agata22051979 napisał(a):mea, a tak w ogóle to na ile się umówiliście, tak z ciekawości? coś utargowałaś? może się jakoś nie zrozumiałyście i ona zaproponowała inne w niższej cenie, a Ty nie wyłapałaś?
Jaja jak berety, pisałam z dwoma Annami
.png)
agata22051979 napisał(a):mea, a tak w ogóle to na ile się umówiliście, tak z ciekawości? coś utargowałaś? może się jakoś nie zrozumiałyście i ona zaproponowała inne w niższej cenie, a Ty nie wyłapałaś?
.png)
.png)
agata22051979 napisał(a):A widzisz! Mówiłam, że informacji trzeba szukać u źródła, a nie niepotrzebnie się zamartwiać![]()
Czyli jak rozumiem, wszystko ok. A którą Annę wybierasz: pewnie droższą, bo ładniejsza? Kurcze, jak u ludzi!
Jak chcesz mieć ładniejszą babę, to trzeba ponosić wyższe koszty
.png)
mea napisał(a):no właśnie nie wiem bo to trochę różnica jest w kasie przy 2 tygodniowym pobycie, mąż mówi że do tej tańszej jedziemy, że też nie jest źle a blisko morza to na plaży będziemy siedzieli, sama już nie wiem. Może by coś opuściła, wyśle jej mailaTa druga Anna to w ogóle facet tylko nazwa apartamentu też Anna, z drugiej strony po co tak samo nazywać apartamenty jak mają sąsiedzi, potem dochodzi do pomyłek
ciekawa jestem czy ktoś tam był w tej Vilii Anna u faceta
.png)
mea napisał(a):agata22051979 napisał(a):A widzisz! Mówiłam, że informacji trzeba szukać u źródła, a nie niepotrzebnie się zamartwiać![]()
Czyli jak rozumiem, wszystko ok. A którą Annę wybierasz: pewnie droższą, bo ładniejsza? Kurcze, jak u ludzi!
Jak chcesz mieć ładniejszą babę, to trzeba ponosić wyższe koszty
no właśnie nie wiem bo to trochę różnica jest w kasie przy 2 tygodniowym pobycie, mąż mówi że do tej tańszej jedziemy, że też nie jest źle a blisko morza to na plaży będziemy siedzieli, sama już nie wiem. Może by coś opuściła, wyśle jej mailaTa druga Anna to w ogóle facet tylko nazwa apartamentu też Anna, z drugiej strony po co tak samo nazywać apartamenty jak mają sąsiedzi, potem dochodzi do pomyłek
ciekawa jestem czy ktoś tam był w tej Vilii Anna u faceta
.png)
.png)
mea napisał(a):Jaja jak berety, pisałam z dwoma Annamiagata22051979 napisał(a):mea, a tak w ogóle to na ile się umówiliście, tak z ciekawości? coś utargowałaś? może się jakoś nie zrozumiałyście i ona zaproponowała inne w niższej cenie, a Ty nie wyłapałaś?jedna ma w nazwie Baska Voda a druga nie ma, nie wiem jak to możliwe, pisałam też przez biuro i podejrzewam, że przez to doszło do pomyłki. Z jedną ugadałam się na 70 euro a druga chce 85.
.png)
Skooter napisał(a):Jeszcze jedno ! Ja wiem o Villi Ana , a nie Villi Anna w Baska Voda. Sprawdz to i ewentualnie skoryguj > . Pozdrawiam .
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Ponieważ się wyjaśniło, proszę w dalszej części tematu pytać o apartamenty![]()
.png)
.png)
mea napisał(a):Ta druga Anna to w ogóle facet tylko nazwa apartamentu też Anna, z drugiej strony po co tak samo nazywać apartamenty jak mają sąsiedzi,
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje