Czas to też pieniądź, jak ktoś wyżej zauważył!
.png)
Aldonka napisał(a):Finalnie kupiliśmy 11 biletów po 800 zł wraz z rezerwacją miejsc, w dwie strony rzecz jasna. Na wrzesień/październik. Musiałby się chyba stać się cud, żeby te bilety spadły niżej, znacznie niżej.
.png)
arturescu napisał(a):Aldonka napisał(a):Finalnie kupiliśmy 11 biletów po 800 zł wraz z rezerwacją miejsc, w dwie strony rzecz jasna. Na wrzesień/październik. Musiałby się chyba stać się cud, żeby te bilety spadły niżej, znacznie niżej.
800 za wszystkie czy za jeden?
Jeśli za jeden to drogo bo to już po sezonie, a bez problemu można na ten termin kupić taniej, jeśli za wszystkie, to nawet niezły deal.
.png)
.png)
alechandro napisał(a):Nie wiem jak wy wyszukujecie te loty ale ja nie mamo tym zielonego pojęcia. Zawsze wychodzą mi niebotyczne kwoty z ilomaś tam przesiadkami i czasem podróży wynoszacym 19-20 godzin![]()
700-800 zł za 3 osoby w obie strony z WRO/KRK/BRN/DRE do Dubrovnika czy Splitu szarpałbym jak Reksio szynkę
.png)
.png)
ma_ko napisał(a):Podepnę się do tematu. 6 czerwca moi rodzice jadą pierwszy raz do Chorwacji, a konkretnie na Wyspę Hvar. Wycieczka 10dniowa z przjazdem autokarem. Mój ojciec ma jednak problemy z kręgosłupem i nie jest pewien czy wytrzyma te ~18 godzin w autobusie dlatego zaczęliśmy się zastanawiać nad samolotem. Czy są jakieś bezpośrednie loty z Polski najlepiej do Splitu? Bo wszystkie te porównywarki pokazują loty z przesiadką albo ja nie umiem szukać...
Powrót do Alternatywne środki lokomocji