.png)
zbig99 napisał(a):Sztyrlic69 napisał(a):Witam
Ja gorąco polecam miejscowość Stanici i apartamenty u Neny Rajkovic.
Pozdrawiam
Na mapie w okolicy jest Hotel Germania (**) ... Czy Apartament Nena jest w "bezpiecznej" odległości od tego Hotelu? Chodzi mi w miarę o spokój ...
.png)
.png)
karolinapleszewska napisał(a):Witam serdecznie,
poszukuję domku dla 2 osób, najlepiej z dala od dużego miasta, okolica spokojna, cicha.
w zeszłym roku spędziłam urlop tutaj http://www.apartamentychorwacja.pl/apar ... relax/4282 i takiego miejsca też poszukuję.
gdyby ktoś coś wiedział i miał fajną ofertę to proszę o odpowiedź.
Chyba że ktoś zna takie ciche i nietłoczne wioski, bez monumentalnych hoteli i pań na szpilkach- chętnie się rozejrzę.
pozdrawiam
karola
.png)
zbig99 napisał(a):Wróciłem.
Miałem apartament A2 2+2 z klimatyzacją, 45m2.(Apartament Nena Stanici)
Apartament polecam. Płaciłem 60 Eur jednak niestety (pierwszy raz w historii wyjazdów do Chorwacji) musiałem płacić dodatkowo za parking 4 Eur za 1 dzień (lub 30 kun) - jednak to w sumie jeden 2 minusów. . W sumie 64 Eur za 1 dzień więc cena w miarę atrakcyjna z innymi ofertami. Właściciele bardzo sympatyczni, uprzejmi.. Poczęstowano nas kilka razy ciastem, śliwowicą czy Rakiją Orehowica ale to szczegół.
Ogólne wrażenie bardzo dobre. 40 m od morza... powiedziałbym raczej ok. 110 stopni dół... Plaża jest w sumie mała jednak bardzo zatłoczona. Woda mętna od ilości ludzi w wodzie i pewnie sikających do niej dzieci, ciężko było przejść swobodnie po plaży spacerkiem... To mi akurat nie odpowiada (to 2 minus)..
Jednak zadawałem sobie trud i schodząc w dół po schodach, wybierałem spacerek w prawo ok. 400m od zejścia ... wybierałem "plażę" przy lesie, skałach, tak by "uruchomić" maskę, rurkę i płewy, tam było ludzi jak na lekarstwo (to lubię)....
Więc jestem bardzo zadowolony z pobytu..
.png)
.png)
.png)
piszpunta napisał(a):...
.png)
.png)
.png)
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne