Tylko tyle mogę pokazać z Lizbony,aby się nią zachłysnąć trzeba zostać przynajmniej na tydzień,ale cóż taki program ,wiele zdjęć mam z naszymi skromnymi osobami ,i nie wypada się nam produkować.
.png)
.png)

.png)
.png)
majeczka napisał(a):... Intrygujące te Twoje wspomnienia Petris...
.png)
petris napisał(a):majeczka napisał(a):... Intrygujące te Twoje wspomnienia Petris...
Miło mi,po prostu przeglądam zdjęcia,i cieszę sie jeszcze słońcem ,ale co do wspomnień,po pierwsze nie umiem pisać a po drugie jakie to mogą być wspomnienia w tym wieku ...
.png)
petris napisał(a):Miło mi,po prostu przeglądam zdjęcia,i cieszę się jeszcze słońcem ...
Po prostu...................... każdym darowanym dniem,każdym dobrym słowem i pięknem naszej planety,które możemy jeszcze zobaczyć
.png)
.png)
Franz napisał(a):Wczoraj miałem przyjemność rzucić okiem na Portugalię z lotu ptaka. Ale z wysokości 36000 stóp nie było tych szczegółów tak dobrze widać.
Teraz więc sobie je dokładniej obejrzałem.![]()
Pozdrawiam,
Wojtek
.png)
petris napisał(a):Zdradz dokąd leciałeś i czy będą zdjęcia??
.png)
Franz napisał(a):petris napisał(a):Zdradz dokąd leciałeś i czy będą zdjęcia??
Leciałem do Polski. ;)
Z Madery. To były najbardziej nieudane wakacje z wszystkich. Na tydzień pobytu na wyspie (efektywnie 6,5 dnia) lało z małymi przerwami przez sześć dni.
Czy będą zdjęcia? Tiaa... coś tam między kolejnymi strugami udało mi się pstryknąć. Małą zajawkę wrzucę zapewne w najbliższych dniach do któregoś z aktualnie prowadzonych wątków.
Pozdrawiam,
Wojtek
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe