.png)
jolcix napisał(a):pierwsza
Eunike1984 napisał(a):druga
Fajnie Maslinka, że już nadajesz
DamianM napisał(a):Trzeci.
Czekam na Foto z Piwem
Rafał78 napisał(a):Przysiadam się z przyjemnością![]()
Pozdrawiam
AniaJ. napisał(a):Rewelacja, miałam przeczucie, że właśnie TAM spędziliście wakacje![]()
Nie mogę się doczekać co pokażesz, kocham tą wyspę nie mniej niż jej sąsiadkę![]()
Zamieniam się w czekanie na cd
Sylwetka... napisał(a):Zachęcona![]()
loverosa napisał(a):Ale fajnie,siadam wygodnie:)
mysza73 napisał(a):Pogubiłam się w liczeniu która, ale jestem oczywiście.
kataryniarz napisał(a):Po 2 latach przerwy już nam się tęskni... poczytamy
kroj napisał(a):O! Jak dobrze, O Bracu myślę coraz głośniej.
Mervik milczy jak zaklęty, dobrze że zaczęłaś![]()
Pozdrav
Ela
rbandula napisał(a):Jestem, na wyspie byłam w ubiegłym roku, jestem ciekawa Twoich wrażeń.
Lednice napisał(a):Jak maslinka, to zawsze jestem
CROberto napisał(a):Agnieszko ......dwa stoliki i żadnego piwa.....![]()
![]()
![]()
Jubileusz wegetariański![]()
![]()
Goniaa napisał(a):A już myślałam, że będzie zdrada Chorwacji na korzyść Grecji na przykład .... Ale jednak wierni jesteście
Ale skoro jubileusz, to nie można było postąpić inaczej
21monika napisał(a):Jak Brać to siadam i ja.
.png)
maslinka napisał(a):Goniaa napisał(a):A już myślałam, że będzie zdrada Chorwacji na korzyść Grecji na przykład .... Ale jednak wierni jesteście
Nie była to zdrada na rzecz Grecji, ale był element zdrady...Te wakacje były zupełnie inne z jednego powodu...
![]()
.png)
AniaJ. napisał(a):Rewelacja, miałam przeczucie, że właśnie TAM spędziliście wakacje...
.png)
Goniaa napisał(a):maslinka napisał(a):Goniaa napisał(a):A już myślałam, że będzie zdrada Chorwacji na korzyść Grecji na przykład .... Ale jednak wierni jesteście
Nie była to zdrada na rzecz Grecji, ale był element zdrady...Te wakacje były zupełnie inne z jednego powodu...
![]()
Po takich słowach ciężko będzie się doczekać na c.d.A w dodatku o tej "zdradzie" będzie pewno na końcu, jak w filmie sensacyjnym
![]()
tony montana napisał(a):Wchodze w bialy kamien (a bedzie biala mewa?)
Roxi napisał(a):No to jestem.
Dobrze, że trafiłam na sam początek, będę na bieżąco
razpol napisał(a):Albo biały miś..
dids76 napisał(a):Oj, moja relacja z tego roku chyba sobie trochę poczeka, z taką konkurencją nie ma co pisać![]()
gusia-s napisał(a):Obawiam się, że to będzie też nasz kolejny cel w Cro zatem chętnie popatrzę tym bardziej, że my również kempingowi i już kajakowi
poti napisał(a):Właśnie wróciłam z Brać, chętnie powspominam
Mikromir napisał(a):No nie mów, że byłaś znowu na Braču...![]()
Po Twojej ostatniej relacji z tej wyspy domyślam się, że campu w Murvicy nie ominęłaś.![]()
Mikromir napisał(a):Może się gdzieś mijałyśmy na drogach Brača...
Misia28 napisał(a):Jestem,jestemi czekam z cierpliwością na ciąg dalszy.Może za rok w piątą rocznicę wakacji w CRO wybierzemy się na Brać ...
Powrót do Nasze relacje z podróży