W lipcu tego roku, byłem pierwszy raz w CRO, na swoim Ślubnym Tripie w Makarskiej. Moja relacja z podróży potwierdza tylko fakt, że informacje tu zdobyte przydały się bardzo, a czas poświęcony na forum zaprocentował wspaniałymi wakacjami. Pod koniec pobytu obiecałem, że jeszcze tam wrócę (szybko tam wrócę!), ale tym razem ze znajomymi...nie musieliśmy długo nakłaniać bliskich znajomych
Zatem zwracam się z ogromną prośbą o namiary na apartamenty/ville z basenem.
Jaki rejon:
Okolice Splitu (do max 60-100 km od Splitu) - jedna z par leci samolotem (odbieramy ich z lotniska), reszta samochodami.
Makarska jest nam znana, wiemy czego możemy oczekiwać, to jest nasz plan B (chcielibyśmy z żoną sprawdzić tym razem inną (równie atrakcyjną) bazę wypadową).
Ze wstępnego googlowania na forum wpadły mi w oko następujące lokalizacje: Trogir/Ciovo, czytałem również dobre opinie o Vodicach (100km od Splitu).
Kto:
8 osobowy skład (ja z żoną (nasz drugi raz) i grono przyjaciół (świeżaki) - wiek 26-30).
Termin:
ostatnie 2 tyg. sierpnia 2012.
Domyślam się, że to już koniec sezonu, ale tylko w tym terminie wszystkim pasuje.
Cel i oczekiwania:
- dobra baza wypadowa do zwiedzania: Dubrovnik, wodospady w BiH, Krk, Split, fish pikniki itd.
- w planach nocne dancingi (wskazana bliska odległość (1-2km) do centrum/clubów/promenad)
- wylegiwanie się na niezatłoczonej plaży
- apartament/villa z basenem, grillem
- cena za całość/dzień, aby nie przekraczała 100EUR
Do kilku osób piszących o podobnych wymaganiach swego czasu na forum, posłałem maile.
Będę bardzo wdzięczny, za wszelkie informację/uwagi.
pozdro

.png)
.png)
.png)