Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Primosten 2008 :)))))

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.02.2008 17:09

Beatka35 napisał(a):Dzięki Ryszardzie za mapkę, wodę na pewno będziemy Ci podgrzewać szkoda ,że nie jedziemy w tym samym terminie bo trochę boimy sie trasy wiadomo razem raźniej:))))

Nie ma się czego obawiać - mapa przed nos - i wszystkie drogi w dniu wyjazdu zaprowadzą Was do Primošten. :lol:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 24.02.2008 17:18

Odradzam jazdę na jeden strzał!!!!
1500 km to nie przelewki. Sugeruję nocleg gdzieś w Czechach lub Austrii.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.02.2008 17:38

To oczywiste, że z Lęborka do Primošten na jeden strzał trudno dojechać.
Trzeba zaplanować nocleg po drodze.
kowbi
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kowbi » 28.02.2008 10:40

My wybieramy sie do Primosten 19.07.08. Do zobaczenia na trasie Kutno - Primosten.

Ps. Nasze pierwsze wakacje w CRO ;)
LRobert
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) LRobert » 28.02.2008 10:51

Jeśli macie doświadczenie w długich podróżach samochodem to można pojechać na jeden raz. Ja jechałem z Orebicia prosto do Polski na jeden raz z 3 godzinnym spaniem na stacji w Austrii. Nie namawiam jednak do takiej jazdy jesli nie macie doświadczenia w długiej jeździe. Sami musicie podjąć decyzję. :)
kowbi
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kowbi » 28.02.2008 11:04

Hmm... na jeden raz pokonuje trase 1100 km. z Kutna pod granice Belgijska.
Wiec moze nie bedzie problemu z CRO :) choc bierzemy pod uwage nocleg w trasie.

Pozdrawiam
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.02.2008 11:13

Lepiej nocować po drodze, bo długa trasa na jeden raz - może być ostatni raz :cry:
kowbi
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kowbi » 28.02.2008 11:19

To gdzie najlepiej przenocowac ? Jakies konretne miejsce polecacie ?

Trase ktora pojdziemy wlasnie analizuje, ale chyab bede jechal trasa nr 2
http://cro.pl/trasa2.php
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.02.2008 11:21

Janusz Bajcer napisał(a):Lepiej nocować po drodze, bo długa trasa na jeden raz - może być ostatni raz :cry:

Popieram Janusza :idea:
Sam się wyleczyłem z jazdy "na raz". Dotarło do mnie raz na zawsze, że organizmu nie da się oszukać dopiero gdy przysnęło mi się za kółkiem na 2-3 sekundy i o mały włos nie wbiłem się w tira na autostradzie :idea:
Cena życia to ok. 10 ojro za osobę - bo za tyle spokojnie można się przespać. Chyba nie warto oszczędzać w tym przypadku.
Pozdrav :papa:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.02.2008 11:22

kowbi napisał(a):To gdzie najlepiej przenocowac ? Jakies konretne miejsce polecacie ?

A tu byłeś :?: :wink: :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.02.2008 11:28

kowbi napisał(a):To gdzie najlepiej przenocowac ? Jakies konretne miejsce polecacie ?....

Jeżeli macie zamiar jechać przez Wiedeń to w Waszym przypadku najlepiej przespać się w okolicach Bratysławy.
Ok. 20 km przed Bartysławą jest zjazd do Senec jest tam trochę hoteli i z noclegami nie ma nigdy żadnych problemów. Dokąd jeździłem do HR przez Austrie zawsze tam spałem teraz wolę jeździc przez Węgry.
Więcej info o noclegach na Słowacji znajdziesz na: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link lub na stronie Seneca: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
kowbi
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kowbi » 28.02.2008 11:33

Dlaczego przez Wegry, moze mnie przekonasz do tej trasy. Chco moj wybor na trase nr 2 padl z checi krotkiego pobytu w Wiedniu.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.02.2008 11:52

kowbi napisał(a):Dlaczego przez Wegry, moze mnie przekonasz do tej trasy....

Dlaczego jeżdzę przez Węgry ? Powód jest oczywisty - z Rzeszowa jest to najdogodniejszą trasa na Bałkany.
A poza tym.......wyleczyłem się z jazdy przez Słowenię bo nie lubie zakorkowanych autostrad, co często tam ma miejsce w sezonie.

Natomiast jeżeli o Ciebie chodzi to gdybyś chciał jechać przez Węgry to jedyna trasa dogodna dla Ciebie to trasa przez zachodnie Węgry tzw. 86-tka (opis jest w dziale FAQ)

Natomiast jeżeli masz zamiar zatrzymać się w Wiedniu to sypiesz przez Bratysłąwę bo tak Ci wyjdzie najprościej z Kutna
galtex
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) galtex » 01.03.2008 17:46

Ryszard_K napisał(a):dacie radę, tyle że to wtorek i na drodze będą TIRy.
czy macie już wybraną trasę ?

Witaj Rysiu :lol: W 2007 byłem w Omiśu i spotkałem tam rodzinke,która zareklamowała mi Primosten.Napisz Rysiu czy jest tam stara część miasta i czy są konoby takie urokliwe,z kuchnią regionalną[nie chodzi mi o te dla turystów]Dzięki :lol:
galtex
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) galtex » 01.03.2008 17:52

kowbi napisał(a):To gdzie najlepiej przenocowac ? Jakies konretne miejsce polecacie ?

Zawsze jak jade na Cro to nocuje w Ptuju na słowenji.Super miasteczko wodne,ze zjeżdzalniami,basenami,saunami i tym podobnymi.Super polecam :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Primosten 2008 :))))) - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone