ally napisał(a):Rzym chodzi mi po głowie od dłuższego czasu![]()
Myślałam też o tym kempingu ale nie jadę sama a z przyjaciółmi a oni wolą apartamenty (pokoje). Dodatkowo w "ekipie" jest 1,5 roczne dziecko więc taki apratmenat byłby lepszy.
Rzeczywiście te apartamenty są bardzo fajne ale i troszkę drogie. Mogę scierpieć coś do 100E. Ciekawa jestem czy z tej miejscowości nadmorskiej jest jakieś dobre połączenie do Rzymu???I czy rzeczywiście cny są niższe
Słuchaj ally,
może jednak warto poszukać czegoś w centrum, nie traci się czasu na dojazdy, a do Ostii pojechać sobie na wycieczkę.
W marcu ub.r. negocjowałem z pensjonatem giampy b&b, który znajduje się w pól drogi między dworcem Termini a S. Maria Maggiore, wynajecie pokoju 3 os. na 8 dni w sierpniu. Wtedy dostałem ofertę 75 E/dzień i było to chyba ciut mniej niż ceny, które oficjalnie wtedy oferwali na swojej stronie (w tym roku trójka w tym terminie jest za 85E) . Ostatecznie wyjazd do Włoch nie doszedł do skutku bo dyrekcja zarządziła wakacje w Cro
Pozytywne info o tym pensjonacie znalazłem chyba na forum turystycznym gazeta.pl. Miałem też na oku hotel trochę dalej od centrum za 65E ale ostatnio bardzo podnieśli ceny więc nawet go nie podaję.

.png)
.png)