Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Trogir,Ciovo, Makarska, Vodice - 8 młodych osób, 08.2012

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bazwro
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) bazwro » 04.12.2011 14:28

Witam, cro-specjaliści !! :D
W lipcu tego roku, byłem pierwszy raz w CRO, na swoim Ślubnym Tripie w Makarskiej. Moja relacja z podróży potwierdza tylko fakt, że informacje tu zdobyte przydały się bardzo, a czas poświęcony na forum zaprocentował wspaniałymi wakacjami. Pod koniec pobytu obiecałem, że jeszcze tam wrócę (szybko tam wrócę!), ale tym razem ze znajomymi...nie musieliśmy długo nakłaniać bliskich znajomych ;)

Zatem zwracam się z ogromną prośbą o namiary na apartamenty/ville z basenem.

Jaki rejon:
Okolice Splitu (do max 60-100 km od Splitu) - jedna z par leci samolotem (odbieramy ich z lotniska), reszta samochodami.
Makarska jest nam znana, wiemy czego możemy oczekiwać, to jest nasz plan B (chcielibyśmy z żoną sprawdzić tym razem inną (równie atrakcyjną) bazę wypadową).

Ze wstępnego googlowania na forum wpadły mi w oko następujące lokalizacje: Trogir/Ciovo, czytałem również dobre opinie o Vodicach (100km od Splitu).

Kto:
8 osobowy skład (ja z żoną (nasz drugi raz) i grono przyjaciół (świeżaki) - wiek 26-30).

Termin:
ostatnie 2 tyg. sierpnia 2012.
Domyślam się, że to już koniec sezonu, ale tylko w tym terminie wszystkim pasuje.

Cel i oczekiwania:
- dobra baza wypadowa do zwiedzania: Dubrovnik, wodospady w BiH, Krk, Split, fish pikniki itd.
- w planach nocne dancingi (wskazana bliska odległość (1-2km) do centrum/clubów/promenad)
- wylegiwanie się na niezatłoczonej plaży
- apartament/villa z basenem, grillem
- cena za całość/dzień, aby nie przekraczała 100EUR

Do kilku osób piszących o podobnych wymaganiach swego czasu na forum, posłałem maile.

Będę bardzo wdzięczny, za wszelkie informację/uwagi.

pozdro :roll:
maciej1976
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) maciej1976 » 04.12.2011 14:56

100 euro za 8 osób i to jeszcze w willi z basenem? Wg mnie niemożliwe, ale może się mylę.
bazwro
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) bazwro » 04.12.2011 17:20

Tak też myślałem, liczyłem po cichu, że koniec sezonu to i ceny troszkę "okazyjne" da radę utrafić.
Także jeśli ktoś ma doświadczenie w podobnych poszukiwaniach będę wdzięczny za uwagi.
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 04.12.2011 20:11

Nie ma takiej opcji.
henius34
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) henius34 » 04.12.2011 21:29

Witam krajana :D Chyba mam coś dla Ciebie. Napisz na mejla adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 05.12.2011 11:00

Hej, mnie się wydaje, że ten termin, to jeszcze nie jest koniec sezonu :)
No, może w Polsce :)
Pozdrówka!
bazwro
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) bazwro » 05.12.2011 13:11

henius34 - mail na skrzynce.
Dzięki za odpowiedzi i sprowadzenie na ziemie.

Może być opcja bez basenu, wówczas preferowane bliskie sąsiedztwo morza ;].

Jakie jeszcze miejscowości proponujecie?
bazwro
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) bazwro » 07.12.2011 15:38

Liczba osób zmniejszyła się do 6.
Myślimy o miejscowości Okrug Gornji na Ciovo.

Czy ktoś mógłby polecić apartament w tej miejscowości?

Basen już nie jest istotny ;] ważne, żeby do centrum miasta było do 2km i 5km do trogiru
sampjer
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) sampjer » 21.12.2011 09:08

bazwro napisał(a):Liczba osób zmniejszyła się do 6.
Myślimy o miejscowości Okrug Gornji na Ciovo.

Czy ktoś mógłby polecić apartament w tej miejscowości?

Basen już nie jest istotny ;] ważne, żeby do centrum miasta było do 2km i 5km do trogiru

Napisz na mejla adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
bazwro
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) bazwro » 21.12.2011 09:54

sampjer - dzięki za namiary, z pewnością się odezwę.
Czy masz więcej informacji o lokalizacji/właścicielach/apartamencie?
Info
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 24.12.2011 15:16

Napisz na mejla
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 28.12.2011 11:10

looknij tu zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link dyskoteka ok 1 km i sporo imprez w Vodicach ogólnie rozrywkowe miasto

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone