Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Primosten 2008 :)))))

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
morawa
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) morawa » 03.03.2008 14:31

Janusz Bajcer napisał(a):zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :wink: i nie schodź :wink: i nie jedź za szybko do Chorwacji, aby tam te widoki zobaczyć :lol:

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :wink: :lol: :papa:

Z tym miejsce na zejście to przegiąłeś :-)

Duzo wiesz o Chorwacji. Pomóż proszę zlokalizować na google.maps.com zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Z gory dziekuje
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 03.03.2008 14:51

Ten cmentarz jest w Primošten :lol:

Na "gooogle map" nie ma Twojej kwatery, na pierwszych stronach tematu jest próba jej lokalizacji o którą pytała Beatka.
morawa
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) morawa » 03.03.2008 17:04

Janusz Bajcer napisał(a):Ten cmentarz jest w Primošten :lol:

Na "gooogle map" nie ma Twojej kwatery, na pierwszych stronach tematu jest próba jej lokalizacji o którą pytała Beatka.

Ach tak, zapaniał

Tak sobie patrzę na różne stronki i cosik mi się wydaje że do morza bedzie po pierwsze ponad 100 m (dużo więcej :-( ) i że chyba bede musiał przez Camp przechodzic, cool

Odpuszczam sobie szukanie dokładnego położenia - będzie co będzie a i tak super bedzie. Co ciekawego można obejrzeć w promieniu 100 km od Primosten? Kilka dni na pewno będę się byczył na plaży z rodzinką - ale ile można (planujemy na Pimosten 10 dni )

Pozdrav
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 03.03.2008 19:48

morawa napisał(a):Co ciekawego można obejrzeć w promieniu 100 km od Primosten? Kilka dni na pewno będę się byczył na plaży z rodzinką - ale ile można (planujemy na Pimosten 10 dni )

Pozdrav

Prócz Primošten miasta:

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

oraz

a jak Cię żona puści do możesz wstąpić do zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link na zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :wink:
Beatka35
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Beatka35 » 05.03.2008 20:57

oooo jak mi sie wąteczek rozwinął......morawa nie wiem czy dobrze sie zrozumieliśmy ale my tez jedziemy koniec czerwca dokładnie od 25 mamy rezerwację. A odnośnie trasy to jest nas dwóch kierowców i mamy wprawę więc może będziemy cieli za jednym zamachem , ale bierzemy również pod uwagę nocleg w Austrii to jeszcze do ustalenie. morawa ten apartament jest ok 1 km od centrum i uważam że to dobry wybór
morawa
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) morawa » 06.03.2008 09:33

Beatka35 napisał(a):oooo jak mi sie wąteczek rozwinął......morawa nie wiem czy dobrze sie zrozumieliśmy ale my tez jedziemy koniec czerwca dokładnie od 25 mamy rezerwację. A odnośnie trasy to jest nas dwóch kierowców i mamy wprawę więc może będziemy cieli za jednym zamachem , ale bierzemy również pod uwagę nocleg w Austrii to jeszcze do ustalenie. morawa ten apartament jest ok 1 km od centrum i uważam że to dobry wybór

Witam

Wlaściciel/wynajmujący napisał:
"If you want see beach and the sea you can write CAMP ADRIATC PRIMOSTEN on the Google.
All of my tourist go to the beach in the Camp.
Maybe because of that they come back every year,because the beach is the most beautiful.
My house is 1500 m before centar of the place.
Parking for your car is near house."

Kawałeczek. Do morza bedzie jakieś ponad 100m, przejście przez drogę nr 8 i camp. Czytem że jest dość, dość uczęszczana i że do centrum raczej ciężko będzie bo nie ma nawet pobocza - odważni mogą próbować :-( Ja z dzieciakami nie będę ryzykował - może uda sie wzdłuż morza - zobaczymy :-) Umieszczę na swoim serwerku trochę zdjęć które udało sie zdobyć w necie i wrzucę później linka.

pzdr
morawa
Odkrywca
Re: Primosten NIKT NIE CHCE Z NAMI:(

Nieprzeczytany postnapisał(a) morawa » 06.03.2008 09:41

Beatka35 napisał(a):Witam cieplutko
wyjeżdżamy z pomorskiego 24.-06.08, wybraliśmy ten apartament

sorki, nie wiem jak to sie stało - że 6 na 8 w oczach pomieniało :-)

Pozdrawiam i do zobaczenia (rakiję się chłodzi czy na ciepło? :-) )

ps. w którym apartamencie się zakwaterowaliście?
Ja wybrałem no.5 - duuża rodzinka :-)
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 06.03.2008 10:40

rakiję się chłodzi czy na ciepło?

zależy, jak komu wchodzi :@) ja wolę na ciepło, bo to wódka "aromatyczna" - szkoda mi tracić aromaty ...

ale można znaleźć kompromis = ciepła + kostki lodu
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 06.03.2008 10:49

Plaża kempingu Adriatic

Obrazek

Wzdłuż morza nie bardzo, bo wybrzeże skaliste i pofałdowane.

Obrazek

Wzdłuż drogi spacer nie należy do przyjemnych,

Obrazek

więc do Primošten trzeba podjechać , auto zostawić na parkingu i po miastecku można zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :lol:

W/g planu poniżej od biura turystycznego (13) jest zejście do dróżki wzdłuż morza

Obrazek

A więc z apartamentu kawałek można iść wzdłuż drogi, a kawałek wzdłuż morza.
Który kawałek większy - sprawdzicie na miejscu :wink: :lol:

Miłych spacerków do Primošten i po Primošten.
kowbi
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kowbi » 06.03.2008 10:57

Chyba przestane wchodzic na forum bo nie doczekam sie wyjazdu, a to dopiero w lipcu :D
morawa
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) morawa » 06.03.2008 11:18

Kupiłem z myślą o dłuższych pieszych specjalne nosidło/siedziadło dla najmłodszego (teraz widzę że i kasku będę musiał poszukać :-) )

Trudno, moja młodzież będzie miała troszkę trudniej: ciepłą kąpiel i wspinaczkę górską :-)
Beatka35
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Beatka35 » 06.03.2008 21:08

No to morawa wypoczywamy razem:) no i też mamy dużą rodzinkę a apartament wybraliśmy 6 (żółty) a w jakim wieku jest Twoja młodzież ..bo nasza sie zastanawia czy będzie miała towarzystwo....czy nie chcecie umówić sie na wspólna podróż bo my pierwszy raz i razem raźniej i wesoło?? jak coś to mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
a jeśli chodzi o drogę do centrum zamierzamy chodzić pieszo plażą ponoć na prawdę nie jest daleko a trochę spaceru nie zaszkodzi nasza pociecha ma 1,5 roku i tatuś twardo będzie nosił:))))
kowbi ja tez sie nie mogę doczekać no ale cóż musimy czekać a do czerwca nie tak daleko ..ja już myślę o tym jak ciężko będzie wracać
Januszu dziękuje za wspaniałe zdjęcia i coraz to nowe informację
morawa
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) morawa » 06.03.2008 22:21

Najmłodszy skonczyl tydzień temu rok, średni do wyjazdu bedzie miał 6 a najstarszy to byk - bedzie liczył sobie 13 wiosen

pozdrav i przesle Ci na priva kontakt do siebie w razie co :-)
morawa
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) morawa » 06.03.2008 23:05

Jak obiecywalem

Troche inforacji ktore udalo mi sie znalezc w necie

pozdrav
Beatka35
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Beatka35 » 12.03.2008 19:44

morawa fajne zdjęcia już je widziałam , ale nie wszystkie w jednym miejscu nie mogę sie już doczekać wyjazdu ...no ale trzeba przyznać czas leci szybko przecież niebawem pierwszy dzień wiosny :))))) ...dzięki za namiar na swoją osobę pozdrawiam
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Primosten 2008 :))))) - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone