Marek358 napisał(a):No to na północnej plaży zapewne nadziejecie się na mnie
Może nie zagłebiajmy się z tym "nadzianiem"
.png)
Marek358 napisał(a):No to na północnej plaży zapewne nadziejecie się na mnie
.png)
.png)
janusz0990 napisał(a):Nasz apartament znajduje się na samym rogu przy plaży północnejapartamenty Pjer Viskovic od 10.08
.png)
signum69 napisał(a)::papa: Bagaże spakowane, auto zatankowane... Za dwie godzinki ruszamy po raz ósmy do Podaca.
Do zobaczenia jutro na miejscu,pozdrawiam wszystkich uropowiczów
.png)
signum69 napisał(a)::papa: Bagaże spakowane, auto zatankowane... Za dwie godzinki ruszamy po raz ósmy do Podaca.
Do zobaczenia jutro na miejscu,pozdrawiam wszystkich urlopowiczów
.png)
VONPLES napisał(a):Marek358 napisał(a):No to na północnej plaży zapewne nadziejecie się na mnie
Może nie zagłebiajmy się z tym "nadzianiem"pozostańmy raczej przy.... wpadnięciu na siebie!! Oczywiście żartuję....chyba, że konsekwencją wpadnięcia na siebie będzie "nadzianie"....
różne, rzeczy moga się zdarzyć na północnej plaży w Podacy!!Pozdrawiam..i do ....nadziania
.png)
.png)
.png)
VONPLES napisał(a):Reasumując....do zobaczenia na plaży....bez względu na "obrzydzanie" życia przez nastolatki!! Skąd ja to znam?? Problem polega na tym, że na plaży nie ma "wi-fi"....gdyby było połączenie....cały urlop spędzalibyśmy na ...plaży!! Do zobaczenia!!
.png)
signum69 napisał(a):No i pierwszy dzień stał się faktem. Jest bardzo gorąco na szczęście klima działa
Nowy asfalt na drodze do plaży południowej ku wygodzie plażowiczów i nowy tunel ( 4350 metrów za 20 kun) prowadzący przez góry do Makarskiej (zjazd Zagvozd) ku wygodzie kierowców Szybko, przyjemnie i na światowym poziomie.
pozdrawiam
.png)
Marek358 napisał(a):VONPLES napisał(a):Reasumując....do zobaczenia na plaży....bez względu na "obrzydzanie" życia przez nastolatki!! Skąd ja to znam?? Problem polega na tym, że na plaży nie ma "wi-fi"....gdyby było połączenie....cały urlop spędzalibyśmy na ...plaży!! Do zobaczenia!!
A jest gdziekolwiek wifi? Bo czasem by się przydało...
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne