Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Proszę o namiary na apartamenty Baśka Voda

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
andrew0605
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrew0605 » 07.05.2012 19:19

Witam serdecznie cro-maniaków,
Z góry proszę o wybaczenie za temat niejednokrotnie już poruszany.
Pierwszy raz mam zamiar zabrac swoja rodzinkę w te piekne regiony, niestety namiary które znalazłem na forum na Baska Voda nie pomogły mi w znalezieniu odpowiedniej kwatery, chodzi o to że poszukuje pewnych namiarów na 2 apartamenty 3 osobowe ( po 2 dorosłe osoby + dziecko ) w jednym budynku, 2 tygodnie w terminie 20.07-14.08.2012.

Znajomi proponują mi abym jechał " w ciemno " , trochę się boję gdyż wybieram sie pierwszy raz i z 4-ro letnim dzieckiem, co o tym sadzicie ? Obawiam sie ze jest to środek sezonu i mogę mieć problemy ze znalezieniem apartamentów.

Proszę o info adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Andrew
rbandula
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rbandula » 07.05.2012 20:17

Spróbuj w Haus Bilic lub Villi Usora. Oba apartamenty położone przy ul. Tri Ceste. Byłam i polecam.
andrew0605
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrew0605 » 08.05.2012 10:20

Dziękuję za odpowiedź, rzeczywiście świetne apartamenty, niestety już nie dostępne. Zostawiłem swoje namiary gdyby ktoś zrezygnował, ale wątpię w to aby pamiętali i odpisali.

Serdeczne pozdrowionka Andrew
Iv.
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iv. » 08.05.2012 11:05

Zobacz tu zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 08.05.2012 11:20

Iv. napisał(a):Zobacz tu zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

W Baska Voda apartanentóew nie ma :!:
rbandula
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rbandula » 08.05.2012 13:01

Obok proponowanego przeze mnie Haus Bilica, znajduje się dom polsko-chorwackiej rodziny. Co prawda nie byłam, ale słyszałam dobre opinie od wczasowiczki z Hausa, której znajomi tam byli zakwaterowani. Namiary: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
kuba74
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kuba74 » 08.05.2012 16:15

Zobacz: Apartaments Mladenka,ul. Vladimira Nazora 30(koło szkoły).
Bardzo miła, starsza Pani:))

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone