.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Andrzej50 napisał(a):Szukam apartamentu dla 3 dorosłych os. od 1.07 na dwa tygodnie , tak w cenie do 50e. okolice Vodic, Zadaru lub bardziej na południe wyspa też może być. Tak wypadło że urlop trzeba przyśpieszyć wyjazd 29/30,06 z Śląska.
.png)
Tobiasz napisał(a):Poszukuję apartamentu dla rodziny 2+1 w rejonie od Zeceva do Vinisce. Możecie coś polecić? 8-21 lipca.

.png)
.png)
libero1403 napisał(a):Witam,
To ma być nasza pierwsza wizyta w Chorwacji.
Na ostatni tydzień sierpnia poszukujemy mieszkania/apartamentu min. 2 pokoje dla 2 rodziców + 3 dzieci (7,3,3).
Zależy nam na czymś na uboczu, spokojnym, a jednocześnie bliskim od plaży, tak by można na pieszo dojść.
Przeczytałem, że ktoś poleca Ciźine (Solline), niedaleko bardzo płytkiej plaży. Może w tej okolicy, ale też i każda inna lokalizacja w przyzwoitym standardzie, coś ze średniej półki.
Niektóre oferty mieszkań mają bardzo niski standard (albo taki specyficzny może zamierzony klimat komunistyczny), ale nie tego szukamy.
Zauważyłem też, również spoglądając na satelitarne mapy, że bardzo mało kwater posiada baseny; a tam gdzie już ten basen jest ceny przytłaczają, nierzadko będąc 2 x wyższymi. W tym klimacie to powinien być standard.
Nie wiem, czy tu jest taka opcja, ale proszę pisać na priva, ale tu też będę zaglądał.
.png)
.png)
.png)
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje