W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Heya,.Czy ktos z szanownych cromaniakow moze mi pomoc odnosnie polaczenia autobusowego z sibenika do Baski voda lub makarskiej..Ktos moze podrozowal na tej trasie.??
kris78 napisał(a):Heya,.Czy ktos z szanownych cromaniakow moze mi pomoc odnosnie polaczenia autobusowego z sibenika do Baski voda lub makarskiej..Ktos moze podrozowal na tej trasie.??
Polecam też stronę www.autobusni-kolodvor.com W zakładce"vozni red" można poszukać dokładnej trasy i daty, a w zakładce " kolodvori" są rozkłady jazdy z różnych dworców autobusowych.
Pozdrawiam
kris78 napisał(a):Heya,.Czy ktos z szanownych cromaniakow moze mi pomoc odnosnie polaczenia autobusowego z sibenika do Baski voda lub makarskiej..Ktos moze podrozowal na tej trasie.??