Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Trochę humoru 2

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Arek
Koneser

Postnapisał(a) Arek » 01.10.2012 06:50

- Lubisz mnie ?
- Lubię.
- A za co ?
- A za cycka złapać.
Torac
Cromaniak

Postnapisał(a) Torac » 01.10.2012 07:37

hepik napisał(a):Obrazek

Kurde. Ojciec dyrektor to brat Jezusa 8O
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.10.2012 20:04

Niewykluczone,że po ojcu Józefie czyli tylko przyrodni ;)
Stasiek18
Cromaniak

Postnapisał(a) Stasiek18 » 01.10.2012 21:33

Arek
Koneser

Postnapisał(a) Arek » 02.10.2012 06:41

- Prosiaczku, a jakie kobiety ty tak najbardziej lubisz: blondynki, brunetki?
- Wegetarianki, Kubusiu.
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 02.10.2012 13:27

Jolanda napisał(a):...Forum....

Jestem niepocieszony... w forum Huyndaia nic nie było :twisted:....

Jest tylko dla zarejestrowanych użytkowników :devil:

:lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :papa:
Anai
Cromaniak

Postnapisał(a) Anai » 02.10.2012 16:48

Obrazek
:lool: :lool: :lool: :lool: :lool:

Obrazek
:P
Arek
Koneser

Postnapisał(a) Arek » 03.10.2012 07:16

Lekarz zbadał pacjenta, zniknął na zapleczu po czym wrócił ze słoiczkami wypełnionymi lekami i mówi:
- Rano proszę zażyć zieloną tabletkę i popić szklanką wody. Po obiedzie żółtą i też popić szklanką wody, a przed snem czerwoną i popić szklanką wody.
- O matko, doktorze, a co mi jest ?!
- Pije pan za mało wody.
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 03.10.2012 11:39

Obrazek
:mrgreen:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 04.10.2012 08:48

Wpada niemiecka mysz do baru siada na stołku i się wydziera do barmana:
- Kufel Heinekena proszę!!!
- Mogę ci nalać ale pod barem śpi kot - rzecze barman polerując kieliszki...
- To poproszę pól kufelka i znikam - wyszeptała wystraszona mysz.

Wpada francuska mysz do baru siada na stołku i się wydziera do barmana:
- Lampkę Chatou proszę!!!
- To poproszę pól lampeczki i znikam - wyszeptała wystraszona mysz.

Wpada polska mysz do baru siada na stołku i się wydziera do barmana:
- Setkę wódki proszę!!!
- Hmm... to jeszcze 2 sety i budzić kolegę!
darek1
zbanowany

Postnapisał(a) darek1 » 04.10.2012 15:11

Bardzo fajne kawały.Nawet koledze Bocianowi się udało, nie powiem dobre zdjęcia ale co poniektórych mężów mogą one doprowadzić do zawału serca lub jeszcze szybciej do wylewu.

Kolego Januszu pozdrowienia od Pani Teresy z Koroshegy.Zna Ciebie bardzo dobrze -musiałeś dobrze ją zagadywać albo podpadłeś jej np. za nadużywanie alkoholu. Uzyczyła mi kwatery na jedną noc w drodze na Chorwację. Z powrotem nie skorzystałem bo zatrzymałem sie w Zamojskim. Szkoda bo zapraszała na wino dobrej marki i że sobie porozmawiamy o Warszawie, a szczególnie o Rembertowie. Dobra kwatera chociaż meble pamietaja Gierka. Schody do niej są kręte i żelazne. Raczej nie dla starszych osób. Pani powiedziała, że przyjechałeś znienacka jak Don Pedro i kwatera była zajęta - spałeś u jej znajomych. No, no Januszu zawsze rezerwuj. O dziwo Pani Teresa pracowała 40 lat temu na mojej uczelni. Była wtedy młodą dziewczyną po maturze i pracowała ze 4 lata. Pamięta dobrze układ uczelni, wyższych przełozonych Góra z górą się nie zejdzie ale człowiek Tak.Jeszcze jedno kolego Januszu. Córka rozpoczeła studia na Politechnice Warszawskiej na kierunku Geodezja i Kartografia. Informuję Ciebie bo jesteś Geodetą. Niech żyją Geodeci. Tak chciała tak ma. Pozdrawiam kolegę Darek1. :D :papa:
Ostatnio edytowano 04.10.2012 15:13 przez darek1, łącznie edytowano 1 raz
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 04.10.2012 15:13

Hvala Darku :lol:
ZAJEC
Koneser

Postnapisał(a) ZAJEC » 04.10.2012 19:48

darek1 napisał(a):Bardzo fajne kawały.Nawet koledze Bocianowi się udało, nie powiem dobre zdjęcia ale co poniektórych mężów mogą one doprowadzić do zawału serca lub jeszcze szybciej do wylewu.

Kolego Januszu pozdrowienia od Pani Teresy z Koroshegy.Zna Ciebie bardzo dobrze -musiałeś dobrze ją zagadywać albo podpadłeś jej np. za nadużywanie alkoholu. Uzyczyła mi kwatery na jedną noc w drodze na Chorwację. Z powrotem nie skorzystałem bo zatrzymałem sie w Zamojskim. Szkoda bo zapraszała na wino dobrej marki i że sobie porozmawiamy o Warszawie, a szczególnie o Rembertowie. Dobra kwatera chociaż meble pamietaja Gierka. Schody do niej są kręte i żelazne. Raczej nie dla starszych osób. Pani powiedziała, że przyjechałeś znienacka jak Don Pedro i kwatera była zajęta - spałeś u jej znajomych. No, no Januszu zawsze rezerwuj. O dziwo Pani Teresa pracowała 40 lat temu na mojej uczelni. Była wtedy młodą dziewczyną po maturze i pracowała ze 4 lata. Pamięta dobrze układ uczelni, wyższych przełozonych Góra z górą się nie zejdzie ale człowiek Tak.Jeszcze jedno kolego Januszu. Córka rozpoczeła studia na Politechnice Warszawskiej na kierunku Geodezja i Kartografia. Informuję Ciebie bo jesteś Geodetą. Niech żyją Geodeci. Tak chciała tak ma. Pozdrawiam kolegę Darek1. :D :papa:

Kolego Darku tak gwoli ścisłości ,to nie na Chorwcję a do Chorwacji oraz nie powinno się mówić"o dziwo" tylko proszę pani :wink:
FUX
Weteran

Postnapisał(a) FUX » 04.10.2012 19:51

Obrazek
darek1
zbanowany

Postnapisał(a) darek1 » 04.10.2012 20:06

ZAJEC napisał(a):
darek1 napisał(a):Bardzo fajne kawały.Nawet koledze Bocianowi się udało, nie powiem dobre zdjęcia ale co poniektórych mężów mogą one doprowadzić do zawału serca lub jeszcze szybciej do wylewu.

Kolego Darku tak gwoli ścisłości ,to nie na Chorwcję a do Chorwacji oraz nie powinno się mówić"o dziwo" tylko proszę pani :wink:

Gwoli ścisłości Zajec nie pisze się Chorwcję tylko Chorwację to samo nie pisze się Zajec tylko Zając dopuszczalnym jest napisanie Królik. O dziwo Królik kogoś poprawiasz, a sam robisz błędy.Będę pisał na Chorwację tak samo jak piszę na Słowację. Tak mi się podoba i już. :wink: :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone