Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce. Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
A teraz dowcip roku w wykonaniu mojego męża
mój mąż jest kochany jedziemy w tym roku do Chorwacji ale wszystko organizuje ja od wyboru rejonu, kwatery, terminu i trasy mój maż tylko siada za kółko i jedzie ufa mi w kwestii organizacji, a poza tym uwielbia piwko, palmy, słoneczko i ciepłe morze nie ma znaczenia gdzie. Ja od kilku miesięcy przeczesuje forum w poszukiwaniu przydatnych wiadomości i od czasu do czasu coś mu tam raportuje,padło na Tucepi dzięki forum wiem już o tym rejonie sporo.Wczoraj wieczorem jak zwykle stronki internetowe w temacie Chorwacja i gdzieś tam pojawia się reklama jakiś obiektów z Dalmacji, na to mój mąż;
- widzisz jak tam ładnie a ty wybrałaś jakieś Tucepi dlaczego nie jedziemy do Dalmacji ....... spadłam z kanapy i umarłam ze śmiechu
Wchodzi do marynarskiej knajpy 90-letnia babcia z papugą na ramieniu i
mówi:
- Kto zgadnie co to za zwierzę... - i wskazuje na papugę - ... będzie
mógł kochać się ze mną całą noc.
Cisza. Nagle z końca sali odzywa się zapijaczony głos:
- Aligator.
Na to babcia:
- Skłonna jestem uznać
Dziewczyny! Nie traćcie tyle czasu na strojenie się! Jak macie
minispódniczkę, to 9 na 10 mężczyzn nie obejdzie, czy wasza torebka pasuje do butów. A czy dla jednego pedała warto się tak męczyć?!
Ksiądz wybiera się na urlop i prosi kościelnego ,żeby w tym czasie spowiadał.Wypisuje mu na kartce jaka pokuta za jakie grzechy.W pierwszym dniu do spowiedzi przyszła kobieta i mówi
-robiłam mężowi laskę w parku
Kościelny szuka na kartce ale tam nic takiego ne znajduje,przeprasza kobietę wychodzi z konfensjonału i pyta ministranta
-co ksiądz daje za robienie laski w parku?
-mi dał wczoraj snickersa
BeJur napisał(a):Dziewczyny! Nie traćcie tyle czasu na strojenie się! Jak macie minispódniczkę, to 9 na 10 mężczyzn nie obejdzie, czy wasza torebka pasuje do butów. A czy dla jednego pedała warto się tak męczyć?!
Małgosia mówi do mamy:
- Mamusiu mamusiu, wszyscy mowią że jestem nienormalna!
- Jak wszyscy? Kto tak mówi?
- Muchy mamo.
Co robi homoseksualista w szpitalu dla wariatow?
- Rznie glupa...
Facet siedzi sobie w knajpie. Stolik dalej siedzi sobie świetna dziewczyna (czyt. "za***ista dupa"). Facet myśli sobie: "Podejdę do niej i powiem, że jest ładna. Nie, to takie banalne. To powiem może coś o miłości od pierwszego wrażenia. Cholera, to jeszcze bardziej tandetne". Dziewczyna tymczasem wstała i gdzieś sobie poszła. "No cóż, widocznie nie byliśmy sobie pisani". Ale po chwili dziewczę wychodzi z kibla i siada z powrotem przy stoliku. Facet stwierdził, że widocznie jest im to pisane.
Podchodzi i zaczyna rozmowę: "Co, srałaś, nie?"
4. Zatrzymał się kierowca na siku i mówi do swojego małego:
- Widzisz jak Tobie się chce to ja zawsze staję.....
5. Do sklepu w USA wchodzi Polak i pokazuje:
- poproszę: żółtą - pokazał palcami skośne oczy
skórzaną - naciągnął skórę na policzkach
torbę- chwycił się ręką za krocze