widok na marinę
wejście do Antonio
.png)
.png)
.png)
monika313 napisał(a):Po drodze na plażę Bristak był KONZUM w którym robiliśmy zakupy aby nie odwodnić się na plaży. A że grzało mocno to tendencja była taka, że ile wypiłeś tyle wypociłeś więc to baru obok trzeba było biegać dosyć często... bo napoje zakupione w sklepie szybko się nagrzewały i trzeba było je szybko wypijać. Biegaliśmy na zmianę raz dzieciaki po lody raz dorośli po pivko
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):monika313 napisał(a):Po drodze na plażę Bristak był KONZUM w którym robiliśmy zakupy aby nie odwodnić się na plaży. A że grzało mocno to tendencja była taka, że ile wypiłeś tyle wypociłeś więc to baru obok trzeba było biegać dosyć często... bo napoje zakupione w sklepie szybko się nagrzewały i trzeba było je szybko wypijać. Biegaliśmy na zmianę raz dzieciaki po lody raz dorośli po pivko
No to teraz wiem dlaczego horyzont na zdjęciach taki pochyły
.png)
.png)
Ania W napisał(a):Cześć Monika.
Chętnie dołączę się do Twojej podróży.![]()
Miło się patrzy na fotki z pięknej Chorwacji.
Dobrze, że pozostały wspomnienia, ja jeszcze nie mogę się wyleczyć z powakacyjnej chandry.![]()
![]()
Pozdrawiam serdecznie.
.png)
.png)
Lula napisał(a):Witam, czy to oznacza ze mozna się przeplynąc z Tribunj do wodospadow i z powrotem za darmo![]()
Bylismy juz na samych wodospadach, wiec sam kurs stateczkiem to juz atrakcja
.png)
monika313 napisał(a):wróciliśmy 24.07i też nie mogę się wyleczyć z tęsknoty za Chorwacją.
monika313 napisał(a):To był mój pierwszy raz w Chorwacji
monika313 napisał(a): żałuje że nie zdecydowaliśmy się tam jechać kilka lat wcześniej
No ale lepiej późnoniż wcale

.png)
Ania W napisał(a):monika313 napisał(a):wróciliśmy 24.07i też nie mogę się wyleczyć z tęsknoty za Chorwacją.
My wróciliśmy z Pł Peljesac 16.07 i pozostała niemała kolekcja zdjęć, którą oglądam jak mi smutno i źle.
monika313 napisał(a):To był mój pierwszy raz w Chorwacji
Oooo, to pamięta się długo ten pierwszy raz.
monika313 napisał(a): żałuje że nie zdecydowaliśmy się tam jechać kilka lat wcześniej
No ale lepiej późnoniż wcale
To fakt, lepiej późno niż później.![]()
Ja już powoli zaczynam planować kolejne wakacje. Może to będzie Riviera Zadar lub któraś z wysp.
Fajnie, że są na forum relacje, można czymś się zainspirować.![]()
Powrót do Nasze relacje z podróży