Ponadto widzę, że tu raczej nie ma miłośników Makarskiej - w sensie wypoczynku...
Mogę polecić Ci biuro podróży w Polsce, które sprzedaje apartamenty w Makarskiej, ale jakieś 800 metrów od plaży.
Plumek
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
*****maja****** napisał(a):Nie jestem taka głupia! pierwsze co zrobiłam na tym forum to przeczytałam całe archiwum dotyczące makarskiej! po prostu liczne na jakieś inne informacje, których nikt nie zawarł tu wcześniej....i tyle.... Po co się od razu tak denerwować....![]()
![]()
.png)
.png)
*****maja****** napisał(a):Ale w sumie to już za bardzo nie wiem, bo niektórzy piszą że makarska to miejscowość nie nadająca sie do wypoczynku itp, ale ogólnie piszą ,że jest spoko. To nie wiem jak mam to rozumieć. Jade tam z rodzinką, a wiec i ze starszymi i z młodszymi. Szukamy apartamentów tak bardziej na uboczu z dala od centrum, więc chyba tam jest w miare spokojnie i można odpocząć?? Bardzo ważne jest by były dyskoteki, jakieś imprezy itp. Dlatego wybraliśmy tą miejscowość, bo z tego co wywnioskowałam nie można się tam nudzić. Wiadomo jest to duze miasto, ale chyba jest czysto, prowda??? A wieczorem w centrum da się przecisnąć między tłumami???
.png)
.png)
.png)