Plumek napisał(a):A do kafejki najelepiej Mr. Olimpia hihihihi To tam, gdzie stoi Dacia Logan na krakowskich numerach
Też potwierdzam, to właśnie to miejsce.
i TU spotykają się też Cromaniacy.
.png)
Plumek napisał(a):A do kafejki najelepiej Mr. Olimpia hihihihi To tam, gdzie stoi Dacia Logan na krakowskich numerach
.png)

Anuśka napisał(a):martita napisał(a):Anuśka napisał(a):martita napisał(a):Krzysiekm napisał(a):Żivogosce-Blato !!!
popieram, też słyszałam, że tam jest cicho i spokojnie,
właśnie tam jedziemy z chłopakiem, także na miejscu przekonamy się na własne oczy jak tam jest, ale myślę, że 'cromaniakom' można zaufać, wiedza co mówią:]
Witam??![]()
Kiedy jedziecie ? Może zdążycie zdać relację ??
wyjeżdżamy wieczorem 22.08, a wracamy może ok. 30 jeśli się uda zostać troszkę dłużej niż mamy wynajęty apartament:)
No to fajnie Wrócimy prawie jednocześnie W takim razie będziemy dzielić się wrażeniami Pzdr.
.png)
martita napisał(a):Anuśka napisał(a):martita napisał(a):Anuśka napisał(a):martita napisał(a):Krzysiekm napisał(a):Żivogosce-Blato !!!
popieram, też słyszałam, że tam jest cicho i spokojnie,
właśnie tam jedziemy z chłopakiem, także na miejscu przekonamy się na własne oczy jak tam jest, ale myślę, że 'cromaniakom' można zaufać, wiedza co mówią:]
Witam??![]()
Kiedy jedziecie ? Może zdążycie zdać relację ??
wyjeżdżamy wieczorem 22.08, a wracamy może ok. 30 jeśli się uda zostać troszkę dłużej niż mamy wynajęty apartament:)
No to fajnie Wrócimy prawie jednocześnie W takim razie będziemy dzielić się wrażeniami Pzdr.
no to superzawsze możemy się też na miejscu spotkać, jeśli jednak wybierzecie Zivogosce
![]()
pozdrawiam!
.png)
martita napisał(a):Anuśka napisał(a):Oczywiście, do końca tygodnia będę wiedzieć kiedy, co i jak to się odezwe .. Dobry pomysł
no to nas pewnie znajdziesz tam gdzie poleca Ci Plumek i Krakuscity bo będziemy zameldowani akurat u Plumka czyli właścicielki Mr Olimpia:]
.png)
.png)
Anuśka napisał(a):Kurcze pieczone A ja się tak męczę żeby co znaleźć w tych okolicach po dobrej cenie A tu masz....Plumek... No..... Nie znasz kogo,sąsiad może???Nie muszą być luksusy... ale taras z widokiem na morze muszę mieć ... Jadę z dziećmi - Ap 4osobowy lub 5-cio bo może jeszcze bratanicę zabiorę..( tak w ciemno trochę się boję ją brać) Podam maila jakby co...
.png)
Anuśka napisał(a):Kurcze pieczone A ja się tak męczę żeby co znaleźć w tych okolicach po dobrej cenie A tu masz....Plumek... No..... Nie znasz kogo,sąsiad może???Nie muszą być luksusy... ale taras z widokiem na morze muszę mieć ... Jadę z dziećmi - Ap 4osobowy lub 5-cio bo może jeszcze bratanicę zabiorę..( tak w ciemno trochę się boję ją brać) Podam maila jakby co...
.png)
Plumek napisał(a):Anuśka napisał(a):Kurcze pieczone A ja się tak męczę żeby co znaleźć w tych okolicach po dobrej cenie A tu masz....Plumek... No..... Nie znasz kogo,sąsiad może???Nie muszą być luksusy... ale taras z widokiem na morze muszę mieć ... Jadę z dziećmi - Ap 4osobowy lub 5-cio bo może jeszcze bratanicę zabiorę..( tak w ciemno trochę się boję ją brać) Podam maila jakby co...
Przede wszystkim termin poproszę i podaj maila - napiszę. W sierpniu szans brak raczej, bo wioska pęka w szwach
Widok na morze raczej z daleka, bo tylko 2 domy stoją praktycznie nad morzem (jeden przy plaży, drugi 20 m od niej) - reszta jest cofnięta w głąb lądu. I fenomen tej wioski - mimo prawie 100% wypełnienia apartmanów, plaże i tak są niezatłoczone i mozna sobie znaleźć miejsce z metrem pasa intymnego dookoła siebie
.png)

Plumek napisał(a):martita napisał(a):Anuśka napisał(a):Oczywiście, do końca tygodnia będę wiedzieć kiedy, co i jak to się odezwe .. Dobry pomysł
no to nas pewnie znajdziesz tam gdzie poleca Ci Plumek i Krakuscity bo będziemy zameldowani akurat u Plumka czyli właścicielki Mr Olimpia:]A to wyszło szydło z worka!
Wreszcie ktoś się przyznał zanim tu przyjechał
A nie robił przy którejś kolejce travaricy wielkich oczu, że "to TY jesteś Plumek!"
Pozdro endo77 - tak w ogóle
Oj... Będzie się działo, coś czuję! Już się cieszymy
.png)
Plumek napisał(a):martita napisał(a):Anuśka napisał(a):Oczywiście, do końca tygodnia będę wiedzieć kiedy, co i jak to się odezwe .. Dobry pomysł
no to nas pewnie znajdziesz tam gdzie poleca Ci Plumek i Krakuscity bo będziemy zameldowani akurat u Plumka czyli właścicielki Mr Olimpia:]A to wyszło szydło z worka!
Wreszcie ktoś się przyznał zanim tu przyjechał
A nie robił przy którejś kolejce travaricy wielkich oczu, że "to TY jesteś Plumek!"
Pozdro endo77 - tak w ogóle
Oj... Będzie się działo, coś czuję! Już się cieszymy
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne