a na półwyspie znajdę jakiś stary hotel do odkupienia? Teraz UE to z dotacjami powinno być jeszcze łatwiej coś kupić

.png)

.png)
.png)
madzikow napisał(a): Poszukuję czegoś w okolicach Splitu lub Makarskiej
madzikow napisał(a): w terminie od 24.06.14 do 04.07.14.
.png)
.png)
.png)
krystiangl napisał(a): Podobno plaża Sepurine jest ok.
Niedaleko centrum.
Pobyt - 02.06 - 07.06.2014 .
Jeśli nie znajdę nic ciekawego moja druga połówka nie będzie miała zamiaru nigdzie jechać.
.png)
Mikromir napisał(a):krystiangl napisał(a): Podobno plaża Sepurine jest ok.Niedaleko centrum.
Hmmm... co to znaczy niedaleko?Pobyt - 02.06 - 07.06.2014 .
![]()
No proszę Cię... W tym terminie pakujesz rodzinę do auta, jedziesz i znajdujesz na miejscu co Ci pasuje. Też bym tak chciała.
Tylko coś krótki ten pobyt...Jeśli nie znajdę nic ciekawego moja druga połówka nie będzie miała zamiaru nigdzie jechać.
.png)
.png)
.png)
sierra7 napisał(a):Witam!
Jestem tu pierwszy raz.
Widzę, że służycie pomocą w szukaniu noclegów, więc chetnie skorzystam. Przetrzepałam dużo stron internetowych oerfujacych kwatery, ale boję się, że mogę natrafić na oszutów. Jeżeli macie coś godnego polecenia to piszcie adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poszukuję kwatery na 6 noclegów od 11 do 25 sierpnia mam wolny termin.
2x para, dobrze by było gdyby było miejsce do grillowania i w miarę(max 700m) do morza.
Z góry dziękuję za nieocenioną pomoc.
.png)
cinek664 napisał(a):Gdzieś spać trzeba, chciałbym jakiś pokoik z aneksem kuchennym + balkonem żeby można było spokojnie usiąść, napić się. Interesuje mnie 9 noclegów na miejscu. Co macie do polecenie z waszych doświadczeń ? Standard... chce by było czysto + działająca łazienka + jakiś kącik do zrobienia posiłku. Do plaży max 500 m. Z doświadczenia wiem, że w pokoju będę spędzał mało czasu także nie chce płacić za coś, czego nie wykorzystam. Wiadomo jak najtaniej. Proszę podajcie jakieś propozycje z Makarskiej.
edit. I najważniejsze a zapomniałem. Środek wakacji lipiec/sierpień
.png)
cinek664 napisał(a): Proszę podajcie jakieś propozycje z Makarskiej.
Środek wakacji lipiec/sierpień

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje