdrawiam wszystkich
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 26.07.2008 12:12

[quote="egi"]dziekuje karnivalka!!
a teraz do Pana "Lubuszanin"-tak pytam bo poprostu kazda szczera odpowiedz ludzi bedacych w TEJ PIEKNEJ CHORWACJI JEST DLA MNIE CENNA.ODNOSNIE LINKOW TE KTORE PAN MI WYSŁAŁ to juz je czytalam i dzieki dwom wypowiedzia osob tam własnie sie zdecydowalam jechac P.S--BARDZO SZANUJE CZYJAS PRACE I WYSIŁEK
Jezeli ja sama wroce tez bede słuzyła rada innym.Pozdrawiam wszystkich[/quote]

No wlasnie, pytasz sobie tak poprostu.Otrzymalas interesujaca Cie odpowiedz i trzeba bylo kontynuowac dalej na tamtych watkach.Myslisz, ze ludzie odpowiadajacy na Twoje pytania sa nieszczerzy, bo jakos o tym wspominasz.
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 26.07.2008 13:31

Zawszę dzielę dwutygodniowy wyjazd na dwie części, aby nie było nudno.
Np.10dni na Riwierze w Tucepi, a 4dni w Primosten
:D
Druga opcja 4-5dni Zupa Zubrovacka, później 9dni w Orebic..itd 8O :D
Dla mnie to świetna sprawa i można zawsze więcej zobaczyć i zwiedzić :D
Pozdrawiam
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 26.07.2008 13:43

Jak jedzie parka w ciemno, to mozna sprobowac zmienic miejsce. Ale bedac z dzieciakami i pakowac wszystko na nowo do auta, a potem szukac apartamentu i nie zawsze sa chetni by wynajac na 4-5 dni, to moim zdaniem duze ryzyko w sezonie.
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 26.07.2008 14:36

Lubuszanin napisał(a):Jak jedzie parka w ciemno, to mozna sprobowac zmienic miejsce. Ale bedac z dzieciakami i pakowac wszystko na nowo do auta, a potem szukac apartamentu i nie zawsze sa chetni by wynajac na 4-5 dni, to moim zdaniem duze ryzyko w sezonie.

Rzeczywiście w sezonie może być z tym problem :?
dorasoft
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dorasoft » 26.07.2008 22:27

Tucepi jak każda miejscowoś w okolicach Makarskiej jest dobrym miejscem wypadowym na różnego rodzaju wycieczki, czy to do Splitu, Dubrownika, Mostaru, Sv.Jure. Więc ja myślę, że jest to niezłe miejsce na dwutygodniowy pobyt. My w zeszłym roku byliśmy w Podgorze, rzut kamieniem od Tucepi i przez myśl man nie przeszło aby po tygodniu się przenosic gdzieś indziej dokładnie jak mówił Lubuszanin.

pozdrawiam

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone