Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Trochę humoru 2

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
romuald22
Koneser

Postnapisał(a) romuald22 » 21.09.2012 23:27

Na jednej gałęzi drzewa siedzą sobie kawka i żubr.
Żubr pomrukuje zamaszyście i dowcipnie, a kawka mu na to słodko szczebioce.
Nagle gałąź zaczyna pękać. Żubr się pyta:
- Co tak trzeszczy?
Kawka na to:
- Nie martw się. Trzeszczy, potrzeszczy i przestanie.Muszę lecieć - do zobaczenia.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.09.2012 12:22

Obrazek
Anai
Cromaniak

Postnapisał(a) Anai » 22.09.2012 20:55

hepik napisał(a):Obrazek

Rewelacja :lool: :lool: :lool:
CROberto
Cromaniak

Postnapisał(a) CROberto » 22.09.2012 23:21

Spotkały się dwie przyjaciółki....gadają o modzie ,o zakupach ...wychylając w międzyczasie butelczynę wina......
Jedną dopadła chandra i zwierza się.....
-Wiesz co... :?: mój chłop stał się stuprocentowym impotentem...... :cry:
-I to ma być zmartwienie....mój stuprocentowym jest od lat..... :roll: ostatnio został trzysta procentowym....
-Przecież to niemożliwe..... 8O :!:
-Możliwe....możliwe.......spadł z drabiny.....połamał ręce....i przygryzł język.....Obrazek
MRK
Cromaniak

Postnapisał(a) MRK » 23.09.2012 10:34

Anai napisał(a):
anakin napisał(a):Siedzą sobie dwa śledzie na drzewie. Jeden mówi:
- Ale bym był wielkim bogiem, Wielkim Bogiem Śledziowym gdybym mógł latać. Gdybym latał byłbym panem wszystkich śledzi.
Na to drugi:
- Eee...ja to bym był Wielkim Bogiem Śledziowym, Bogiem wszyskich śledzi na całym świecie, gdybym tylko latał to byłbym panem śledzi.
Siedzą tak przez jakiś czas, a tu patrzą....leci śledź.
- O ty nasz Wielki Bogu Śledziowy, Bogu wszystkich śledzi na całym świecie umiesz latać, więc czemu jesteś taki smutny?
- Wiecie co, ja to chciałbym mieć długie włosy...
- O ty nasz Wielki Bogu Śledziowy, Bogu wszystkich śledzi na całym świecie, po co ci długie włosy jak umiesz latać?
- Bo chciałbym je sobie za uszy zakładać.......

:lool: :lool: :lool:

Kolejny miażdżacy :D :D
Bea.ta
Legenda

Postnapisał(a) Bea.ta » 23.09.2012 11:28

Pan Bóg pyta Adama i Ewę:
- Kto chce sikać na stojąco?
- Ja, ja, ja! - wyrywa się Adam.
- W porządku. W takim razie dla Ewy zostaje wielokrotny orgazm.

8)
CROberto
Cromaniak

Postnapisał(a) CROberto » 23.09.2012 13:30

Szczęściary..... TE które dostały na imię Ewa...... :oczko_usmiech:
Anai
Cromaniak

Postnapisał(a) Anai » 23.09.2012 13:34

Obrazek
:lool: :lool: :lool:

i jeszcze...
Obrazek

:P
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.09.2012 14:48

grubo, oj, grubo :))))
Bea.ta
Legenda

Postnapisał(a) Bea.ta » 23.09.2012 17:57

CROberto napisał(a):Szczęściary..... TE które dostały na imię Ewa...... :oczko_usmiech:

zgadzam się, ale pod warunkiem - że TYLKO Adam sika na stojąco :)
Anai
Cromaniak

Postnapisał(a) Anai » 23.09.2012 18:37

Król Artur rusza na wojnę. Zbiera armię. Na pożegnanie z Ginewrą po ostrym seksie założył jej jednak pas cnoty z bramką-niespodzianką.
- Ja wiem, skarbie, że jesteś mi wierna, ale nie będzie mnie długo, a pilnować Cię będzie moich dwunastu rycerzy okrągłego stołu, więc nic nie wiadomo.
Pojechał.

Po powrocie ustawił w rzędzie swoich dwunastu rycerzy-obrońców, których zostawił, bo ktoś przecież musiał chaty pilnować i kazał im zdjąć gacie. Patrzy, u pierwszego kutas obcięty - zgodnie z przewidywaniami,
u drugiego też... i tak oto stało przed nim 11 zawstydzonych rycerzy, lecz na końcu wielki Lancelot prezentował dumny zwis.
- Lancelocie, jak tego dokonałeś? - zapytał go.
... ale Lancelot milczał.

:lool: :lool: :lool: :lool:
Temcza
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Temcza » 23.09.2012 18:55

Anai napisał(a):Król Artur rusza na wojnę. Zbiera armię. Na pożegnanie z Ginewrą po ostrym seksie założył jej jednak pas cnoty z bramką-niespodzianką.
- Ja wiem, skarbie, że jesteś mi wierna, ale nie będzie mnie długo, a pilnować Cię będzie moich dwunastu rycerzy okrągłego stołu, więc nic nie wiadomo.
Pojechał.

Po powrocie ustawił w rzędzie swoich dwunastu rycerzy-obrońców, których zostawił, bo ktoś przecież musiał chaty pilnować i kazał im zdjąć gacie. Patrzy, u pierwszego kutas obcięty - zgodnie z przewidywaniami,
u drugiego też... i tak oto stało przed nim 11 zawstydzonych rycerzy, lecz na końcu wielki Lancelot prezentował dumny zwis.
- Lancelocie, jak tego dokonałeś? - zapytał go.
... ale Lancelot milczał.

hahahahhaahahhaahhahahahahahahahaha :D :D :D :D mizaga!!!!!!! hahahhahahaahah Lancelot miszcz! hahahah
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 23.09.2012 19:19

Dawno, dawno temu był sobie smok i trzech rycerzy: rycerz zły, okrutny i dobry. Każdy miał za zadanie iść przez las do smoka. Pierwszy poszedł rycerz zły. Napotkał niedźwiedzia i go pobił - tak, że niedźwiedź nie mógł wstać, idąc dalej napotkał ul, zrzucił go z drzewa. Poszedł do smoka i mówi:
- Smoku, dobrze zrobiłem?
A smok go wciągnął nosem.
Drugi poszedł rycerz okrutny. Spotkał pobitego niedźwiedzia i jeszcze mocniej go skopał, a pszczółkom poodrywał skrzydełka. Poszedł do smoka i mówi:
Trzeci poszedł rycerz dobry. Spotkał połamanego niedźwiedzia, wyleczył go i pomógł mu. Pszczółkom podolepiał nowe skrzydełka i naprawił ul. Poszedł do smoka i mówi:

Siedzi Janko Muzykant nad Wisłą i tak sobie duma:
Mozart nie żyje - jaka szkoda
Beethoven nie żyje - wielka strata.
Zadumał się, po chwili wzdycha:
I ja się tak jakoś marnie czuję.
Anai
Cromaniak

Postnapisał(a) Anai » 23.09.2012 21:23

Obrazek

Obrazek

Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 25.09.2012 08:46

Siedzi sobie sroka na brzozie, a tu nagle do brzozy podchodzi krowa i zaczyna się wspinać. Sroka w szoku obserwuje jak krowa spokojnie sadowi się koło niej na gałęzi. Wreszcie pyta krowę:
- Krowa, co ty robisz?
- No przyszłam sobie wisienek pojeść - mówi krowa.
- Ty Krowa... ale to jest brzoza, a nie wiśnia...
- Spoko... Wisienki mam w słoiczku!

Jedzie zajączek z niedźwiedziem na jeden bilet i przychodzi kanar. To niedźwiedź schował zajączka do kieszeni w marynarce i pokazuje bilet.
Kanar się pyta:
- A co pan tam trzyma w kieszeni marynarki?
Niedźwiedź uderza się w pierś, wyciąga spłaszczonego zajączka i mówi:
- Zdjęcie kolegi.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone