Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

poszukiwany apart. Hvar(Zavala,Ivan lub Vrboska,Basilna)

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Seb.
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Seb. » 12.01.2009 15:15

Witam,
to nasz pierwszy wyjazd do Chorwacji :D
Poszukujemy sprawdzonego apartamentu, drugi tydzień września dla 3 osób (2 dorosłe i 3latka) w którejs z miejscowosci: Zavala,Ivan lub Vrboska,Basilna. Po przestudiowaniu forum (zwłaszcza opisów Pani Kasi) wiem juz co kosztem czego na Hvarze. Ostateczny wybór podejmiemy jak już będziemy znać mozliwosci noclegowo cenowe :wink:

Marzy nam się oczywiscie schludny apartament z kuchnia z widokiem na morze lub przy samym morzu :)

Będę wdzięczny o namiary na priv: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

pozdrawiam
Sebastian
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 12.01.2009 15:18

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.01.2009 16:39

Sławek już Ci coś podrzucił.
A ja Ci polecam na dzień dobry, choćby, dział FAQ.
Masz tam namiary do wyboru, do koloru i na każdą kieszeń.
Trzeba sobie tylko nieco.........poszukać :wink:
www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=17804

Dodatkowo znajdziesz tam wiele odpowiedzi na pytanie, które zadasz w niedalekiej przyszłości :wink:
Seb.
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Seb. » 12.01.2009 23:20

...a czy Sławek był w każdym z tych apartamentów i uważa je za godne polecenia ? :wink:
Tak poważnie to dzieki za linki, nie o "to" mi jednak chodziło :)
Te strony i dziesiątki innych widziałem łacznie z większoscią apartamentów w nich oferowanych. Od tego zacząłem oraz od lektury forum. Liczyłem na wskazanie konkretnego apartamentu i odpowiedż w stylu " byłem tam, widziałem jest ok/nie warto. Zdjęcia pokazują /niepokazuja prawdziwy wygląd pokoi itd. Ewentualnie noclegi, które nie sa dostepne w tych wyszukiwarkach.

Jak ktos tu napisał, często zdarza się,że na miejscu rzeczywistosć jest inna. Jedziemy pierwszy raz i nie wchodzi raczej w rachube jazda w ciemno więc chcemy zarezerwować wczesniej.

Zabieram się zatem za FAQ raz jeszcze :)

pozdrawiam
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 12.01.2009 23:27

Seb. napisał(a):Witam, to nasz pierwszy wyjazd do Chorwacji
Poszukujemy sprawdzonego apartamentu, drugi tydzień września dla 3 osób (2 dorosłe i 3latka) w którejs z miejscowosci: Zavala,Ivan lub Vrboska,Basilna.

Chętnie Ci co nieco przekażę, od kilku lat bywam na Hvarze... :papa:
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :papa:
Seb.
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Seb. » 13.01.2009 18:11

dziekuję :D
...wysłałem zatem "kilka" pytan na priv :)
pozdrawiam
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 13.01.2009 18:21

majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 13.01.2009 19:49

Seb. napisał(a):dziekuję :D
...wysłałem zatem "kilka" pytan na priv :)
pozdrawiam

Odpisałam, jeśli masz jeszcze wątpliwości, pytaj na priv. :papa:
vuvo
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) vuvo » 13.01.2009 20:39

witaj puściłem Ci maila ze zdjęciami i małym opisem pozdrawiam mnie Kasia tez namówiła mnie na Hvar
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 13.01.2009 21:37

Gregory
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gregory » 13.01.2009 21:39

Majeczka, ja również dzięki za maila z informacjami

Pozdrawiam
G.
Seb.
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Seb. » 13.01.2009 22:01

ech wojan nie doceniasz mnie :wink: Twoja relację czytałem jako jedną z pierwszych na cro.pl

Dziękuje wszystkim za maile i pomoc.

pozdrawiam

Seba
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 13.01.2009 23:57

Seb. napisał(a):ech wojan nie doceniasz mnie :wink: Twoja relację czytałem jako jedną z pierwszych na cro.pl

pozdrawiam

Seba

No faktycznie mnie Seba zaskoczyłeś :D :D Zalogowałeś się kilka dni temu i już zdążyłeś odkopać takie starocie ... :D :D
Pozdrav.
Seb.
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Seb. » 14.01.2009 08:38

nie miałem jeszcze konta, ale forum i relacje czytam od ponad roku a od niedawna "hurtowo" :D
W ogóle czytając cro.pl od dłuższego czasu zastanwiam sie jak to sie stało, że dopiero teraz chcę jechać do Chorwacji :)
Jak dla mnie relacje sa bardziej wartosciowe, niz część informacji przypietych w FAQ lub działach tematycznych. Tam dosyć czesto wątki się "rozchodzą" a tu wszystko jest pokolei i z ilustracją :D w konkretnej czesci kraju.

W każdym razie jak juz zarezerwujemy apartament, to sobie odsapnę od czytania nieco bo juz mam gigantyczny mętlik w głowie :) jak jechac, za co płacic, czym płynac, co oglądać i wogóle jak zobaczyć najwiecej mając na karku 3latkę :D

pozdrawiam
Gregory
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gregory » 21.01.2009 09:48

Szukając kwatery na Hvarze znalazłem powyższe stronki.
Może się komu przydadzą.
Miło się mailowało, ale niestety nie mieli wolnych apartamentów
w I połowie lipca.
Z lektury maili wynika, iż właściciel zna dobrze język angielski.

Pozdrawiam
G.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone