meeg napisał(a):No to fajnie! Jedziemy te kilkanaście kilometrów jak co roku za free!![]()
A PZMot zawsze chciał ludziom sprzedawać przysłowiowe gruszki na wierzbie, a przelicznik koron słowackich na PLN też jakiś taki wygórowany na ich stronach....

.png)
Piotrek_B napisał(a):meeg napisał(a):No to fajnie! Jedziemy te kilkanaście kilometrów jak co roku za free!![]()
A PZMot zawsze chciał ludziom sprzedawać przysłowiowe gruszki na wierzbie, a przelicznik koron słowackich na PLN też jakiś taki wygórowany na ich stronach....
Właśnie dlatego napisałem wcześniej, że są dla mnie tak wiarygodni jak FaktW ubiegłym roku jechałem tym odcinkiem nr 68 i trafiłem na akcje słowackiej drogówki - widzieli, że mam polskie tablice i brak winietki na szybie - jakby był ten odcinek płatny to nie wierze, że by mi odpuścili
![]()
Pozdrav
j23 napisał(a):.....może w tym roku się coś zmieniło
.png)
krystian74 napisał(a):przy okazji Barwinkaczy ktoś się orientuje czy zatankuję tam LPG,czy trzeba koniecznie w Dukli?

.png)
dzięki Piotrek można na ciebie liczyćPiotrek_B napisał(a):krystian74 napisał(a):przy okazji Barwinkaczy ktoś się orientuje czy zatankuję tam LPG,czy trzeba koniecznie w Dukli?
Tuż przed szlabanem granicznym jest całodobowa stacja benzynowa z LPG a wcześniej to rzeczywiście tylko Orlen w Dukli.
Pozdrav
.png)
kristoph napisał(a):Panowie i Panie interesuje mnie cena autostrad na Hungarii i odkąd biegną i dokąd. Chorwackie już mam aktualne i pozostały mi Hun. Powiedzcie gdzie kupuje się te winiety, czy na bramkach czy gdzies indziej. Dzięki
kristoph napisał(a):....interesuje mnie cena autostrad na Hungarii i odkąd biegną i dokąd.
kristoph napisał(a):......Powiedzcie gdzie kupuje się te winiety, czy na bramkach czy gdzies indziej...i
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi