Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szybenik

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
.Filip.
Plażowicz
Szybenik

Nieprzeczytany postnapisał(a) .Filip. » 12.02.2025 18:38

Witam :cfaniak:

nie znalazłem osobnego tematu, jeśli coś ominąłem to proszę o przekierowanie posta 8)

Wybieram się do Szybenika i chętnie zasięgnę porady odnośnie ciekawych miejsc w tym mieście...czy warto tam pojechać?
Wiele osób woli Zadar, ale czy słusznie.

Czy jeden dzień wystarczy na poznanie miasta?
Pozdrawiam !
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 12.02.2025 19:33

To coś mega słabo szukałeś, bo tu na forum jest sporo relacji z wizyt w tym mieście.
W wyszukiwarkę wpisz Sibenik, Szybenik i czytaj, a jak coś niejasne to dopytuj o szczegóły.
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 12.02.2025 20:16

.Filip. napisał(a):Czy jeden dzień wystarczy na poznanie miasta?

Dla każdego "poznanie" oznacza coś innego. W jeden dzień obejdziecie starówkę i twierdze - dwie albo i trzy. Jeśli zostaniecie dłużej, możecie popłynąć na którąś z pobliskich wysp.

Tutaj mój grudniowy Szybenik:
post2334192.html#p2334192

Jednodniowa wycieczka ze Splitu.
.Filip.
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) .Filip. » 13.02.2025 18:38

maslinka napisał(a):
Dla każdego "poznanie" oznacza coś innego.

Pewnie, że tak. Poza zabytkami to oczywiście gdzie zjeść najlepszy burek i popić jogurtem 8) No i antykwariaty. Lubię sobie poczytać na plaży.

Aha zwykle jeżdzę sam. Zdjęcia świetne!
Marlowe1994
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marlowe1994 » 14.02.2025 11:48

Czytałem często na forum o mieście Szybernik.
croktoś
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) croktoś » 14.02.2025 17:10

Dobre
ziemniak
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ziemniak » 15.02.2025 22:02

Czytałem często na forum wpisy analfabety, który nie wiedział jak dojechać do Chorwacji, a teraz m. in. nauczył się korzystać z korektora tekstu.

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone