Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Poszukuję Chorwatów u których można czuć się jak u rodziny

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 07.03.2011 20:21

W tym roku chciałbym zakotwiczyć u jakiejś miłej rodziny,chciałbym móc kogoś zaprosić do stołu na jadło i płyn.Wiecie o co mi chodzi(pełna integracja),móc wypłynąć z gospodarzem na ryby,pogrillować trochę i chcieć tam wracać.Wiem,wiem,nikt nie sprzeda swojego miejsca lecz może coś polecicie,i tak jadę w czerwcu to nikomu miejsca nie zajmę a gospodarzom trochę kasy podrzucę,jak mnie tylko po operacjach z kliniki wypuszczą to mnie nikt nie zatrzyma.
jasio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jasio » 07.03.2011 20:51

Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 07.03.2011 22:08

Fajny gospodarz,lecz poszukuję miejsca z dobrym miejscem do ponurkowania,wymagający jestem? :D .Lecz przyznam się że o tych rejonach myślałem od Bibinje do Mariny
kor_nick
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kor_nick » 07.03.2011 22:45

na Korculi, np. w Zavalaticy byłoby Ci dobrze, ale to bardziej południowe strony...
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 08.03.2011 08:49

Czytałem na forum o niejakim Dario z Vodic-okolice o jakich myślałem,lecz u niego za dużo osób będzie chyba pół forum się do niego wybiera,chcę kupić w tym roku skuter podwodny do nurkowania(stąd moje wymagania).
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 19.03.2011 15:58

No proszę Was nie chce mi się wierzyć że nie macie takich namiarów.

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone