Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Trochę humoru 2

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 18.08.2010 16:51

Biegnie facet za odjeżdżającym z peronu pociągiem, macha rękami, krzyczy...
W końcu pociąg znika powoli w oddali, zdyszany facet ciężko opada na ławkę.
Podchodzi do niego kolejarz:
- Co, spóźnił się pan na pociąg?
- Nie! Kuźwa. Wyganiałem go z dworca!

A i, zapomniałbym, bendem mniał belwedera u siebie :wink:

Obrazek
el_guapo
Cromaniak

Postnapisał(a) el_guapo » 19.08.2010 06:51

Komiks z HR w tle - a jaki życiowy :wink:

Obrazek
Miłosz_S
Cromaniak

Postnapisał(a) Miłosz_S » 20.08.2010 08:44

W obronie kobiety

W obronie własnej (czarny humor z życia)

krakuscity
Koneser

Postnapisał(a) krakuscity » 20.08.2010 19:44

Kevlar
Cromaniak

Postnapisał(a) Kevlar » 22.08.2010 18:57

Jak to jest, że kiedy twoja żona albo dziewczyna zajdzie w ciążę to zaraz zlatują się wszystkie koleżanki, macają ją po brzuchu i składają gratulacje a żadna ch*lera nie pogłaszcze cię po fiucie, mówiąc "dobra robota"?

Podjeżdża beemka pod blok, wysiada dres i wrzeszczy:
- Kryyyyśkaaa!
Na balkon na piątym piętrze wypada teflonowa blondynka
- Co?
- Zrób se grę wstępną, zara przyjde.

Blondynka startuje w teleturnieju. Prowadzący zadaje pytanie.
- Myli się tylko raz.
Blondynka udaje że myśli, myśli... i odpowiada:
- Brudasy.

Dwie blondynki biegną rano ulicą, każda do swego biura.
- Widzisz tego faceta z kwiatami po drugiej stronie? To mój szef. Znowu, psiakrew, będzie chciał, żebym mu dupy dała.
- A co, u was w biurze nie ma wazonów?

Jedzie 2 dresiarzy autem i jeden pyta drugiego:
- Tee, co ile trzeba zmieniać olej w samochodzie?
- Nie wiem, mój kumpel zmienia co 5 lat.
- A co ma?
- Budę z frytkami w Kołobrzegu

Jak nazywa sie niemiecki wafelek??
- LUFTWAFEL
Miłosz_S
Cromaniak

Postnapisał(a) Miłosz_S » 24.08.2010 19:59

Mój sześcioletni syn mijając kobietę na chorwackiej ulicy ukłonił się i powiedział:
- Dobre futro!
Pani okazała się Polką z poczuciem humoru i odpowiedziała:
- Nie potrzebuję żadnego futra.
jacky z DG
Cromaniak

Postnapisał(a) jacky z DG » 25.08.2010 20:54

Kustosz oprowadza p.prezydentową Komorowska po muzeum.
- To jest Rembrant, a to Wyspiański.....
- A to pewnie Rubens?
- Nie, to lustro.

:lol: :lol: :lol: :P :P :P
Kevlar
Cromaniak

Postnapisał(a) Kevlar » 28.08.2010 04:32

Warszawa, rok 2020. Wycieczka szkolna uczniów szkoły podstawowej zwiedza stolicę.
- Uwaga, dzieci, dochodzimy do ulicy Lecha Kaczyńskiego, która przez wiele lat była nazywana Krakowskim Przedmieściem - mówi pani nauczycielka.
- Jak to? Przecież przed chwilą byliśmy na ulicy Lecha Kaczyńskiego!
- Oj, Piotrusiu, znowu nie uważałeś. To nie była ulica, tylko aleja, i nie Lecha Kaczyńskiego, tylko Prezydenta Kaczyńskiego.
- Psze pani, a co to za budynek?
- To Sanktuarium Lecha Kaczyńskiego Jedynego Prezydenta IVRP, dawniej był to Pałac Prezydencki. Chciałabym wam zwrócić uwagę na stojące przy bramie krzyże. Wiecie skąd się wzięły?
- Kogoś tu ukrzyżowali?
- Nie, Wojtusiu. No jak to? Nie wiecie?
- Nie wiemy, psze pani.
- No przecież macie w tygodniu po 5 lekcji z historii życia Lecha Kaczyńskiego.
- No tak, ale w podstawówce przerabia się tylko młodzieńcze lata Kaczyńskiego, ostatnio mieliśmy lekcje o Pierwszej Komunii pana prezydenta.
- Jak to młodzieńcze lata? A reszta?
- Resztę żywota Lecha Kaczyńskiego przerabia się dopiero w gimnazjum i liceum, psze pani.
- Aaaa, chyba, że tak. No więc słuchajcie, drogie dzieci. Ten wielki krzyż postawiono tu po śmierci pana prezydenta, aby oddać cześć jego pamięci i przez długie lata toczono walki, aby mógł tu pozostać. Na szczęście teraz może tu stać i nikt go nie zabierze.
- Psze pani, a można sobie przy nim zrobić zdjęcie?
- Można Martynko, ale uważaj, aby go nie dotknąć, bo jest na nim metalowa siatka, która jest pod wysokim napięciem. To takie zabezpieczenie, gdyby ktoś próbował zabrać stąd krzyż.
- A ten mniejszy krzyż to skąd?
- Ten mniejszy postawiono, aby uczcić pamięć tych, którzy bronili tego dużego krzyża.
- Psze pani, a wejdziemy do środka pałacu?
- Niestety, nie możemy, bo właśnie jest w nim remont. Włoscy malarze malują olbrzymi fresk na suficie.
- Psze pani, a co to jest fresk?
- Takie malowidło na suficie, widzieliście fresk w Kaplicy Sykstyńskiej.
- Ja nie widziałem.
- Jak to, Wojtusiu? Nie byłeś z nami rok temu na wycieczce Śladami Wielkiego Męża Stanu - misje zagraniczne Lecha Kaczyńskiego?
- Nie, bo byłem wtedy chory.
- A, psze pani, a co będzie na tym fresku namalowane?
- Arcydzieło, moje drogie dzieci. Będzie na nim przedstawione jak Bóg przekazuje Lechowi Kaczyńskiemu berło i koronę, aby zaprowadził porządek na Ziemi.
- Oj, to szkoda, że nie można wejść do środka i zobaczyć.
- Mówi się trudno, ale możemy obejrzeć pałac, to znaczy sanktuarium z zewnątrz, też jest co oglądać.
- Ooo, a co to są za tablice?
- To 14 stacji przedstawiających mękę Lecha Kaczyńskiego, jaką przeszedł w czasie swojego życia.
- "Stacja 7 - Lech Kaczyński kłóci się z Donaldem Tuskiem o krzesło w Brukseli po raz drugi" - fajne!
- A patrzcie tu: "Lech Kaczyński przez Niemców kartoflem nazwany"!
- No już starczy, musimy iść dalej - mamy jeszcze tyle do zobaczenie w Warszawie.
- O kurcze! Patrzcie to! Co to za wielkie bryły, psze pani?
- Oj, Piotrusiu, przecież widać, że to buty.
- A po co ktoś postawił taki wielki pomnik butom?
- To nie jest pomnik butów, tylko pierwszy element budowanego pomnika Lecha Kaczyńskiego. Na razie zrobili mu tylko buty, ale całyczas budują resztę postaci.
- Ale psze pani, ten pomnik będzie tak wielki, że jego głowy w ogóle nie będzie widać z ziemi!
- No, w Warszawie na pewno nie da się zobaczyć twarzy pana prezydenta, ale za to z Moskwy jego srogie spojrzenie będzie widoczne doskonale...
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.08.2010 09:55

Obrazek
Kevlar
Cromaniak

Postnapisał(a) Kevlar » 29.08.2010 06:05

Jak nazywa się najseksowniejsza kobieta na świecie ??
NAUCZYCIELKA, bo:
- Umie postawi pałę w 2 sekundy.
- Ma klasę.
- Ma 2 okresy w roku.
- Umie pier... 45 minut bez przerwy.

Przychodzi Rosjanin do dentysty. Dentysta ogląda i widzi same złote zęby, diamentowe koronki, w końcu nie wytrzymał:
- Właściwie nie wiem, co mam panu tu zrobić?
- Chciałbym alarm założyć.

Przychodzi para do knajpki i zostawia płaszcze w szatni.
Szatniarz pyta:
- Na jeden numerek?
- Nie, na kawę. - odpowiada facet.

Pogrzeb. Do zięcia denatki podchodzi mężczyzna i się pyta:
- Dlaczego niosą grabarze te trumnę przekrzywioną na bok?
- Bo jak ją wyprostują to zaczyna babsko chrapać.
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 29.08.2010 12:51

Obrazek
Arek
Koneser

Postnapisał(a) Arek » 02.09.2010 10:34

Dokończ zdanie: Ania obeszła górkę. Górka została przez Anię ...
szary779
Cromaniak

Postnapisał(a) szary779 » 02.09.2010 10:50

Kiedy byłem młodszy nienawidziłem chodzić na śluby. Wydawało mi się, że wszystkie ciotki i podstarzałe krewne przychodzą do mnie, trącają mnie w żebra, mówiąc "Teraz twoja kolej". Brrr!!! Przestały, kiedy zacząłem robić im to samo na pogrzebach...

Klient restauracji patrzy na rachunek i mówi -\"Dwie wódki- 15PLN, sałatka-8PLN, Jeśli przejdzie-15PLN Cztery piwa-20PLN\" -Panie kelner, co to,,jeśli przejdzie\" -Ehhhhh...nicccc

Dlaczego tak mało kobiet gra w piłkę nożną?
- Bo nie tak łatwo znaleźć jedenaście kobiet, które chciałyby wystąpić w takich samych kostiumach.
janlewbr
Croentuzjasta

Postnapisał(a) janlewbr » 02.09.2010 19:35

:twisted: No kevlaer :twisted: Będziesz miał ciepełko w mocherowym piekiełku . Bedzisz wynosił kuwetę kota . A wiecie kto z ramienia SB podsadzał Lecha W. by przeskoczył przez płot ? Tak Taak Jarek z Leszkiem K. i dla tego jeden i drugi do tego się nie przyzna , jeden bo go SB podsadzało a drugi bo w z ramienia SB jako członek rozkaz wykonywał . Jak zwykle rozkaz był ściśle tajny zjedzony tuż po wykonaniu i ślad po nim nie został ! KGB nawet o tym nie wiedziało a co dopiero maciarewicz .
Tak wygląda budowanie mitów najpierw żart potem fakty .
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 02.09.2010 19:47

janlewbr napisał(a)::twisted: No kevlaer :twisted: Będziesz miał ciepełko w mocherowym piekiełku . Bedzisz wynosił kuwetę kota . A wiecie kto z ramienia SB podsadzał Lecha W. by przeskoczył przez płot ? Tak Taak Jarek z Leszkiem K. i dla tego jeden i drugi do tego się nie przyzna , jeden bo go SB podsadzało a drugi bo w z ramienia SB jako członek rozkaz wykonywał . Jak zwykle rozkaz był ściśle tajny zjedzony tuż po wykonaniu i ślad po nim nie został ! KGB nawet o tym nie wiedziało a co dopiero maciarewicz .
Tak wygląda budowanie mitów najpierw żart potem fakty .

Post niezgodny z regulaminem forum :!:
Następny tego typu poleci na śmietnik :!:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone