Pzdr

.png)

.png)
.png)
A powiedz mi kolego dlaczego chcesz jechać przez Wisłewojak999 napisał(a):W tym roku pojadę tak: Warszawa, Bielsko Biała, Wisła, Zwardoń, Cadca, Zlina, Bratysława, Wiedeń, Graz, Maribor, Zagrzeb, Karlovac, Sibenik. Nie przerabiałem jeszcze trasy Wisła - Zwardoń, ale ostatnio na jakimś forum ktos ciekawie to opisał i spróbuje ta trasę. Kiedyś jeździłem Bielsko Biała, Żywiec, Zwardoń ale to jest bardzo wolna trasa. Lepszym rozwiazaniem jest Bielsko, Cieszyn, (Czechy) i do Cadcy (SK).
.png)
.png)
wojak999 napisał(a):..., Bielsko Biała, Wisła, Zwardoń, Cadca, Zlina, Bratysława, Wiedeń, Graz, Maribor, Zagrzeb, Karlovac, Sibenik. Nie przerabiałem jeszcze trasy Wisła - Zwardoń, ale ostatnio na jakimś forum ktos ciekawie to opisał i spróbuje ta trasę. Kiedyś jeździłem Bielsko Biała, Żywiec, Zwardoń ale to jest bardzo wolna trasa. Lepszym rozwiazaniem jest Bielsko, Cieszyn, (Czechy) i do Cadcy (SK).
.png)
.png)
Ryszard_K napisał(a):dlaczego takim łukiem?
myślę, że krócej: Wrocław, Brno, Wiedeń, Graz ...
.png)
I to niezła niespodziankaCypisek88 napisał(a):Uwaga w Żorach niespodzianka.Bahama napisał(a):A ja jadę w tym roku od Wrocławia i wymysliłem sobie - Gliwice - Knurów - Żory - Pawłowice - Cieszyn - Cadca Zylina i dalej... czy ktoś ma duże zastrzeżenia ???
.png)
kafur napisał(a):I to niezła niespodziankaCypisek88 napisał(a):Uwaga w Żorach niespodzianka.Bahama napisał(a):A ja jadę w tym roku od Wrocławia i wymysliłem sobie - Gliwice - Knurów - Żory - Pawłowice - Cieszyn - Cadca Zylina i dalej... czy ktoś ma duże zastrzeżenia ???:D
.png)
wojak999 napisał(a):W tym roku pojadę tak: Warszawa, Bielsko Biała, Wisła, Zwardoń, Cadca, Zlina, Bratysława, Wiedeń, Graz, Maribor, Zagrzeb, Karlovac, Sibenik. Nie przerabiałem jeszcze trasy Wisła - Zwardoń, ale ostatnio na jakimś forum ktos ciekawie to opisał i spróbuje ta trasę. Kiedyś jeździłem Bielsko Biała, Żywiec, Zwardoń ale to jest bardzo wolna trasa. Lepszym rozwiazaniem jest Bielsko, Cieszyn, (Czechy) i do Cadcy (SK).
.png)
Bogdan007 napisał(a):W Chorwacji byłem już wielokrotnie i za każdym razem mam pewne wątpliwości jaka trasę wybrać: czy dłuższą i droższą przez autostardy czy przez południe i niestety przez cała Polskę. Wiem, że co roku zmienia się sytuacja na drogach. Czasami droga najszybsza i najkrótsza wyznaczana przez Viamichalin lub Map 24 okazuje się droga przez męki. Prosze o sugestie i podpowiedzi, które pomogą w podjeciu decyzji na trasę w tym roku. Myślę, że każde indywidualne informacje, propozycje i sugestje mogą być wskazówką dla wszystkich Forumowiczów zainteresowanych wyborem trasy w tym roku.
Pzdr
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi